- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Cansel3477
-
Kızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
Ben balayına birlikte gidenlerin sapık olduğunu düşünüyorum açıkçası cidden bilinçaltı sapık bence bu insanların . Evlerden ırak yaBebeğimin cinsiyetini yeni ogrenmisiz aradan bir hafta geçti geçmedi bayrama denk geldi eşimin bütün sülalesi halası amcası kuzenleri torunlar babaanneler kv kp biz herkes varız. Herkesin içinde kayın peder demesin mi ben bebeğinizin adına karar verdim Mustafa olacak diye. Ben şok. Cevap bile veremedim o an kitlendim kaldım. Eve gidince eşime cirlamistim ama kendi çocuk yapsın kendi koysun adını çok istiyorsa hayır nazikçe sadece bize gelse dese ki evladım benim içimden bu isim geçiyor çok sevinirim siz de koyarsanız vallahi koyardım billahi koyardım ama bu patavatsizlik sonucu koymadım. Ay ne alakaysa. Bir de eşimin amcası ve eşi oğlunu evlendirip balayına oğlu ve yeni gelinle gitti. Bildiğin suit otel odasında hep beraber kaldılar balayında
ay allah size sabır versin. bende de bir elti var ki evlere şenlik anlayabiliyorum :)Eltim senin sevgilin çok don degiştiriyor demisti.
Yine eltim bana ben bu ailenin hurrem sultaniyim dikkat et demişti
Yine eltim beni bu ailede cok severler sendende cok demişti.
Benimde canima birgun tak etti bak seni doverim ha dedim o gunden sonra sesini cikarmamişti
Kaynanam lakabiyla seslendigim eşime ona birtek ben oyle seslenirim demişti.
Ben balayına birlikte gidenlerin sapık olduğunu düşünüyorum açıkçası cidden bilinçaltı sapık bence bu insanların . Evlerden ırak ya
çok çoookkk saçma hayatımda duyduğum gerçekten en sapıkça şeylerden olabilir.Ben balayına birlikte gidenlerin sapık olduğunu düşünüyorum açıkçası cidden bilinçaltı sapık bence bu insanların . Evlerden ırak ya
dünyanın sonu değil,kural öyleyse banlayabilirler yapcak bir şey yokDeğil maalesef, sohbet konusu bu.
Siz taşıyamazsınız, moderatör görünce taşır ama buraya yanlış konu açanlara 1 ay ban demişlerdi en son. Yeni üye olduğunuz için umarım acırlar.
pessss!!! kimse de ağzını açıp birşey demedi mi? kendimi o durumda düşünemiyorum.Bir de eşimin amcası ve eşi oğlunu evlendirip balayına oğlu ve yeni gelinle gitti. Bildiğin suit otel odasında hep beraber kaldılar balayında
belki niyet iyi ama işte söyleme şekli yanlış olunca bir önemi kalmıyor :)Bnm kayınpederim de çok konuşur boş konuşur :)) ama severim yinede kendisini aslında kafa adamdır ama boş konuşması çoktur.
Bir gün yeni nişanlıyım. Bize misafirliğe gelmişti eşim ve ailesi. Oturuyoruz konuşuyoruz fln. Kayınpederim anneme kaldırdı dedi ki salıncak çok zayıf ya ama acaba hastalıklı mı annem anlamadı nası yani fln diyo kayınvalidem ortamı toparladı öyle geçti gitti. Eşimle konuşuyoruz onlar gittikten sonra telefonla, meğer ki hastalıklı mı kanser mi de zayıf bu kadar diye soruyormuş. Anneme deyince şok olmuştu. Adam bana habire ye ye niye yemiyorsun ye. 2 sene nişanlı kaldım,8 senelik evliyim 1 çocuğum var doğum yaptım gayette kilo aldım ama hala sofraya oturunca her şeyi önüme koyar ondan ye bundan ye diye. Bana özel servis hazırlar öyle de ilginç biri yani. Zayıfım diye adam kafasında kalmış öyle. Bana öyle dedi ama kızı 2 sene oldu evleneli hastanelerde çıkamaz oldu. Her gün hastanede. Bi denk gelsem kayınpederine bende dicem yanlarında hastalıklı kızı size mi verdiler diye :))
İyi niyet değil ben öyle görmüyorum açıkcası. Zayıfım kanser miyim oğluna beni mi alacak, aklınca bunu soruyor.belki niyet iyi ama işte söyleme şekli yanlış olunca bir önemi kalmıyor :)
Nasi yaEvli değilim, yıllar önce lisedeki sevgilimin annesini dövmüştüm. Adam askerden koşa koşa memlekete gelmişti.
Pişman değilim.
Ben yaşamadım ama duyduğum okuduğum en şok edici şey burada düğünde gelinle neredeyse aynı giyinen ve taç takan eltiytiKızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
çok ekstrem bir durum değil bence çok görüyoruz aynı giyinenler,aşırı saçmalık bir durum gerçi ama hahaha türk akraba ilişkileri neler gördü nelerBen yaşamadım ama duyduğum okuduğum en şok edici şey burada düğünde gelinle neredeyse aynı giyinen ve taç takan eltiyti
Liberalist bir aileye sahibim. Aileme “mezhebi genişler” diyince benim de gözüm dönmüştü.Nasi yaneden dövdünüz?
benim nişanlımın teyzesi de ben rahat rahat dışarı çıkıp arkadaşlarımla tatile gidebiliyorum diye senin ailen rahat demişti.Hiçbir şey dememiştim ne salakmışım.Her sene daha değişiyor işte insan.Liberalist bir aileye sahibim. Aileme “mezhebi genişler” diyince benim de gözüm dönmüştü.
Hiç kaldıramam bu cümleyi. Resmen hakaret.benim nişanlımın teyzesi de ben rahat rahat dışarı çıkıp arkadaşlarımla tatile gidebiliyorum diye senin ailen rahat demişti.Hiçbir şey dememiştim ne salakmışım.Her sene daha değişiyor işte insan.
ben hep vaktini bekleyenlerdenimdir.İlla gün gelecek bu lafı ona geri söyleyeceğim.Hiç kaldıramam bu cümleyi. Resmen hakaret.
Böylesini emin olun görmedinizçok ekstrem bir durum değil bence çok görüyoruz aynı giyinenler,aşırı saçmalık bir durum gerçi ama hahaha türk akraba ilişkileri neler gördü neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?