Bugunku testime bakarmisinizz

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Dun bebe time marka test aldim bu sabah yapmak icin, aldigim gunun aksami aklima geldi bi arastiriyim dedim hem kotu yorumlar yanlis pozitif sonuclar vermis..

Benim testimde negatif .. Adetime 2GUN var. Bu testin magduriyetligini yasayanlar var mi ? Pozifi gorun negatif olanlar yada tam tersi nagatifi gorup pozitif olanlar ?
Testin uzerindeki sureyide 5-20dk arasi vermisler

Benim testin 15 dk sonraki fotosu asagida
Sanki t nin yaninda bi golge mi goruyorum bana mi oyle geliyo bilemedim...

Eklentiler

• Screenshot_20170113-145140.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 344
  • Screenshot_20170113-145155.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 325
bi golge var ama adetn gecti mi gecmedyse erken diye boyle cikmis olablr emin olmak icin ya bi kac gun bekle yada baska bi marka alip sabah ilk idrarla yap.bluewell diye bi marka var o cok iyi sakin miratech alma cesme suyuna pozitif veriyoms

bi golge var ama adetn gecti mi gecmedyse erken diye boyle cikmis olablr emin olmak icin ya bi kac gun bekle yada baska bi marka alip sabah ilk idrarla yap.bluewell diye bi marka var o cok iyi sakin miratech alma cesme suyuna pozitif veriyoms

Gecmedi daha canim 2 gun var.. Valla yaptigim test icinde hic iyi sonuclar okumadim ikinci ciZgiyi gorup 1 saat sonra adet oldum yazmislar ama bende anlamadim 15 dk da o golde belirdi

Gecmedi daha canim 2 gun var.. Valla yaptigim test icinde hic iyi sonuclar okumadim ikinci ciZgiyi gorup 1 saat sonra adet oldum yazmislar ama bende anlamadim 15 dk da o golde belirdi
simdi butun uretilenlern bozuk olacak diye bi şart yok ama sen yine tedbirli ol dedgm gibi baska bi markayla dene.kullandgn markayi bende duydum dedgn gibi tirtmis sen baska alip sabah yap en iyisi yine boyle cikarsa gidip kan verirsin

simdi butun uretilenlern bozuk olacak diye bi şart yok ama sen yine tedbirli ol dedgm gibi baska bi markayla dene.kullandgn markayi bende duydum dedgn gibi tirtmis sen baska alip sabah yap en iyisi yine boyle cikarsa gidip kan verirsin

Dogru soyluyosun canim bunuda ilk idrarla yapmistim ama bu sekilde cikti iste.. Bide baska markayla deneyim

Can'ım gölge t ye çok yakın biraz daha ortada olması lazım sanki. Acele etme bekle az daha inşlh pozitifi görürsün

Can'ım gölge t ye çok yakın biraz daha ortada olması lazım sanki. Acele etme bekle az daha inşlh pozitifi görürsün

Canim diger kirmizi cizgide c ye cok uzak dikkatli bakarsan.. cunku icindeki bant var ya o saga dogru fazla gelmis idrar damlattigimiz yere bakarsan ordan cikmis zaten gorunuyo.. peki golge bile olsa 15 dk icinde sans varmidir ki ben golgeyi gordugumde idrar daha kurumamisti hani ikinci cizginin yeri desem.. pozitif olma sansi var midirki cok istiyorum

Ben adete 5 gün kala testi yaptım bembeyaz bi çizgi vardı bi ben gördüm evire çevire Işık'ta. Sonra netten okudum o çizgi testin kendi çizgisi falan yazıyordu. 1 saat sonra gri renk olmuştu gölge . Ertesi gün pembeleşti

Bende flasla cektigimde gordum normal bakiyodum gorememistim 5 dk sonra dedigin gibi evire cevire ciplak gozlede gordum. Sonra testin kendi cizgisi olabilirmi diye dusundum hayirlisi artik bakalim

Bende flasla cektigimde gordum normal bakiyodum gorememistim 5 dk sonra dedigin gibi evire cevire ciplak gozlede gordum. Sonra testin kendi cizgisi olabilirmi diye dusundum hayirlisi artik bakalim
Can'ım inşlh hamilesindir . Bende öyle basit bi testle gördüm o beyaz gölgeyi.

Bende bu marka testle öğrenmiştim akşamına verdiğim kan da pozitif çıkmıştı yanıltmadı yani
Gölgenin biraz daha ortada olması gerek bence bat gününde yap

ben gebeliğimi bebe time marka testten öğrendim.. üstelik adetime 4 gün kala..

Flash dan belli olmuyo net bi şekilde bence daha bariz belli olcak biyerde çek sen eğer görüyorsan zaten vardır.benimde ilk testim zar zor görünüyordu

Canım bende gördüm gölge gibi bi beyaz çizgi ama t ye çok yakın sanki başka test mi denesen acaba emin olmak için Bak ben üç tane test yaptım 3 ü de aynı sonucu vermişti bi bak istersen

Eklentiler

• 20161028_130917.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 179
Canım bende gördüm gölge gibi bi beyaz çizgi ama t ye çok yakın sanki başka test mi denesen acaba emin olmak için Bak ben üç tane test yaptım 3 ü de aynı sonucu vermişti bi bak istersen
sen adetten önce mi öğrendin canım yani bu testler adet sonrası mı öncesi mi ?????

sen adetten önce mi öğrendin canım yani bu testler adet sonrası mı öncesi mi ?????
Adete 5-6 gün kala yapmıştım ben üstelik doktor bana 2 hafta geç döllenme var demişti çok şükür iyiyiz

1. Adete 5 gün kala
2. Adete 4 gün kala
3. Adete 3 gün kala
4. Adet günü

Eklentiler

• IMG_3154.webp
    3 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_3187.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_3195.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_3218.webp
    28 KB · Görüntüleme: 185
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.... çok erken öğrenmişsin sen ya
Evet canım öyle ama her gebelik bir olmuyor o yüzden içini rahat tut bundan önce 2 düşük yapmıştım onlarda geç öğrenmeştim ilkini adetim 8 gün gecikince öğrenmiştim testle ikinciyide 5 gün gecikince öğrenmiştim yani hepsi aynı olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…