- Emoji Skoru
- 1.809
- Puanlar
- 133
idrarda mı 5 gün geçince öğrendin?? içime su serptin canımEvet canım öyle ama her gebelik bir olmuyor o yüzden içini rahat tut bundan önce 2 düşük yapmıştım onlarda geç öğrenmeştim ilkini adetim 8 gün gecikince öğrenmiştim testle ikinciyide 5 gün gecikince öğrenmiştim yani hepsi aynı olmuyo
Canım miratech'le yap testini ben ve arkadaşım onunla öğrendik kesinlikle doğru çıkarıyor. adetimizden 1 gün önce öğrenmiştik. Koyu çift çizgi çıkmıştı.Dun bebe time marka test aldim bu sabah yapmak icin, aldigim gunun aksami aklima geldi bi arastiriyim dedim hem kotu yorumlar yanlis pozitif sonuclar vermis..
Benim testimde negatif .. Adetime 2GUN var. Bu testin magduriyetligini yasayanlar var mi ? Pozifi gorun negatif olanlar yada tam tersi nagatifi gorup pozitif olanlar ?
Testin uzerindeki sureyide 5-20dk arasi vermisler
Benim testin 15 dk sonraki fotosu asagida
Sanki t nin yaninda bi golge mi goruyorum bana mi oyle geliyo bilemedim...
Evet canım idrarda gecikince gölge gibi çok silik çıkmıştı hatta testi yaptıktan 10-15 dk sonra üstünden yarım saat falan gecince. Belirgin gölge olmuştu ama bir kaç sgün sonra düşük yapmıştım çünkü benim rahmimde perde vardı o yüzdenidrarda mı 5 gün geçince öğrendin?? içime su serptin canım
canım sana özelden yazıyorumEvet canım idrarda gecikince gölge gibi çok silik çıkmıştı hatta testi yaptıktan 10-15 dk sonra üstünden yarım saat falan gecince. Belirgin gölge olmuştu ama bir kaç sgün sonra düşük yapmıştım çünkü benim rahmimde perde vardı o yüzden
Canim sen kac gun gectikten sonra ogrendinBende bu marka testle öğrenmiştim akşamına verdiğim kan da pozitif çıkmıştı yanıltmadı yani
Gölgenin biraz daha ortada olması gerek bence bat gününde yap
ben gebeliğimi bebe time marka testten öğrendim.. üstelik adetime 4 gün kala..
Canim senin baya belli olmus benim bu kadar bile olmadikiCanım bende gördüm gölge gibi bi beyaz çizgi ama t ye çok yakın sanki başka test mi denesen acaba emin olmak için Bak ben üç tane test yaptım 3 ü de aynı sonucu vermişti bi bak istersen
Gölge seklinde görmüşsen bile bir umut var demektir bence canımCanim senin baya belli olmus benim bu kadar bile olmadiki
Laboquick mala testle yaptım yarım saat içinde böyle daha belirgin hale geldi gittim predictor marka aldım negatifi gördüm oturdum yerime(
Canım bende pco var en son 1 Aralık'ta adet oldum tarlusal kullandIm gelsin diye 12 gün oldu hala adet olmadımBayada goruluyo halbuki gunun gectimi
Canım bende pco var en son 1 Aralık'ta adet oldum tarlusal kullandIm gelsin diye 12 gün oldu hala adet olmadım
Benim adete iki gün kala kanda bile çıkmadı hcg sonucum 1.17 çıkmıştı :)1. Adete 5 gün kala
2. Adete 4 gün kala
3. Adete 3 gün kala
4. Adet günü
İlk kızımda benimde çıkmamıştı Can'ımBenim adete iki gün kala kanda bile çıkmadı hcg sonucum 1.17 çıkmıştı :)
Benim adete iki gün kala kanda bile çıkmadı hcg sonucum 1.17 çıkmıştı :)