- 11 Ağustos 2018
- 1.506
- 3.124
- 133
- 41
- Konu Sahibi Cansel3477
olayin dahada ileriye gitmemesi icin ugrasiyoruz. Baskasinin ozeli dediginiz kisi kotu bi yolda ilerliyo. Bunu ailesi cok ogrenmeye calisti nedense ben elime aldigimda ekran kilidi yoktu. Keske olsaydi diyorum evet keske bakmasaydim. Ama siz olayin tam icinde olmadiginiz icin,o insanla yasamadiginiz icin, hareketlerini tavirlarini konusmasini kimlerle gorustugunu eve kimleri getirdigini gormediginiz icin tabiki benim telefonu karistirmama takilirsiniz. Cok normal. Tesekkur ederim fikrin icin![]()
Muhakkak ki öyle fakat eve birileri geliyorsa, konuşmaları degisik geliyorsa size bile, bu durumdan kv deniz rahatsizsa en fazla siz değil de oğlu kızı sorumlu olur, oğlu - kızı - eşi uyarır, zaten demissiniz siz de keşke bakmasaydim diye yani aslında biliyorsunuz yapmanizin doğru olmadığı bir seyi yaptığınızı. Siz şüphe mi duydunuz diyelim , esinize aktarın ama direk değil de , gecen annenle konustum baban eve şu kisiyi getirmis senin de arkadaşınmis galiba vs gibi. Zaten aile bir şeylerden şüpheleniyorsa emin olun biliyorlardir durumu . Belki esiniz biliyordu ama en nihayetinde babası size söylemek zorunda değil ki. Siz de işin üzerine gitmissiniz vazifeniz olmadan , elinize bir fırsat geçmiş baktıkça bakmissiniz.
Son düzenleme: