Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Kv yok. Gorumcem var ama fazla muhattabim degil senelercr gorusmedigimiz icin bi olagan disi konumuzda olmadi. Ama eltimmm ahh o eltimmm:olamaz: bundan 5 sene once baska sehirdeydik.dedi ki bu ramazan size gelelim buyur dedim. Tam 1 ay boyunca 2 cocuk (kucukte degillerdi) kendisi esi kaldilar. Laf arasinda utanmadan buraya para biriktirmeyr geldim dedi:KK57: bizden yiyip iciyo yaa akla bak. Market alisverisi yapacagimizda ozellikle kendi istedigi markalari soylerdi. Neyse asil konu esimin 2 tane is arkadasinin hanimlariyla arkadastik. Biriyle ayni binadaydik iftara davet etti gittik. Adamlar salonda biz balkonda oturuyoruz karsida az asagida insaat var. Basladi bu abuk subuk konusmaya (yasca bizden cok buyuk o zamanlar 40 yasindaydi )benim oglan daha bebe sayilir isigi yakip acti bi kac kere. Neymis insaattan adamlar gelirmis sinyal verdik sanirlarmis. Biz tabi sokkk. Neyse gulduk gectik. Ev 4 odaydi. Biz (2 arkadasim ve beni kasdediyo) kocalari alip odaya gidelimmis o cocuklara bakarmis. Ayri bi sok daha. Neyse ona da zorla gulduk gecti. Pesinden arkadasimla ev sahibiyle bildigin agiz dalasina girdi. Tamam arkadasin yasi kuciktu ama tip olarak buyuk gosteriyodu. Vayy efendim ondan kucuk duruyomus onu cebinden cikarirmis ondan daha guzelmis falan ayri bi sok daha. Durumu artik nasil toparlayacagimi da sasirmistim. Eve iner inmez arkadaslara ozur mesaji attim esime de olanlari anlattim. Gordugu gorecegi rahmet budur onlarin dedi. Bi daha ne gittik ne gelebildiler.
 
dünyanın sonu değil,kural öyleyse banlayabilirler yapcak bir şey yok
Yeniyim diyip durmuşsunuz da evleneli 2 sene olmuş hala yeni gelinim diyenler gibi olmuş 😄 Yeni bile olsanız girişte kurallar belli.

Gayet normal bir şekilde uyarı yapan birine kin duyacak kadar yarası olanlar hemen eksilemiş.
 
Değişik bir insan modeli benim kv. Bir keresindede ben yakaladım utanç verici bir halini. Annem ve babam onlara davetliydi. O zaman ailevi sorunlarimiz vardi babam ve abimin arasi iyi degildi. Abimin evliligide iyi gitmiyordu buda kv olacak kisinin kulagina gitmisti. Neyse balkonda oturup cay iciyorduk hep beraber babama tlf geldi babam telefonu alip mutfagin balkonuna gecti ozel gorusmek icin. Buda hemen arkasindan kalkti cay sogumus isitayim dedi mutfaga gitti. Baya bekledik kv gelmedi bende gidip bakayim dedim sonra demesin gelin oturuyor ben is yapiyorum falan diye. Mutfaga gittim birde ne goreyim. Karanlikta durmus elinde caydanliklar mutfakla balkonun arasindaki kapi acikti kapinin dibine cokup babami dinliyordu mgizliden. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. O kadar igrendimki kendisinden. Sert bir sekilde isigi actim hemen sicradi caydanliklari alip ocaga dogru kostu. Gozumde kuculdukce kuculdu keske yuzlesseydim diyorum ama annem ve babamin yaninda rezalet ciksin istemedigim icin susmustum.
Keşke o neydi gız vakası yaratsaymışsınız orda ya da içerde.😂
 
Kızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
Eşime sevgiliyken aldığım ikimizin olan bir fotoğrafı bastırdığım bardak vardı.Nişanlıyken eşimin ailesine kalmaya gittiğimde o bardaktan su içtim.Rujum olduğu için ruj izi olmuş.Ve görümcem 2-3 gün çirkeflik yapıp ağlayıp sızlayıp eşime benim bardaktan ruj iziyle ona mesaj verdiğimi söylemiş.En ilginç ve komik buydu
 
İlk kızıma doğum yaptım. Yürüyerek hastane en fazla yarım saat ama kv gelmeye tenezzül etmemişti. Doğumdan dört gün sonra yabancı gibi gelip annemin yaptıklarını yiyip içip gitmişti. İkinci kızıma 2 aylık hamileyken Gelip bizde kaldı ama bi hayırlı olsun bile demeden gitti bi daha doğumdan 2-3 gün sonra aradı. Açmadım. 20 günlükken geldi eli bomboş. Gerçi evlenirkende evimizi kına gecesi günü görmüştü. Merak edip sormamıştı bile evi eşyaları ne yaptınız diye.
Demek ki benim kv gibileri de varmış.2.hamileleigimde bir hayırlı olsun demedi hiç bir görüşmede de hamileliğimle ilgili birşey sormadı bozduğunu düşünmüştüm.
 
Daha bu ay böyle konu okuduk KK'da. Kadın esiyle yurtdışından iş bulmuş. Kendi evlerini kiraya verecekken KV 'biz oturalım bunda,bizim evi kiraya veririz' demişler, uluslararası para gondermek masraflı olduğu için biriktirip gelince vereceklermis kira bedelini
Sonuç? Bir kirayı vermedikleri gibi 'biz torun istiyoruz. Torun yoksa para da yok. İhtiyacınız yok zaten' demişler:rapci::rapci:

Konuyla ilgili olarak şükür verecek örneğim yok, bekarım. Ama şeyi diyebilirim, dedem askere gitmeden önce evlendirmek için ananemi almışlar. Ananem de gelişme cagindaymis,daha 16.
Dedem evlendigi gibi kısa zaman sonra askere gitmiş. O zaman askerlik iki yıl.
Askerlik bitmis, gelmiş. Tabii evde bayram havasi ,herkes tebrige gelmiş - kalabalık . Ananem de kucağında bebeğiyle oturuyor mahcup mahcup . Bir zaman geçmiş dedem babasına demiş ki ; baba benim bir emanetim vardı. O nerede?
:confused::confused::confused::confused:

Ay ben anlamadım emaneti :D
 
Eşime sevgiliyken aldığım ikimizin olan bir fotoğrafı bastırdığım bardak vardı.Nişanlıyken eşimin ailesine kalmaya gittiğimde o bardaktan su içtim.Rujum olduğu için ruj izi olmuş.Ve görümcem 2-3 gün çirkeflik yapıp ağlayıp sızlayıp eşime benim bardaktan ruj iziyle ona mesaj verdiğimi söylemiş.En ilginç ve komik buydu
Nişanlın değil mi istediğin mesajı verirsin yâda direkt öpersin bunda ağlayıp sızlayacak nevar ben anlamadım.😃😃
 
Eski erkek arkadaşım barışmak için ara ara yokluyordu beni. Salak saçma mesajlar atıyordu ben de iki tersleyince susar sandım. Meğer annesine numaramı vermiş, kadında beni aramıştı.
Telefonu açtım sesi tanıyamadığım için “kiminle görüşüyorum?” Dedim.
“Mustafa’nın annesiyim” dedi.
Bi an algılayamadım. Mustafa kim, Mustafa’nın annesi kim, neden arıyor?
“Hangi Mustafa?” Dedim, cevaben “hayatında kaç tane Mustafa var?” Dedi :işsiz:
Bir edepsizlik yapmayayım diye derin bi nefes alarak sorumu tekrarlamıştım. Ahh şimdiki aklım! :rapci:
 
Benim ki henüz elti adayı sevgililer. Facede kaynımla fotolar paylaşıyo kaynanamın fotosunu paylaşıyo annecimler bal annemler 😂ama gizlilikten hepsini sadece kaynanam görüyo öyle ayarlamış. Tesadüf eseri öğrendim 🤓. Bana yapılan bişey yok ama çok tuhafıma gitmişti. Mesela eşimle benim doğumgünlerimizde fotolarımızı paylaşıp kutlamış ama haberimiz yok kaynanam görüyo 😂
Yeni gelin işini biliyor))
 
Eltim yok❤
Ama kendini eltim sanan bi tanıdığı var nişanlımın
Bizim aktivite yapıp hikayemize attığımız ne varsa sorun oluyormuş ona
Kendini kaynım sanan şahıs eşimi arayıp her yaptığınızı hikayeye atmayın benimki görüyor aynısını yapalım diye başımın etini yiyor demişti jkjkjk :KK53:
 
Yeni evliyim, kimseye anahtar vermemek konusunda netim. 😀 Kayınvalidelerde oturuyoruz, görümcem falan da var. 😀 Güya bana, anahtar birine verilsin her türlü hal var konulu şiiri okuyor. 😀 Görümcem tatildeymiş de evine su basmış da açmış kv hemen girmiş, anahtar olmasaydı naparlarmış onları anlatıyor. 😀 Eşimde konuya vakıf, ya anne ablam neden kaynanasına vermedi anahtarı da sana verdi diye sordu. Tamamen pisliğine. 😀 Kayınvalide cevap verdi, kaynanası uzakta oturuyor onun diye. Uzun bi sessizlik oldu. 😀 Görümcemin kaynanasının, kv nin karşı komşusu olması dışında hiçbir sorun yoktu 😀😀😀
 
Vardı benimde öyle saçmalıklarım🙈🙈🙈
Biraz kendini gömme hikayesi benimki, hep başkaları kötü olacak değil ya😉🤣🤣
Eşimin kardeşi gibi görüğü bi kuzeni var. Canını bile emanet eder ona. Onunda eşi yediyini içtiğini paylaşan tiplerden.
Bunlar bizim şehre geldiklerinde eşim arabayı verirdi. Ailecek gezip tozarlardı, whatsapp dan izlemesi kalırdı bana. Benimki aşırı üşengeç tip, bide işten yorgun gelince sosyal aktivite hayal olmuştu bana😪 Bu hikayeninde kötü kıskanç eltisi ben oluyorum))
NOT: her mutlu aile fotorafının arkasında mutlu aile yokmuş, göstermelik mutlulukta ola biliyormuş
 
Daha bu ay böyle konu okuduk KK'da. Kadın esiyle yurtdışından iş bulmuş. Kendi evlerini kiraya verecekken KV 'biz oturalım bunda,bizim evi kiraya veririz' demişler, uluslararası para gondermek masraflı olduğu için biriktirip gelince vereceklermis kira bedelini
Sonuç? Bir kirayı vermedikleri gibi 'biz torun istiyoruz. Torun yoksa para da yok. İhtiyacınız yok zaten' demişler:rapci::rapci:

Konuyla ilgili olarak şükür verecek örneğim yok, bekarım. Ama şeyi diyebilirim, dedem askere gitmeden önce evlendirmek için ananemi almışlar. Ananem de gelişme cagindaymis,daha 16.
Dedem evlendigi gibi kısa zaman sonra askere gitmiş. O zaman askerlik iki yıl.
Askerlik bitmis, gelmiş. Tabii evde bayram havasi ,herkes tebrige gelmiş - kalabalık . Ananem de kucağında bebeğiyle oturuyor mahcup mahcup . Bir zaman geçmiş dedem babasına demiş ki ; baba benim bir emanetim vardı. O nerede?
:confused::confused::confused::confused:
Anlamadim baskasindan bebeği mi olmuş yani ?
 
Nikah kiyilmis, tebrikleri aliyoruz. Sadece nisan ve nikahta gordugum eltim “Sana kismetmis cok ugrastim evlendirmek icin” dedi. Balayinda esime sordum o ne demekti diye.

Kadin kendi yegeniyle evlendirmek istemis megerse, yegeni baskasindan 4 aylik hamileyken. ☺️
 
Görümcem tanıştıktan birkaç ay sonra bana dönüp'' kardeşim seni söyleyince ay bir kötü oldum o mahallelerden kız mı alınır yollu oluyor o kızlar genelde kötü oluyorlar basit oluyorlar bırak bırak o kızı dedim ama sen hiç o mahalle insanı gibi değilsin çok hoşsun' 'demişti 🤣😂 ama eşimin ailesi ile aynı mahallede oturuyoruz o zamanlar ailemle ve görümcem de o mahalle kızı 🤣😂😂 hala der ayyyy ne korkmuştum diye 🤣😂 güya övecek ama baya yeriyor ki çok sevimsizdir zaten çok
 
Kayınvalidemi ilk görüşümde biz eşimle nişanlıydık, köyden döndüğü gün çağırmıştı bizi. Site içinde 2 dk sohbet edip bize köyden getirdiği kolileri taşıtmıştı. Eve çıkınca size çay yapayım ama nerde ki, kahve yapayım ama süt tozu yokki şeker yokki demişti. (köyden geldiği için ev bomboştu ve beni misafir etmek için o günü seçmişti.)

Neyse dedim, olur öyle şeyler. Bizim düğüne az kaldı, ziyarete gitmiştik beni odaya çağırdı ben yine köye gidicem gelene kadar sizin eviniz kurulmuş olur sana bişeyler vereyim dedi. Sonra yaklaşık 30 35 yıllık gecelikler çıkardı, bunu ben doğumda giymiştim, bunu bilmem kim bana vermişti diye. Bunları sen giy dedi. Çeyiz veriyor güya. En sonda kendine gözlük almış, eşimde bana sanada güzel bi gözlük alalım alerjinde var bu sene ilaçta kullanamazsın çok rahatsız olursun dedi, kv bana eski gözlüğünü getirdi bunu taksana diye.

Kv'nin maddi durumu çok iyidir bu arada belki imkanı yok filan diye düşünmeyin.
Eski bir geceliğe bir bakır bileziğe annemden kalan şu gözlüğe razıysan gel benimleee🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
Back
X