Bugüne kadar etkisinden kurtulamadığınız filmler

tabiki titanic 7 kere izlememe rağmen her seferinde aynı heyecanı hissettirdi bana aylarca dilimden düşmedi ve bir kaç günde sürse etkisi açık deniz 1

hazrliga giderken lisedeyken ingilizce dersi icinde sinema günleri yapardik, cesur yürek filmini izlemistim cok begenmistim,birde yagmur adam sinema günlerini sabirsizla cekerdim..
simdilerde ise melekler ve seytanlar filmi gercekten begendigim bir film..birde sahtekar filmi Angelina Jolie nin oynadigi bir film
aslinda bir cok film var ama eskiyle yeniden ilk bunlar geldi aklima

Son düzenleme:

gerçek yaşandığı bir hikayeyi anlattığı için belkide bu kadar çok etkilendim ben...
Harika bir ayakta kalma hikayesi...

Chris, eşi evi terk edince beş yaşındaki oğlu Christopher ile başbaşa kalır. Kısa süre sonrada oturdukları daireden çıkartılırlar ve geceyi geçirmek için düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet, bulabildikleri her yerde kalırlar. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

Kardeş Gibiydiler.... Günlerce etkisinden kurtulamadım.
Yeşil Yol.... Tekrar tekrar seyrettim hala sıkılmadım.
Cesur Yürek.....
Melekler Şehri....

Türk Filmlerinden
Güle Güle..... dostluğu ne güzel anlatıyordu.
Eşkiya..... harikaydı
ıstanbul Kanatlarımın Altında.... Türk sinemasında bir dönüm noktasıdır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…