Bugun transfer oldum

Bende anneme geldim annemdeyim. Sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum valla

İnşallah hepinizinde testleri pozitif olur sevinçten ağlarsınız.sorum olacak ama problemleriniz neydi bu sürece nasıl karar verdiniz

İnşallah hepinizinde testleri pozitif olur sevinçten ağlarsınız.sorum olacak ama problemleriniz neydi bu sürece nasıl karar verdiniz
Açıklanamayan infertilite hiçbir sorun yok iki kere spontan gebelik oldu ama kimyasal oldular 4 yıldır istiyoruz daha fazla beklemek istemedik

Açıklanamayan infertilite hiçbir sorun yok iki kere spontan gebelik oldu ama kimyasal oldular 4 yıldır istiyoruz daha fazla beklemek istemedik
Anladım canım hakkınızda hayırlısı.inşallah pozitiftir benim durumda sizlere benzer sanırım o yüzden soruyorum nasıl bi yol izlemem gerek diye.peki ücretler nasıl oluyor acaba denildiği kadar yüksek miktarlar mı acaba

Amin inşallah hastaneden hastaneye değişebilir fiyatlar bizim ilaçlar dahil 25 bin tuttu kalan embriyolari da dondurduk hepsi içinde. Siz ne zamandır deniyorsunuz

Amin inşallah hastaneden hastaneye değişebilir fiyatlar bizim ilaçlar dahil 25 bin tuttu kalan embriyolari da dondurduk hepsi içinde. Siz ne zamandır deniyorsunuz
Bir yıl oldu hiç bi sıkıntı sorun yok şubatta rahim filmi çekildim adetim düzenli 14 martta olmam gerekirken bugün akşam oldum yani 4 gün erken neye elimi atsam birseyler aksine ilerliyor hsg den dolayı da erken olur mu onu da bilmiyorum

Eşiniz gitti mi kontrole sperm kalitesine bakıldı mi hsg den sonra hamile kalmak kolaylaşıyor diyorlar tabi bende bir işe yaramamisti ama arkadaşım 1 yıldır olmuyordu hsg çekildikten hemen sonra hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…