• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Bugüne kadar kullandığımız EN İYİ ve EN KÖTÜ nemlendiriciler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
En iyisi Carita lagoon
En kötüsü Avon

Kullandıklarım arasında vasatlar (bana göre) vichy, lancome

bende Olay'ın Active Hydrating kremini kullanıyorum pempe olanı. gayet memnunum çok uygun ve bereketli arkadaşlar tavsiye ederim:9:

Kızlar bu nemlendiriciler ne kadar süre cildinizi yaglandırmıyor? Benim cildim karma T bölgem de yaglanma oluyor gecen gün nemlemdirici krem yerine jel gibi birsey aldım temizleyici köpük sonrası kullanıyorum mesela gece yatmadasn önce sürüyorum sabah uyanıyorum aynaya bi bakıyorum T bölgem parıl parıl parlıyor.. :26:

lazer sayesinde bepantene sürüyorum yüzüme çok iyi geldi bence kozmetik ürünlerden daha iyi

Kızlar ben Dove Body Silk öneririm.. Çok güzel bi krem .. Kokusu da çok güzel ayrıca ve yağlı his bırakmıyo hemen nemlendiriyo cildiniz pürüssüz oluyo :16:

bencede avonun ürünleri berbat. nemlendirmiyor yağlandırıyor resmen. bir süre önce kayısı çekirdeği kremi ve kara üzüm çekirdeği kremini karıştırıp kullanmıştım iyide geldi ama onların içindede paraben olduğunu öğrenince (ki sonradan fakettim) kullanmayı bıraktım. şimdilerde sea beauty ürünlerini kullanıyorum. pahalı ama bana çok iyi geldi. en azından içinde paraben yok...

nivea yaglı ciltler için olan serisi kötü loreal purzone berbat ya aldım duruyor sürünce cildmi oldugundan kötü gösteriyor. en iyisi valla bepantene hametan madecasoll gbi ilaç tarzı şeyler

ya bu arada makyaj altı için en iyi nemlendirici hangisi neutrogena spf 15 oil free olanını merak ediyorum deneyen varmı

Nemlendiricimi buldum diyebilirim.hihoyyyt
Loreal'in hydra pure yağlı ciltler için olan nemlendiricisi.
ben kışın bile nemlendirici kullanamazdım.
Cildim yağlı ve gözeneklerim belirgin.
Ama bu nemlendirici hiç yağlandırmıyor ve gözenekleri toparlıyor.:lepi:

hanımlar çok ütopık hassas bır cılde sahibim bütün kozmetikler bende tepki yani reaksiyon yarattı heem kuru hem siviilceli sorunluyum yani ayrıca acaip kızarıklarda var bana şimdilik avenin tolerans ekstre geldi g m krem ve aynı ürünün jel temızleyicisi iyi geldı eczanelerde var.:21:

La roche ürünlerini kullanan var mı?
bir de eczaneden alınan ürünlerin daha etkili olduğunu düşünüyourm

Son düzenleyen: Moderatör:
En berbat avon genıcs serum ve kremı,cıldımı resmen mahvettı.isilik gıbı bulgurbulgur oldu cıldım.bırde cılt emmıyor.

Back
X