Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

benim kayınvalidem de bizi memlekete götürmüştü yeni nişanlıydık.Kendisi çok zayıfıtır hiç yemek yemeyi sevmez.Kendi yemek yemiyor diye,nişanlımla bana da 1 hafta yemek yapmamıştı,nasılsa az kalıcaz bişi doldurmayalım eve diye hahahaah bende o zaman utangaçtım yeni olduğu iiçin kendim kalkıp yapmamıştım yemek 1 hafta ya dışarda yedik,evdeyken de ekmek ve çay yemiştik.Ne salakmışım kalkıp yapaydım iki kaşık yemek

hahaha ya benimkiler çok dümdüz insanlar,ince düşünce vs. yok. kötü niyetle yapmadıklarına eminim ama insan karşısından düşünce bekliyo doğal olarak

Ben kadını ilk kez görmüştüm sen yine tanıyorsundur az çok. En son dedim ki kahveyi sade içerim zaten şekerde kullanmam. Bi su kaynattık yaptık kahveyi yüz yüze geleli yarım saat olmuş olmamış bana diyorki bi fotoğraf mı atsam Facebooka gelinimle kahve keyfi diye.

kaynıma görücü bakma aşamalarında ailesine diyordu görümcem;
dünya ay gibi olmasın iyi iş tutar olsun
kendisi gelini köle gibi gören birisi
ben ki o kadar çok yapardım ki evlenen gelin ayrı oturdu
ömür boyu kendi ruh sağlığım için kendimi ondan soyutladım (haberi yok duyduğumdan o kadar çıkardım ki hayatımdan ağzını açamayacak kıvamda ruhuma iyi gelmeyen insan)
ama kayınailemle hâlâ çok iyiyim iyilik hakedene verilir
mesafe de yeter ki iste çok iyi koyulur o son damlaydı yaptıklarında ....

çok içiçe olmamak en iyisi gerçekten.görümceniz kendi evinde de yapıyor mu acaba o kadar iş onu sormak lazım.çok sinirleniyorum böyle düşünen insanlara

hahahahahahah ya işte bazı insanlar şey kafasında oluyo ya "geline çok değer verilmez,çok alıştırmıycaksın vs." o kafada bir insan olabilir

Bir akrabam demişti ki insan kendi babasını polise mi verir? O zaman 6 yaşındaydım. Babam annemi dövmüştü, ondan polis çağırmıştım. Aylarca babam da dahil bazı akrabalarım bana küsmüştü. Tekrar ediyorum yaşım 6 (altı). Bunu söyleyen de güya okumuş etmiş insan. Anlatsam neler çıkar daha.

İlk kızıma doğum yaptım. Yürüyerek hastane en fazla yarım saat ama kv gelmeye tenezzül etmemişti. Doğumdan dört gün sonra yabancı gibi gelip annemin yaptıklarını yiyip içip gitmişti. İkinci kızıma 2 aylık hamileyken Gelip bizde kaldı ama bi hayırlı olsun bile demeden gitti bi daha doğumdan 2-3 gün sonra aradı. Açmadım. 20 günlükken geldi eli bomboş. Gerçi evlenirkende evimizi kına gecesi günü görmüştü. Merak edip sormamıştı bile evi eşyaları ne yaptınız diye.

Çok iyi yapmışın.

Peki bu bdv konusu mu?

Ben yeni evliydim görümcem evli 2 cocugu var evime gelmişti eşinin elbiselerini getir ben utuleyeyim demişti başta sinirlendim ben yaparım ne saçmalıyorsun demiştim.ayni görümcem ben kayinlarim çiğköfte seviyor diye haftada bir çiğköfte istiyorlar yapiyordum heralde bir tanesi yenge çok güzel çiğköfte yapiyor vala her gün yiyoruz demis bir gün geldi geldiği gibi kollarını sıvadı malzeme almış çiğköfte yoğurma ya başladı kimse anlam veremedi

Eşimin annesi ve ablaları kaynım ve eltim misafirimdi. Eşimin teyzesi araradı misafirliğe gelmek için ben ses etmedim.
Eltim bir isyan bir isyan ben olsam kabul etmem daha önceden nasıl haber vermeden geliyor.

Bebeğimin cinsiyetini yeni ogrenmisiz aradan bir hafta geçti geçmedi bayrama denk geldi eşimin bütün sülalesi halası amcası kuzenleri torunlar babaanneler kv kp biz herkes varız. Herkesin içinde kayın peder demesin mi ben bebeğinizin adına karar verdim Mustafa olacak diye. Ben şok. Cevap bile veremedim o an kitlendim kaldım. Eve gidince eşime cirlamistim ama kendi çocuk yapsın kendi koysun adını çok istiyorsa hayır nazikçe sadece bize gelse dese ki evladım benim içimden bu isim geçiyor çok sevinirim siz de koyarsanız vallahi koyardım billahi koyardım ama bu patavatsizlik sonucu koymadım. Ay ne alakaysa. Bir de eşimin amcası ve eşi oğlunu evlendirip balayına oğlu ve yeni gelinle gitti. Bildiğin suit otel odasında hep beraber kaldılar balayında

uygun mu acaba diye sonradan düşündüm ama yeni olduğum için konu taşıma vs nasıl oluyor bilmiyorum
Değil maalesef, sohbet konusu bu.
Siz taşıyamazsınız, moderatör görünce taşır ama buraya yanlış konu açanlara 1 ay ban demişlerdi en son. Yeni üye olduğunuz için umarım acırlar.

çok içiçe olmamak en iyisi gerçekten.görümceniz kendi evinde de yapıyor mu acaba o kadar iş onu sormak lazım.çok sinirleniyorum böyle düşünen insanlara
Kendisi aile yanında değil
rahat tabi ben o kadar gündüz bile dinlenemediğim için yorulurdum ki gece artan rahatsızlıklarımla uyuyamazdım
yanındaki çocuğuna acıktın mı demez bana sorardı yemek yedi mı diye kalbim hep huzursuzdu... demekki çok rahattı 2 güne bir ailesinin evindeydi
laf çarpmaları bitmezdi çok şükür bitti artık

Benimkide nişanlıyken bana ev temizliği için yardıma gelmek istedi, gerek yok desemde yok gelicem yardım edicem dedi. Meğer bizim evin yakınında bi akrabası varmış. Ona bi uğrayalım en fazla yarım saat oturup kalkarız dedi, bende inandım tabi. Gittim ki kadına sana oturmaya gelicez demiş, kadın hazırlık yapmış. Saatlerce orda oturdu akşam 5 gibi benim eve geçti güya temizliğe. Balkon demirlerini silmiş, bi cam silmiş ben mutfağı temizlerken geç oldu ben hallederim gerisini dedim çıktık evden. Tüp bebek yaptırdım 2 kez günlerce bi işimi yapamadım hiç bi işimin ucundan tutmadı bi kap yemek pişirip gelmedi. Şimdi torunda torun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…