Transfer oldum endişeliyim

Aynen canım teşekkür ederim🥺
Canım tavsiye olarak hergün youtubeden inşirah suresini aç okunuşu da ekranda görünüyor 3 defa başa sar onunla birlikte oku sonrası esmaul hüsnayı aç bir defa da onu dinlerken oku duanı et kısalar zaten ve kulağa çok hoş geliyorlar rahatlıyor insan. Ben ilk bir kaç gün dışında hergün dinledim hala da dinliyorum Rabbim nasip ederse dinlemeye devam edeceğim🙏🏻

Aynen canım teşekkür ederim🥺
IMG_2925.webp

Teşekkür ederim şuan hala hastanedeyim transfer sonrası ilk 10 dakka zor dayandım yatakta hatta idrar bırakmak zorunda kaldım biraz çok ağrıdı mesanem. 10 dakika sonra tuvalete gittim ve iki üç defa girdim çıktım tuvalete egildimde bu nasıl birşey ben anlamadım nasıl tutacak şimdi bu çocuk
tuvalete kalmak yasak degilmi yatakta idrarinizi yapabileceginiz bir kutu gibi bisey veriyolar hic kalkmadan ona yapabiliyorsun idrari size bu verilmedimi birde tutunacagi varsa tutunur merak etme cnm bunlari dusunupte stres yapma insallah sıkıca tutunur

Teşekkür ederim şuan hala hastanedeyim transfer sonrası ilk 10 dakka zor dayandım yatakta hatta idrar bırakmak zorunda kaldım biraz çok ağrıdı mesanem. 10 dakika sonra tuvalete gittim ve iki üç defa girdim çıktım tuvalete egildimde bu nasıl birşey ben anlamadım nasıl tutacak şimdi bu çocuk
İlk transferde 40 dk yattım. Tutmadı. 2. de 10-15 dk zor dayanıp WC ye koştum tuttu. 3. de de 25 dk zor durdum tuttu. İkisinde de defalarca gittim wc ye. Bununla ilgisi çok yok. İçiniz rahat olsun. Umudunuzu yitirmeyin.

Merhaba beni transferden sonra yatırmamışlardı bile hatta transfer olduğum sedyeden kendim kalktım sonra üstümü giyinmeye giderken tuvalete baktım girmedim hemşire dedi tutma dedi ikisi farklı organ bilimsel olarak bebeğin tutmasına hiçbir etkisi yok sonra bende gitmiştim bence şuan yaptığınız stres daha kötü rahat olun o tutacaksa Allah yazdıysa olacak stres yapmay
Peki transferiniz tuttu mu cok şaşkınım sanki içimden aktı gitti gibi hissediyorum o kadar çok tuvalete gidince

tuvalete kalmak yasak degilmi yatakta idrarinizi yapabileceginiz bir kutu gibi bisey veriyolar hic kalkmadan ona yapabiliyorsun idrari size bu verilmedimi birde tutunacagi varsa tutunur merak etme cnm bunlari dusunupte stres yapma insallah sıkıca tutunur
Ya zaten olan oldu artık bunun stresini yapmamaya çalışıyorum bende. Ama vermediler sürgü falan altıma resmen yaptım çok igrendim kendimden patlicakti meshanem yani kendimden tiksindim onu orda yasamamam gerekiyordu bence hastaneye biraz sinirliyim.

İlk transferde 40 dk yattım. Tutmadı. 2. de 10-15 dk zor dayanıp WC ye koştum tuttu. 3. de de 25 dk zor durdum tuttu. İkisinde de defalarca gittim wc ye. Bununla ilgisi çok yok. İçiniz rahat olsun. Umudunuzu yitirmeyin.
Yaaaa varmı bebişiniz peki

Allahım inşallah sizede isteyen herkese de evlat sahibi olmayı nasip etsin
Benim oğlum haftaya 10 yaşında olacak inşallah hemşire bana o kadar emanet mi tuvalette kayıp gitsin demişti hiç unutmam bunu
Korkmayın keyfini çıkarın stres olmak daha kötü
Benimde tüp bebek

Allahım inşallah sizede isteyen herkese de evlat sahibi olmayı nasip etsin
Benim oğlum haftaya 10 yaşında olacak inşallah hemşire bana o kadar emanet mi tuvalette kayıp gitsin demişti hiç unutmam bunu
Korkmayın keyfini çıkarın stres olmak daha kötü
Benimde tüp bebek
yaaa kıyamam sana annemede okudum yazdığını hemşireye çok güldük seni ne güzel rahatlatmis oğluna Allah uzun ömürler versin içimi rahatlattın teşekkür ederim

Peki transferiniz tuttu mu cok şaşkınım sanki içimden aktı gitti gibi hissediyorum o kadar çok tuvalete gidince
Tuttu sonra kürtaj oldum gelişmediği için ama bunun tuvalete gitmem veya ayağa kalkmamla bir alakası olduğunu düşünmüyorum embriyo ile alakalı dedi doktorum

Bişey olmazZzz tuvaletten ne olacak 😃😃 benim doktor mesane dolu görmemişti sonda ile doldurmuştu o da tuvalet sıkışıklığı yapmamıştı 😅😅

yaaa kıyamam sana annemede okudum yazdığını hemşireye çok güldük seni ne güzel rahatlatmis oğluna Allah uzun ömürler versin içimi rahatlattın teşekkür ederim
Ne mutlu bana içini rahatlattıysam 🥰
Güzel haberinizi de alalım inşallah
Aynı yollardan geçmiş biri olarak o korkuları öyle iyi anlıyorum ki

Back
X