Bugünkü yaşadığım neydi?

Teşekkür ederim yorumunuz için yaşadığım üzüntülerden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum oğlum konusunda da haklısınız ona bişey olacak korkusu fobiye dönüştü bazı özel durumlardan dolayı devam ederse gideceğim Dr ben de umarım etmez inşallah.
Haklısınız. Biz yakında böyle bir olay yaşamadığımız halde kızım balkona çıkınca korkuyoruz. Siz bir değil iki kere yaşamışsınız. Tanrım evlatlarımızı korusun.

Yillar önce teyzemgilde kaliodum.Gece gec vakit eve geldik.Ben holdeydim.Enistem bana pembe top almıştı.Enistem yatak odasinda bende topu ona attim güldü bana geri atti.Kafami cevirdim topu almaya.Enistem tam karşımdaki banyodan çıktı😲Ben orada çığlık çığlığa tabi teyzemler sakinlestirmek icin baya ugrastilar zar zor anlatabildim.Yillar geçti hala o yaşadığım neydi bilmiyorum

Ahajsj korku filmi senaryosu gibi mesajlar var konuda. Ben de yazayım madem. İlk gençlik yıllarındayım. Sigara içiyorum babam bilmiyor. Gece saat 1 sigara var sanıyorum ama bitmiş meğer. Annemler uyuyordu çaktırmadan bakkala gider gelirim dedim. Tabi korkuyorum babam uyanır bu saatte nereye gitti bu diye kızar. Koşa koşa gittim bakkala. Dönerken evin camına baktım hani ışık yanarsa uyandıklarını bileyim diye. Baktım anamla babam benim odanın camından bakıyorlar bana. Yusuf Yusuf oldum. Kalbim totomda atıyor, sağlam bir azar yiyeceğim kesin diyorum. Yürürken bakmaya devam ediyorum öyle duruyorlar bir şey de demiyorlar. Neyse asansöre bindim ama nasıl korkuyorum ajjsjss.

Baktım kapıyı açan yok. Anahtarla açtım girdim ev gayet karanlık. Odama gittim kimse yok. Odalarına gittim ikisi de uyuyor :)

Sonrası ayetel kürsi ve kapanış ahahjsjs. Muhtemelen o korku ve stres ile hayal gördüm. Başka bir açıklama bulamadım çünkü.

Yillar önce teyzemgilde kaliodum.Gece gec vakit eve geldik.Ben holdeydim.Enistem bana pembe top almıştı.Enistem yatak odasinda bende topu ona attim güldü bana geri atti.Kafami cevirdim topu almaya.Enistem tam karşımdaki banyodan çıktı😲Ben orada çığlık çığlığa tabi teyzemler sakinlestirmek icin baya ugrastilar zar zor anlatabildim.Yillar geçti hala o yaşadığım neydi bilmiyorum
Bu gerçek mi? Lütfen olmasın :KK17:

Benim de çocukluğumda olmustu buna benzer seyler ama kimseye anlatamadim zaten inanmazlardi.cocuklari küçükken çok korkuturlardi tabi biz koydeyken dışarda oynardık hep aksamlari. Iste çıkmayın şöyle olur böyle olur. Biz anneannemgilin evindeyiz galiba yine mahallenin çocukları toplandik kapiya doğru koşuyoruz. Kapiyi açmamızla tanimlayamadigim ama harry potterin ruh emicilerine cok benzeyen anlamsiz seyler kapinin önünde üstüme doğru geldi. Bir anlik görüntüydü neye uğradığımı şaşırmıştım. Kilitlenip kaldim ve kimseye birşey diyemedim zaten çok saçma. Bir defasinda da ergenim ve kuru kafa resimlerini çok seviyorum. Rüyadan uyandım ve kanepenin üstünde yan yana iki tane iskelet öylece oturuyordu 😀 dört bes saniye baktim ve sonra kayboldular 😀😀😀

Bu
Benim yaşadığım bunun yanında devede kulak kalır çok kötüymüş evet şükür atlatmışsınız geçmiş olsun bir daha yaşamayalım inşallah

Ahajsj korku filmi senaryosu gibi mesajlar var konuda. Ben de yazayım madem. İlk gençlik yıllarındayım. Sigara içiyorum babam bilmiyor. Gece saat 1 sigara var sanıyorum ama bitmiş meğer. Annemler uyuyordu çaktırmadan bakkala gider gelirim dedim. Tabi korkuyorum babam uyanır bu saatte nereye gitti bu diye kızar. Koşa koşa gittim bakkala. Dönerken evin camına baktım hani ışık yanarsa uyandıklarını bileyim diye. Baktım anamla babam benim odanın camından bakıyorlar bana. Yusuf Yusuf oldum. Kalbim totomda atıyor, sağlam bir azar yiyeceğim kesin diyorum. Yürürken bakmaya devam ediyorum öyle duruyorlar bir şey de demiyorlar. Neyse asansöre bindim ama nasıl korkuyorum ajjsjss.

Baktım kapıyı açan yok. Anahtarla açtım girdim ev gayet karanlık. Odama gittim kimse yok. Odalarına gittim ikisi de uyuyor :)

Sonrası ayetel kürsi ve kapanış ahahjsjs. Muhtemelen o korku ve stres ile hayal gördüm. Başka bir açıklama bulamadım çünkü.
Okuduklarımdan sonra nasıl uyuyacağım diye düşünüyorum böyle cevaplar beklemiyordum pişman oldum açtığıma konuyu 😲 Sizin yaşadığınız da kötüymüş Allah'ım yardım etsin olmasın bir daha 🤲😵

Okuduklarımdan sonra nasıl uyuyacağım diye düşünüyorum böyle cevaplar beklemiyordum pişman oldum açtığıma konuyu 😲 Sizin yaşadığınız da kötüymüş Allah'ım yardım etsin olmasın bir daha 🤲😵

Ahshsh korkmayın yahu. Bunlar hep akıl oyunları. Beynimiz var çok şükür ahshjs.

Ahshsh korkmayın yahu. Bunlar hep akıl oyunları. Beynimiz var çok şükür ahshjs.
Ben de akıl yok sanırsam çünkü surda okuduğum 3 mesajla, netflix de 3 sezon korkuyu üst üste izlemişsen beter oldum, girdim girmez olaydım konuya 😂

Yazın kuzenim düştü teras kattan öldü malesef. 10 sene önce de diğer kuzenim düşmüştü o hatta çok şükür. Oldum olası korkardım yüksekten düşmekten iyice kötü oldum. Saklanma huyu var zaman zaman oğlumun bırakmadı bir türlü benim korktuğumu bildiği halde kasıtlı yapıyor. 7 yaşında oğlum bu arada.Bugün ödev için inatlaştı babasıyla sonra kızdı babasına balkona koştu gibi geldi hatta onu mutfakta bulaşıkları hallederken gördüm. Sonra içeri geçti sandım ama balkonun kapısı açılmadı düştü zannettim önce panikle aşağı baktım yoktu. İçeri koştum oğlum kapalı balkonda oyuncakları ile oynuyor. Dedim oğlum sen ne zaman buraya geldin düştün sandım diğer balkondan. Eşim de dedi o direk bu balkona geldi, mutfağın balkonuna hiç gitmedi, ama gördüm oğlumu dedim kafan karıştı senin istersen sor dedi. Israr etmedim konuyu kapattım. Hâlâ etkisndeyim.Birkaç hafta önce de arkadaşıma gittim annesi ile babasının yanına geldiğinden bahsetti evet tanışmıştık dedim hayır tanışmadınız başka biri ile karıştırıyorsun sanırım dedi. Sonra resmini gösterdi evet ilk defa görüyordum. Ama sanki tanışmıştım ailesiyle o anı yaşamışım gibi geldi. Koşuşturmalı ve stresli bir hayatım var hem de çok fazla. Çok üzücü şeyler yaşıyorum son 10 yıldır. Noluyor bana niye böyle şeyler yaşamaya başladım normal değil sanki ne yapmalıyım var mı bir açıklaması bu yaşadıklarımın. Halisülasyon mu görüyorum şizofreni tarzında şeyler yazıyor internette çok korktum😔
Hayatinizi biraz dinginlestirin. Elbet bu mümkün olamayabiliyor çoğu zaman ama esiniz evdeyken 2 saatte olsa kendinize vakit ayırın. Göz yanilmasi yaşamış olabilirsiniz. Baska bir arkadaşınızın ailesiyle tanisip ikisinde de ayni oranda duygu hissiyati varsa karıştırmış olabilirsiniz. Internette basim agriyor yazsaniz tümör falan çıkartır kendinize vesvese vermeyin. Çünkü hastalar sadece bas agrilari oldugu halde internette yazan tüm sendromlari psikolojik olarak yaşamaya başlıyorlar. Stres yaşadığınız anlarda guzel düşüncelere odaklanmaya çalışın gökyüzünü seyredin, eglenceli müzikler acın size iyi gelen seyleri yapmaya çalışın.

Cok gecmis olsun. Lutfen cocugunuza, balkondan düştün sandım demeyin. Hem onda da travmaya sebep olabilirsiniz hem de Allah korusun aklına girer. Boyle bir korkunuz olduğunu bilmese daha iyi olur.
Yasadiklariniz kolay degil, endiselerinizde haklısınız. Ama bunlari hafifletmek icin neden birseyler yapmıyorsunuz. Ben sizin yerinizde olsam, balkonlarima ve camlarima tamamen iri delikli file yaptırırım. Kafam rahat eder en azından. Artik okullarda bile var

:skandal:Konuyu tekrar uyandirayim da başka korku hikayesi olan varsa yazsın. Ben de korka korka okuyayim🤣
Benim bi arkadaşım geçen aynı soruyu sordu bu neydi şimdi diye. Geçenlerde duş alıyormuş, kızın 2 yaşında kızı var. Duştayken eşinin seslendiğini duymuş. Baya banyo kapısına gelip çocuğun adını söyleyerek "x uyandı baksana" demiş. 2-3 kere falan demiş bunu. Apar topar çıktım diyo baktım evet kız uyanmış odada yatıyor, bi gittim benimki balkonda sigara içiyor. Demiş, bana bağıracagina sen neden bakmıyorsun çocuğa? Adam ne dese beğenirsin? "Ne diyorsun ben 1 saattir buradayım hiç yerimden kalkmadım" :KK57: ay gece gece zihnimde bu konuyu hortlatmayaydim iyiydi :skandal:

Bı korku olayımi da bende anlatiyim hiç unutamam

Eşim gececi kızımın yanında yatıyordum biyanda eşim kulağıma ismimi söyledi

Kafami çevirdim kimse yok odaları gezindim gene kimse yok
Ama çok korkmuştum hala da unutamam

Back
X