Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Eltim senin sevgilin çok don degiştiriyor demisti.

Yine eltim bana ben bu ailenin hurrem sultaniyim dikkat et demişti

Yine eltim beni bu ailede cok severler sendende cok demişti.

Benimde canima birgun tak etti bak seni doverim ha dedim o gunden sonra sesini cikarmamişti

Kaynanam lakabiyla seslendigim eşime ona birtek ben oyle seslenirim demişti.

Ben balayına birlikte gidenlerin sapık olduğunu düşünüyorum açıkçası cidden bilinçaltı sapık bence bu insanların . Evlerden ırak ya

ay allah size sabır versin. bende de bir elti var ki evlere şenlik anlayabiliyorum :)

Değil maalesef, sohbet konusu bu.
Siz taşıyamazsınız, moderatör görünce taşır ama buraya yanlış konu açanlara 1 ay ban demişlerdi en son. Yeni üye olduğunuz için umarım acırlar.
dünyanın sonu değil,kural öyleyse banlayabilirler yapcak bir şey yok

Hiç böyle anılarım yok. Bazılarına çok güldüm ama. Bende de elti görümce kaynana kayınlar vs var ama hiç kötülükleri laf carpmalari yok. Ben burda okuyorum böyle şeyleri vay ne neler var insanlar nelere katlanıyor sacmasapan acaba niye ki diyorum.

Bnm kayınpederim de çok konuşur boş konuşur :)) ama severim yinede kendisini aslında kafa adamdır ama boş konuşması çoktur.
Bir gün yeni nişanlıyım. Bize misafirliğe gelmişti eşim ve ailesi. Oturuyoruz konuşuyoruz fln. Kayınpederim anneme kaldırdı dedi ki salıncak çok zayıf ya ama acaba hastalıklı mı annem anlamadı nası yani fln diyo kayınvalidem ortamı toparladı öyle geçti gitti. Eşimle konuşuyoruz onlar gittikten sonra telefonla, meğer ki hastalıklı mı kanser mi de zayıf bu kadar diye soruyormuş. Anneme deyince şok olmuştu. Adam bana habire ye ye niye yemiyorsun ye. 2 sene nişanlı kaldım,8 senelik evliyim 1 çocuğum var doğum yaptım gayette kilo aldım ama hala sofraya oturunca her şeyi önüme koyar ondan ye bundan ye diye. Bana özel servis hazırlar öyle de ilginç biri yani. Zayıfım diye adam kafasında kalmış öyle. Bana öyle dedi ama kızı 2 sene oldu evleneli hastanelerde çıkamaz oldu. Her gün hastanede. Bi denk gelsem kayınpederine bende dicem yanlarında hastalıklı kızı size mi verdiler diye :))

belki niyet iyi ama işte söyleme şekli yanlış olunca bir önemi kalmıyor :)

belki niyet iyi ama işte söyleme şekli yanlış olunca bir önemi kalmıyor :)
İyi niyet değil ben öyle görmüyorum açıkcası. Zayıfım kanser miyim oğluna beni mi alacak, aklınca bunu soruyor.

Bi de iki görümce var bende ikisininde kayınvalideleri beni çok severler kadınlar beni görünce sarılıyorlar gelip öpüyorlar ben öyle ilgiyi anamdan görmedim bi gün yine oturuyoruz küçük görümcemin kv si sarıldı öptü beni ayy bizim gelin fln diyo (annemle aynı memleketliler) çok güleç yüzlüsün sen çok seviyorum fln diyor. Ben de beeni pek sevmezler dedim. Seni sevmeyen ölsün dedi kayınvalidemle gözgöze geldik. Bi bakışı vardı ki sanki kadın kızın bırakıp beni alacak gelin öyle kötü bakıyordu.

Son düzenleme:
Ben yaşamadım ama duyduğum okuduğum en şok edici şey burada düğünde gelinle neredeyse aynı giyinen ve taç takan eltiyti

Liberalist bir aileye sahibim. Aileme “mezhebi genişler” diyince benim de gözüm dönmüştü.
benim nişanlımın teyzesi de ben rahat rahat dışarı çıkıp arkadaşlarımla tatile gidebiliyorum diye senin ailen rahat demişti.Hiçbir şey dememiştim ne salakmışım.Her sene daha değişiyor işte insan.

çok ekstrem bir durum değil bence çok görüyoruz aynı giyinenler,aşırı saçmalık bir durum gerçi ama hahaha türk akraba ilişkileri neler gördü neler
Böylesini emin olun görmediniz konuya bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız kadın resmen gelinlik giyip taç taktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…