Bugüne kadar etkisinden kurtulamadığınız filmler

Benimkiler

La vita é bella (Hayat Güzeldir)
As good as it gets
Memento (Akıl Defteri)
Oldboy (İhtiyar Delikanlı)
Léon
Dead Poets Society (Ölü Ozanlar Derneği)
The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli)
Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Son düzenleme:
uğur yücel,şener şen
ve tabiyiki

eşkıya

2 kez seyretmiştim ve çok etkilenmiştim

yeşil yol'da da çok ağlamıştımsenağlama

en çok unutulmayan filmler duyglarımıza hitap eden filmler olmalı o yüzden ben 7. gün ve Filedelfiya dicem

kasımda aşk başkadır
titanic
the choolate
aman tanrım nuhun gemisi
the notbook süper filmler binlerce kez islesem doyamayacağım filmlerdi benim için

Bu filmi asla unutamam

süper bir film arşivimde gözde filmlerden biri.AZAP YOLU,( ton hanks)LEON(jean reno,natalıe portman)BRAVEHEART(mel gibson)JOE BLAK(anthony hopkıns,brad pitt)YEŞİL YOL(tom hanks)GÖNÜL YARASI(şener şen,meltem cumbul)EŞKİYA(şener şen)BABAM VE OĞLU(fikret kuşkan)eskilerden de.SELVİBOYLUM AL YAZMALIM(türkan şoray,kadir inanır)BABA(yılmaz güney)

titanic...................................................tabi olayın gerçek olmasının da payı var

bn gerilm filmlerine bayılrım en zekice olan yapıtlar
ÖLÜMCÜL SİS (kesinlikle tavsiyem)
ALACAKARANLIK (muhteşem)
1408 (harika)
6.HİS
SON DURAK 1-2-3
YEŞİL YOL

ULAK (güzeldi)
birde,
GÖZÜ TAMAMEN KAPALI
TİTANİC (onuda unutmayalım allahı var güzel filimdi)
arkadaşlar gerilm seven varsa kesnlikle ölümcül sis ve alacakaranlık izlemsi lazım çok güzel özellkle sonlar hiç de beklenmedik şekilde bitiyor

bir numaram rüzgar gibi geçti
titanic
kusursuz fırtına
çağrı mükemmeldi :1rolleyes:daha var çok beğendiğim filmler ama aklıma gelmedi CADIARZUgeldikçe yazarıma.s

Son düzenleme:
aklıma geldi
7ci işaret demi moore:1shok:
kesişmeRichard Gere, Sharon Stone, Lolita Davidovich :asigim:
Schindler in Listesi senağlamasenağlamasenağlama

arkadşalr gerçekten korkup ve de gerilmek istiyorsanız musallat filmi bi türk yapımı önce türk yapımı die biraz tedrgin oldum ama izleyin ce tek kelime muhteşem gerçekten korkmak istiyosanz korkuyu iliklerinzde hissedeceksnz emn olun buna

testerenin şu sonuncusunu izledim onu unutamıyorum her aklıma gelmesinde midem bulanır tüylerim diken diken olur. kesme biçme herşey vardı o filmde. ben o tarz filmlerden çok etkileniom. e madem etkilenion ne diye izlion diyceksiniz. merak işte napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…