Bugüne kadar etkisinden kurtulamadığınız filmler

umudunu kaybetme çok güzel bir filim bende izledim.en son 1408 nolu odayı izledim çok beğendim tavsiye ederim...

titanicsenağlama
İlk izlediğimde sonunun kötü olmasına karşı 1 ay boyunca dilimden düşmeyen cümle şu oldu; bu film böyle son bulmamalıydı nasıl olurda ölür adam yaw acaba ölmedimi yok yok ölmedi galibaa ölmemesi lazım onunsırnaşık şey
Şimdide ne zaman izlersem ağlarım valla...
Çok dokunaklı bir film yahuusenağlamasenağlama

akıl oyunları harika bir film üstüne tanımıyorum harika bile az gelir bu filmi anlatmak için..

Benim iki tane var.Birincisi henuz daha 10 lu yaslarda izledigim ve gunlerce etkisinden kurtulamadigim Islamiyetin yayilisini anlatan CAGRI filmiydi.Film cok guzel cekilmisti ama sanim beni etkileyen yasanmis gercek hayattan alinmis olmasiydi.Hemde normal bir zamani degil ASRI SAADETi anlatiyordu film.Peygamberimizi ve muslumanligi anlatan bir filmdi.Aylarca etkisinden kurtulamamistim.Butun her yasanani bir sonraki sahneyi bilmeme tahmin etmeme ragmen gorsel olarak izlemek yasamak daha bir etkilemisti beni.

Ikinicisi ise yeni yeni ergenlik donemine girdigim benim icin askin daha bir anlamli oldugu senede izlemis oldugum TITANIC filmiydi.Ne etkilenmistim beee aylarca dilimden dusmemisti ve aylarca Jack in olmesine inanamis ve yas tutmustum :roflol:

beni etkileyen filmler, gerçek hayattan esinlenen filmlerdir.galiba çoğumuzun öyle ,çünkü .titanik amistat,umudunu yitirme,yağmur adam,beyaz melekte hep gerçek hayattan esinlenen filmler

son donem fılmlerınden krallık ve otostopcu guzeldı..
ve oyun bozan harıka bır fılm:icecream:

ben lise yıllarındayken seyrettiğim kraliçe margot adlı filmden çok etkilenmiştim.ortaçağ avrupası'nın mezhep savaşlarının ortasında yaşanan ve sonu hazin bir şekilde biten bir aşk hikayesiydi.oldukça etkilenmiştim

türk filmlerinden Barda filminden çok etkilenmiştim..yolda giderken bi yerde otururken bile korkuyordum..
yabancı filmlerden ise Köstebek diye bir film izlemiştim çok beğenmiştim..
Leonardo di caprio ve Matt demon oynuyordu çok harika bir filmdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…