• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Bugüne kadar kullandığımız EN İYİ ve EN KÖTÜ nemlendiriciler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
en kötüsü oriflame in nemlendiricileri kalıntı kalıntı yağ izi bırakıyor yüzde, iyiler Loccitiane, c.dior,estee lauder, Lierac ve şu anda cilt doktorumun yazdığı bioderma nemlendiricili içinde hafif fondotende var ve uv ışınlarına karşı koruyucu...

bioderma kozmetiğe girdiği için kurum karşılamıyor di mi??mirmirmirmir

urederm ve bephantene ikisinimi karıştırıyon arkadaşım nasıl kullanıyon sana zahmet yazarsan bende vıchy alıcaktım ama yazını görünce vazgeçtim yok canımdan krem parası verip duruyom hee

slmlar..
nemlendirici konusunda ben de oldukça fazla ürün denediğimi söyleyebilirim.
cildim karma. özellikle banyodan sonra davul gibi gerilio yüzüm. bugüne kadar decleor, matis, la roche possay, bodyshop, vichy vb. markaların nemlendiricilerini kullandım. uzun zamandır bu tip ürünleri eczaneden alıorum. kozmetik ürünlerden kaçınmaya özen gösteriorum.
son aldığım nemlendirici vichy, kötü değil ama bana yetmio. cildim gün içinde çabuk kuruo. ve aslında bu ürünlerden maximum fayda alabilmek için, haftada 1-2 kere uygun bi peeling ve nem maskesi yapmak gerekio. bodyshop ballı yulaflı nem maskesi süper ötesi. :lepi: ama haftada 1-2 kereden fazla yapılmamalı.
şu ana kadar kullandığım en iyi nemlendirici ise decleor'du. decleor dermatolojik ürünleri olan bi fransız markası. ama daha sonra hiç bi yerde bulamadım. eğer decleor ürünlerinin satıldığı bi yer biliorsanız lütfen paylaşın..
kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
bence en iyi nemlendirici vichy aqua thermal ve laroche posay talorine rich (hassas ciltler için)
en kötüsü cliniqua sarı nemlendiricisi gecen hafta aldım cildimi yaktı kıpkırmızı bir suratla gezdim tam bir hafta...
bebaktan da cok memnunum...
kızlar bepantenin hangisini nemlendirici olarak kullanıyosunuz...bir dünya cesidi var mavisini mi acaba?

slm arkadaşlar ben senelerdir aynı nemlendiriciyi kullanıyorum başkada yüzüme sabun bile sürmüyorum sudan başka.cildim çok kuru.çoğunu denedim.ama arko nemlendirici kuru ciltler için yoğun nemlendirici en iyisi herkese tavsiye ederim. :)

slmlar..

buradaki yorumları okuyup bi ümitle aldığım bebak temizleme sütü haftalardır geçmeyen 3 adet sivilce olarak geri döndü bana.
her cildin huyu başka tabii ama bebak kıvamı yoğun bi ürün. gözenekleri tıkaması çok olağan, banyodan sonra temiz cilde çok az miktarda uygulamış olmama rağmen yüzümde yapışkan bi his bıraktı.
kullanacak olanlar az az sürerek denesinler önce.

bepantheni(mavi) nemlendiriciden ziyade sivilce izleri için kullanıyorum ben.

nemlendirici konusunda tek tercihim dove...

hem uzmanlık alanı nemlendirme üstüne, hem çok uygun, hem her yerde var.

benim gibi aradığı ürünü kolay kolay bulamayanlar için büyük nimet. :)

bende bebak acı badem sütünden sonra olay nemlendirici kullanıyorum ve çok memnunum cildim normal yağlanma falan da olmuyo ikisinide sürmame rağmen temizleyici olarak da doğal sabunları öneriyorum ben fındıklı kullanıyorum çok memnunum vücuduma da zeytinyağlı sabun kullanıyorum yani tüm jelleri hayatımdan çıkardım hepsi yapay çünkü

dogal yöntemle.. Eger evinizde aloe vera cicegi yetistiriyorsaniz, bir dal koparin icindeki jeli yüzünüze uygulayin.. Onun disinda nivea ve duru..

Aloe vera cilt için bi mucizedir. Çoook eskilerde cilt yaraları için falan tedavi yöntemi olarak kullanılırmış. Bende sivilce izlerimden kurtuldm aloe vera jel ile.. Üstelik o izleri kendim bizzat sıkarak yapmıştım :utangac:
Şuan C vitaminli canlandırıcı bir losyonu var oiflame in onu kullanıyorum ama herkese tavsiye etmem mümkün değil c vitamini cilde sürüldüğünde alerji yapabilen birşey illa hassas olamsına gerek yok cildin kesinlikle denenerek alınmalı c vitaminli ürünler. Uzun zamandır oriflame kullanıyorum ve çok memnunum. cilde uygun ürünleri bulmak lazım özellikle katalogtan seçilen ürünlerde genelde sorun yaşanır çünkü. Cilt karma diye her karma cilt ürünü iyi gelecek diye bir kural yok. mesela nivea karma cilt serisi bana hiç iyi gelmedi kupkuru bembeyaz oluyordu yüzüm kullandıktan sonra.. Bunlar dışında kullandığım bana en iyi gelen nemlendirici loreal in su bazlı yeşil bir kremi vardı, çok hafif güzel bir kokusu vardı, çok memnundum ama kışın yeterli gelmiyor malesef.. en kötüsü de clinique, isilik döktüm kullandıktan sonra!!

avonun cilt bakım setlerinin hemen hepsini set halinde kullandım hepside çok pis kokulu ve çok berbat ,nivea nın 4 lü setini kullandım hiç faydası yok bunlar en Kötüleri şimdi sebamed kullanıyorum oda acaip sivilce yapıyor hiç begenmedim ,sebamedden önce NUXE diye bir markanın tavsiye üzerine setini aldım ve kullandım ve bayıldım çok güzel ve kaliteli farkı hemen anlıyorsunuz . Sebamed biraz uygun oldugu için dedim bi deneyim diye ama hiç bana iyi gelmedi ben yine nuxe dönecegim

avonun cilt bakım setlerinin hemen hepsini set halinde kullandım hepside çok pis kokulu ve çok berbat ,nivea nın 4 lü setini kullandım hiç faydası yok bunlar en Kötüleri şimdi sebamed kullanıyorum oda acaip sivilce yapıyor hiç begenmedim ,sebamedden önce NUXE diye bir markanın tavsiye üzerine setini aldım ve kullandım ve bayıldım çok güzel ve kaliteli farkı hemen anlıyorsunuz . Sebamed biraz uygun oldugu için dedim bi deneyim diye ama hiç bana iyi gelmedi ben yine nuxe dönecegim

canım cilt tipini doğru bildiğinden emin misin...eğer yağlı bir cildin varsa kuru ciltler için üretilmiş ürünler seni tabiki de memnun etmez sivilce vs yapabilir...

tabiki biliyorum insan cildinin nasıl oldugunu bilmezmi ya çok enteresan .

bazen insanlar hangi cilt tipine sahip olduklarını bilmezler ve uzmanlardan yardım alırlar canım bu da çok normal bişeydir doğru bakımı uygulayabilmek için ...basitçe biliyorum diyebilirdin böylesine tuhaf bir cvba ne gerek var anlayamadım...CADIARZU

merhaba arkadaşlar... benim cildim çok kuru.yazın nemlendirici istemiyo ama şuan acayip sızlıyo artık. ne kullanacağımı şaşırdım. nive kullandım o da sızlattı sebamedin su bazlı galiba jel gibi olan bi kremi vardı onu kullandım sızlatmadı ama fazla da tatmin etmedi beni. cildim karma gibi sanki burnum ve alnım yağlı ama yanaklarım kıpkırmızı şuan ve acayip gergin ve üzerinde bi ölü deri tabakası var sanki. nolur yardım edin ne alacağıma karar veremedim. burdaki yorumlarınıza istinaden rosense i almayı düşünüyorum gül suyu ile birlikte ama kuru ciltlerde iyi sonuç veriyormu bilmiyorum. acil cevap verirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler..

Back
X