Beni 13.30 alacağız derken 14.00 e sarktı, sıkıştın mı, sıkıştın mı diyorlar boyuna diyorum benim mesanem küçük ben ayarlayacağım, derken sarkma olunca ben çok kötü oldum, deskteki kişiye dedim beni ne zaman alacaksınız, benim biraz boşaltmam lazım, söylemediniz de, dedi ki hemşire arkadaşlar söylecekti (sanki rakipsiniz aynı merkezdesiniz işte), ben gidiyorum dedim tuvalete, arkamdan seslendi, az yapın ama, babam yazık çıkıştı kadına, ayarlanacak birşey mi diye bana da diyor arkamdan kızım sen rahat yap

. Kuzu gibiydim normalde hiç sesim çıkmadı önceki aksaklıklara, neyse ayarlayabildim, halen alınmıyorum, aşağı indirdiler, tam transfer öncesi biraz daha bıraktım, zaten doktor bile şaşırdı büyütmesiz cam gibi görüntü mesane öyle dolu ki, 10 dak dayanabilirmisin dedi, tamam dedim ne diyeyim, transfer bitti, odaya geldim ki durulacak gibi değil, o hemşire sağolsun, inanın etkili değil, kasmanız daha zorlar sizi dedi. Sürgü rica ettim utanarak, ha yetti mi, biraz yattım 30 dak sonra bir daha gittim. Üzüldüm de, kızdım kendime dedim bir duramadın. Birisinin işi olsa okur araştırırdın, bir bakmadın, planlamadın. Taa ki eşim bu bebekleri senden bizden çok kim isteyebilir diyene kadar. Hassasız belki hassas olduğumuz için bu süreçteyiz. Alacak nefesleri varmış Rabbimin emanetleri şimdi bizimle. Detay detay yazdım ki, karmaşık bir süreç, herkesin başına geliyor. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız