- 18 Aralık 2021
- 105
- 38
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kumsal6161
Selam kızlar bugun donmus embrıo transferi oldum, bana dua edin lütfen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar bugun donmus embrıo transferi oldum, bana dua edin lütfen..
Yaa hayırlı olsunBende bugün transferimi oldumRabbim inşallah nasip eder
Açıklanamayan infertilite hiçbir sorun yok iki kere spontan gebelik oldu ama kimyasal oldular 4 yıldır istiyoruz daha fazla beklemek istemedikİnşallah hepinizinde testleri pozitif olur sevinçten ağlarsınız.sorum olacak amaproblemleriniz neydi bu sürece nasıl karar verdiniz
Anladım canım hakkınızda hayırlısı.inşallah pozitiftir benim durumda sizlere benzer sanırımAçıklanamayan infertilite hiçbir sorun yok iki kere spontan gebelik oldu ama kimyasal oldular 4 yıldır istiyoruz daha fazla beklemek istemedik
Amin inşallahAnladım canım hakkınızda hayırlısı.inşallah pozitiftir benim durumda sizlere benzer sanırımo yüzden soruyorum nasıl bi yol izlemem gerek diye.peki ücretler nasıl oluyor acaba denildiği kadar yüksek miktarlar mı acaba
Bir yıl olduAmin inşallahhastaneden hastaneye değişebilir fiyatlar bizim ilaçlar dahil 25 bin tuttu kalan embriyolari da dondurduk hepsi içinde. Siz ne zamandır deniyorsunuz
İnşallah canımMerhaba bende ptesi günü transfer oldum umarım hepimizin bebisleri tutunmustur
Kumsal ne durumdasın canım. Ağrın bir şeyin var mı. Bugün 3.günümüzSelam kızlar bugun donmus embrıo transferi oldum, bana dua edin lütfen..