- 26 Temmuz 2016
- 92
- 158
- 93
- Konu Sahibi Cansel3477
-
al al böyle hikayelerimizi paylaşıp,gülüp geçelim.Şu zor günlerde moral olur belki hepimize .Yaşadığım en şok edici şey elti,kv ve görümcemin olmaması.Çünkü henuz bekarım.Ama şuraya oturup rez alıyorum.
Tanıştığımız gün eltim bana senin dedelerin benim dedelerimi öldürmüş demişti
akrabalığınız filan mı var,geçmişten gelen bir konu mu yoksa saçma sapan bir yalan mı
Aa çok garip ya neden söyledi ki bunuTanıştığımız gün eltim bana senin dedelerin benim dedelerimi öldürmüş demişti
Millet olarak farkliyiz saniyor oysa değiliz kökenimiz aynı sadece ben doğma büyüme büyükşehirAa çok garip ya neden söyledi ki bunu
Kayınpeder görümcelerin eşime bekarlıktan beri yüzüne yüzüne beddualar etmesi ve hala bana neden bizimle samimi olmuyorsun sık sık gelip gitmiyorsun diye sormalarıKızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
ay inanamıyorum gerçekten hayatımda duyduğum en iğrenç şeylerden biri yanlış anlamayın ama.herkesin düşüncesi huyu çok farklı gerçekten eltinizin tepkiis ne olmuş acaba anlayıncaYeni evliyken eltim gelmişti yatiya. Annemde vardı. Anneme içini döktü biraz kv konusunda. Çok çektim cahilliğinden falan diyordu. Sonra bir mesele anlatti hayatimin sokuna ugradim. Eltim 7 sene ev üstünde kaldı. Yeni evliyken ilk alti ay cocugumuz olmadi dedi. Kv baskı yapıyormuş. Sonra bir ara geceleri kapının altından gelip bizi gozetledigini fark ettim dedi hatta kaynimda farketmiş. O işi yapıp yapmadiklarini kontrol ediyormus zaar. Benim daha fazla duymaya tahammülüm olmadığından erkenden gidip yattım. O daha anlatıyordu birşeyler anneme. Daha neler anlatti bilmiyorum ama duyduklarim bana yetmisti.
İnsanları her şeyi yapıp, seni kırıp daha sonra senden 20 sene önce doğdukları için saygı beklemeleri... keşke anlasalar böyle bir hayat olmadığınıKayınpeder görümcelerin eşime bekarlıktan beri yüzüne yüzüne beddualar etmesi ve hala bana neden bizimle samimi olmuyorsun sık sık gelip gitmiyorsun diye sormaları
Kv nin kiz kardeşine anlatmış. Böyle böyle demis uyar bir daha yapmasın yaptığı şey çok ayıp demiş. Ben olsam hiç üçüncü şahısları araya sokmadan direkt kvye hayrola kapının altında birseymi kaybettin diye sorardım. Duyduğum şeyden sonra kv bir aylığına bize geldi ben o siralar üniversiteye gidiyordum her gün korkudan yatak odamın kapısını kilitleyip gidiyordum gelir iç çamaşırlarımi didikler falan diye.ay inanamıyorum gerçekten hayatımda duyduğum en iğrenç şeylerden biri yanlış anlamayın ama.herkesin düşüncesi huyu çok farklı gerçekten eltinizin tepkiis ne olmuş acaba anlayınca
ohh içimin yağları eridiKayınpederim kızların mal paylaşımında mal almamasından konuşuyordu bana dediki annenler de almasın kardeşlerinden( sanki derdi ona kaldı ) İyi o zaman senin kızların da bizden almasın dedim. Pişman değilim
Aynısını yasadimKızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?