Bugun ya ayrilicam ya bende kalacak...

Günaydın canım yazını okudum korkma merak etme çok geçmiş olsun sana Bol bol dua edicegim ve bütün hamilelere

Saa
Günaydın canım yazını okudum korkma merak etme çok geçmiş olsun sana Bol bol dua edicegim ve bütün hamilelere
saat 9 oldugunda ameliyathaneye inecegi..düsük yapmam icin fitil verildi.o kadar uzgunum.agliyoru. ki.bu dunyaya grtirsem.yasamayacak hic su yok.brn onun gunahina giremem.az once karnimda yasin actim telefonumdan dinlettim.ne kadar aci biliyor musunuz.

Alan da veren de Allah. Kendi tercihinizle sonlandırmayın derim.günah ki kalp atışı varmış ...

Ne yapılabilecekse yapılsın su verilsin denensin edilsin. Eğer olmazsa Allahtan.
Ama siz elinizden geleni yapın.

Canim diycek söz bulamıyorum çok haklısın Allahım seni korusun

Siz elinizden geleni yapmışsınız Allah sabır versin çok üzücü.. Rabbim birdaha yaşatmaz inşallah. Kendinizi iyice toparladıktan sonra tedavinize devam edersiniz. Melek annesi oldunuz.. Cennette size şefaat edecek böyle düşünün...

Alan da veren de Allah. Kendi tercihinizle sonlandırmayın derim.günah ki kalp atışı varmış ...

Ne yapılabilecekse yapılsın su verilsin denensin edilsin. Eğer olmazsa Allahtan.
Ama siz elinizden geleni yapın.
Elizden geleni 2.5 yildir yapyik.sen olsan sakat bir cocuk sivisi olmayip gelisemeyen bircok.dunyaya getirir misin ?kalp atisi var ben aldirmak istiyor muyum.her kafafan bir ses.baska doktora gidelim.tamam ama 9 gundur hastanedeyim aramadigim yer kalmadi.ayaga kalkamiyirum.sivi gelecek.diye.cok az denecek kadar sivi var.sivi olmazsa bu cocuk gelisemez.dini inanci yuksek biriyim.bu kulun hakkini neden yiyip neden sakat gelsin.arkadaslar sivi yok.sivi.sivi eklense de o kacak var o deligin kapanmasi lazim.bir sivi vsr o sikilacak edilecek.sonra sivi verilecek.zor bir islem almanya da yapiliyor.hoca arastirdi denemedim hic dedi.ben kobay miyim?bu yuzden benimde psikolojimi anlayin.kizim icin son 15 dk

BADE SENİ SEVIYORUM.CANIM KIZIM.COK SEVINDIRMISTIN BIZI.112 GUN GERIDE KALDI.112 ACIL SERVISTE KALDIK.YAZIK OLDU.BEN HIC ISTEMIYORUM KSLBIN ATIYOR AMELIYATA GIRMEDEN YASİN ACTIM KIZIMA.ACI CEKMESIN DIYE.COK UZGUNUM COOOKKK ARKADDASLAR.ALLAH DOSTUMUN BASINA DÜŞMANIMIN BASINA VERMESIN.COKK ZOR.ALISMAK ZORLBIRAZDAN GENEGIM.INECEK NE GUZELDI SEVIYORDUM.ONU

Anladım sonrasında yazdım zaten,yorumları okumadan yazmıştım ilk mesajımı. Siz doğru olanı yapmışsınız. Suyu olmadan elbette gelişemezdi. Üzmeyin kendinizi. Rabbim sabır versin.

canım allah sana sabır versin. bu yaşadığın acıyı inşallah tez zamanda unutur. yeni saglıklı bebek haberi alırsın.

Okurken gözlerim doldu. Tarifi imkansız bi acı yaşıyosunuz biz anca üzme kendini, sakin ol falan diye avutmaya çalışıyoruz sizi ama o acıyı yaşayan bilir yüreğindeki sızıyı. Lütfen metanetli olun yavrunuz için, ne güzel söylemişsiniz onu engelli doğurarak günahınamı gireyim diye? En doğru kararı anne baba verir ancak. Rabbim tez zaman da sağlıcakla bi yavru doğurmayı nasip etsin. Rabbim tüm evlatları korusun. Artık bi meleğiniz sizi yukarıdan izleyecek, rüyalarınıza girecek anne ben iyiym diyecek. Acınızı paylaşıyorum Allahım sabır versin diyorum.

Ne güzel söylemişsinin.BADE ŞUAN MELEK.BENİ ÖTEKİ DÜNYA DA KARŞILAYACAK.BİR DAHA KIZIM OLURSA ALLAH DA BUNA NASIP EDER DE BANA VERİRSE YİNE KIZIMIN İSMİNİ BADE KOYACAGIM.ALLAHA EMANET OLUN.HERKES ALLAH SAGLIK SIHHATLİ BEBEK VERMEYI NASPI ETSIN.BURAYA KADARMIS ARKADASLAR.NAPIM.BU DA BIZIM KADERIMIZ.ONUNE GECEMIYORUZ.GUNLERCE YAYAKTA ODAM DA AGLADIM AMA.SUAN BADE KURTULDU DIY MUTLUYUM.EN MUTLU OLDUGUM DA SAKAT DEGILMIS.HOCAM OLE KONUSTUM.AMA PATOLOJIYR GIDECEK ZAMAN SOYLETECEK.AMA GORUNURDE BIRSEY YOKTU.FAKAT AMINYON SIVISI DA YOKMUS.KENDINIZE.IYI BSKIN.BEBISLERINIZE DE.TEKRSR GRBE KALINCA INSALLAH BULUSMAK UMIDIYLE...HOSCAKALIN

Çok geçmiş olsun canım, Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…