- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
- Konu Sahibi Cansel3477
Kv yok. Gorumcem var ama fazla muhattabim degil senelercr gorusmedigimiz icin bi olagan disi konumuzda olmadi. Ama eltimmm ahh o eltimmm
bundan 5 sene once baska sehirdeydik.dedi ki bu ramazan size gelelim buyur dedim. Tam 1 ay boyunca 2 cocuk (kucukte degillerdi) kendisi esi kaldilar. Laf arasinda utanmadan buraya para biriktirmeyr geldim dedi
bizden yiyip iciyo yaa akla bak. Market alisverisi yapacagimizda ozellikle kendi istedigi markalari soylerdi. Neyse asil konu esimin 2 tane is arkadasinin hanimlariyla arkadastik. Biriyle ayni binadaydik iftara davet etti gittik. Adamlar salonda biz balkonda oturuyoruz karsida az asagida insaat var. Basladi bu abuk subuk konusmaya (yasca bizden cok buyuk o zamanlar 40 yasindaydi )benim oglan daha bebe sayilir isigi yakip acti bi kac kere. Neymis insaattan adamlar gelirmis sinyal verdik sanirlarmis. Biz tabi sokkk. Neyse gulduk gectik. Ev 4 odaydi. Biz (2 arkadasim ve beni kasdediyo) kocalari alip odaya gidelimmis o cocuklara bakarmis. Ayri bi sok daha. Neyse ona da zorla gulduk gecti. Pesinden arkadasimla ev sahibiyle bildigin agiz dalasina girdi. Tamam arkadasin yasi kuciktu ama tip olarak buyuk gosteriyodu. Vayy efendim ondan kucuk duruyomus onu cebinden cikarirmis ondan daha guzelmis falan ayri bi sok daha. Durumu artik nasil toparlayacagimi da sasirmistim. Eve iner inmez arkadaslara ozur mesaji attim esime de olanlari anlattim. Gordugu gorecegi rahmet budur onlarin dedi. Bi daha ne gittik ne gelebildiler.