• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Bugüne kadar kullandığımız EN İYİ ve EN KÖTÜ nemlendiriciler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
aynen katılıyorum bence güneş koruma faktörlü olmalı.
ben sebamed kullanıyorum ama yüzümde beyaz beyaz kalıyo sanki cildim emmiyor.
koruma faktörlü nemlendirici önerilerini bekliyorum arkadaşlar..

bu güne kadar kullandığım en kötü ürün DERMODAY idi
kullandığım en güzel ürün ise PLUS DERMO SOFT

çok yağlı bir cildim vardır
göz kapaklarım alnım parıl parıl parlar
haliyle sivilcem de bol
sivilce tedawisi için kullandğım ürünlerden sonra ( onlar kuruttuğu için)
diadermine in yağlı ciltler için olan nemlendiricisini kullanıyorum
çok memnunum :icecream:

2 senedir dr murad ürünleri kullanıyorum. c vitaminli gündüz nemlendiricisi süper. yine c vitaminli gündüz göz nemlendiricisi de öyle. ama aynı markanın gece kulanıdığım ürünlerinden pek memnun degilim. gece ürünleri bitince değiştirsem diyorum ama olur mu acaba öyle? yani temizleme tonik dr murad, sonra krem başka bişey... eczacı gece bisey kullanma dedi ama öyle de olmuyo yüzüm çekiliyo nemsizlikten.

Merhaba ben vichy normaderm nemlendirici aldım ama cildimi hiç nemlendirmiyor. Cildim karma sivilce problemi yaşadığımdan la roche temizleyici kullandım sivilcelerim hep geçti ama cildim daha da kurudu, şimdi hangi nemlendiriciyi kullansam acaba, la roche kullansam iyi midir?

Cildim için ilk kez nemlendirici kullandım oda md formulations. Çok memnun kaldım. Uzun süre dayandı ama bitti geçen ay. Alamadım da bir daha. Neutrogena karma ciltler için nemlendirici losyon aldım yağsız olandan. Eh işte fena değil. Çok fazla nemlendirici tecrübem olmadığı için çok birşey söyleyemeyeceğim markalar hakkında. Ama md süperdi. Kullandığım aylarda sormayan kimse kalmamıştı. Gerek ışıl ışıl yapması gerekse yumuşacık yapması. Yağsız olmasıda cabası zaten. En yakın zamanda alırım inş. tekrar...Ama temizleyici ve güneş kreminde md den vazgeçmem...

arkadaşlar, herkesin cilt tipleri birbirinden farklı olduğu için herkeste aynı etkiyi almak mümkün olamaz. Bence en risksiz olanı, benim de uzun zamandır yaptığım nemlendirme tekniği şudur: banyodan çıkınca ıslak vücuduma bebe yağı sürerim. gece yatarken yüzümü gül suyu ile temizlerim (gül altı yağı olması gerekiyor). ayrıca cildim kuru olduğu için de kendi hazırladığım bir krem var, onu kullanıyorum. Bepanthene krem, evigen ampul ve kayısı yağını karıştırıyorum. çok da memnunum. Peeling için de şeker ve portakalı karıştırıyorum. ne varsa doğal yöntemlerde var bana kalırsa. bence bir kreme dünyanın parasını yatırmak akıllıca değil. çok özel ürünleri bunun dışında tutuyorum tabii.

yağlıya dönük bi cildim var ve ne kullansam hemen yağlandırıp parlama yapıyordu ama; shiseido pureness serisinin matlaştırıcı nemlendiricisi gerçekten çok iyi. zaten kıvamı su gibi hemen emiyor cilt, yumusacık yapıyor. kavanozdaki değil yanlız pompalı şişede olan kullandığım.

02919181401.jpg

ben la roche ninkini kullandım fena değildi beğenmiştim..ama bir de ceradolin-p diye bir nemlendirici var baya da ucuz...çok iyi nemlendirdiği kesin..parfümlüsü parfümsüzü olanı var..parfüme karşı alerjiniz varsa parfümsüzünü tercih edin..hipoalerjenik yazıyor..ilk yaşlanma belirtilerine,leke oluşumuna,çeşitli hava koşullarına karşı cildi koruduğunu yazıyor..nemlendiricilik konusunda çok iyi ama..

dr laruane inci kremini kullanıyorum.ebru şallı'nın kullandığı krem.su bazlı ve tamamen doğal madde içerikli.kuru bir cildim var bu kremi kullanınca tenim kadife gibi oluyor.biraz pahlı ama değer zemuszemus

dr laruane inci kremini kullanıyorum.ebru şallı'nın kullandığı krem.su bazlı ve tamamen doğal madde içerikli.kuru bir cildim var bu kremi kullanınca tenim kadife gibi oluyor.biraz pahlı ama değer zemuszemus

yaa şallının yaptığı inci tozu maskesi kremini hiç duymadım
herneyse kesinlikle AVON ve LR kullanmayın özelliklede o LR markasını berbat bişi ama sevdiğim kremler el için neoutrogena yüz için bebak acı badem sütü harika bişii bide herzamn nıvea babam annem mavi kutusunu kullanır senelerce bende beyaz kutuyu :lepi:

kızlar krem kullandığım için yanaklarım çok gergin...ama t bölgesi yağlı..aven mi la roche mi?karar vermeiyorum..ikisi aynı gibi sanki...çok ürün kullanıp karıştırmkata istemiyorum..zaten sivilce ve izlerinden daha tam kurtulamadım..sadece yanağımda bi tane var ama rahatsız ediyo işte..kaç aydır gitmedi...bide tam yanında lekeler kalmış önceki sivilcelerden..ynai burda sivilce çıkmıştı sonra bikaç tane de sırasında çıktı...sonra çıknala r gitti ama bi tane kaldı..o da gitsem mi kalsam mı die düşünüo..napsam ki..krem de çok kurutou

teşekkür ederim cnm...bu karma cilt ayrı bi alem zaten...kuru olsa al bi nemlendirici yada yağlı olsa yağlı ciltler içn olanını al..ama karma öyle değil ki..karmadan yağlıya kuruya normale dönük...bi sürü çesidi var..eczanelere de güvenemiyorum nihayetinde onların ki de ticari..nerden bileyim..4-5 çeşit standları var...hepsine ii diyecekler elbet..mesela hepsinde kuru cilt için nemlendirici vardr..e isteyen olursa hangisini verecek.kazancı çok olanı tabi..o nedenle eczacılara da güvenmiyorum :(( avene numunesini aldım.bilmiyorum belki küçük diye az kullandım..o nedenle yeterince hissedemedim ..ama kuruluğu giderdi de ben böyle nemli olsun filan yani daha fazlasını istiyo gibiyim..acaba cilt yapımdan dolayımı dahası olmaz bilemiyorum da bilmiyorumkismile mesela dün akşam ve bu sabah yüüzümü sabunlamadım nasıl ağır geliyo cildim...hoş sabah temizleyici yıkıyorum nemlendiriyorum akşama yine aynı his..böyle yanma var gibi..karıncalanma gibi..krem sürüncede hafifi bi yanma yapıo gibi..ama aven de bu olmadı..

herkes başka bişe demiş..en iyisi deneye deneye hangisinin cildimize iyi geldiğini bulmak..ilk denemede bulursan ne ala yoksa kobay olursun..ben vich in 50 faktör güneş kremini kullanıyorum yaz kış..hem nemlendiriyor hem de güneşten yüksek koruma sağlıyor..

Su anda yaglı ve akneye yatkın olan cildim icin dermatologumun onerisi alan AHAlı Uriage kremi kullanıyorum.Siyah nokta ve aknelere karsı olan etkisi tartısılmaz

Su ana dek kullandıgım en kotu nemlendırıcı ıse Juice Beautynın..Tamamen organik olması benı cezbetmıstı fakat cok cok cok yaglı...

Back
X