Bugünü ulusal şanssızlık günü ilan ediyorum

Oku da gör maaşa bile bağlayabilirler beni artık
Yaa şikayet vara yazdığım dilekçe sonuçlanmış
Paramdan hala bir haber yok.. Ama iyi haber, 6 7 beklediyseniz para hazneye düşmüştür sizden başkası almamıştır dedi, sayımdan sonra fazla çıkan tutar hesaba yatırılacakmış

İmşalla sayımdan sonra 3-5 bin fazla çıkar da hesabına o yatar amin dur hemen şaka yapıyorum diye belirtiyim de, okuyan bir duyarcı iyi de o para haram olur, kul hakkı, başkasının rızkına göz mü dikiyorsun sen diye girişmesin bana arkadaşımız parasını alsın yeter, fazlasında gözümüz yok ~kamu spotu~

Şuan para duyarlı yiyecek halde değilim
Şakası bir yana, inşallah yatacak para. Güzel günlerden hala umudum var..

Günaydın, an itibariyle param yatmıştır.

Nerede ıslatıyoruz?

Çok sevindim canım bak hep kilo almak istiyordun bizim yerimize de en kilo yapan şeylerden ye
Wu huuuu işte bu beee Valla kendi param gitmişti de şimdi geri gelmiş gibi bir yük kalktı üzerimden ilk olarak şu yamulan botun yenisi gelsin, sonra sıra bizde di mi Bloss
Yine bir sorunu daha çözdük
Bizi bdv'de bekleyen sorunlar var hadi gidelim Bendenkimseyebahsetmeyin

Çok sevindim canım bak hep kilo almak istiyordun bizim yerimize de en kilo yapan şeylerden ye

Çok şükür yaa 2 günlük stresli bekleyiş sona erdi
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım sende otur yemek ye 2 canlısın

Wu huuuu işte bu beee Valla kendi param gitmişti de şimdi geri gelmiş gibi bir yük kalktı üzerimden ilk olarak şu yamulan botun yenisi gelsin, sonra sıra bizde di mi Bloss
Sorma sorma, benim üstüden de büyük bir yük kalktı.. Şükürler olsun. adresinizi atın önce siz, botu sonra hallederim ben
Desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız.

Sorma sorma, benim üstüden de büyük bir yük kalktı.. Şükürler olsun. adresinizi atın önce siz, botu sonra hallederim ben
Desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız. ❤
Yaa sen de iyi ki varsın bir daha böyle sorun yaşama ve açacağın başlıklar ya hu çok mutluyum, bu kadar mutlulukla nasıl başa çıkabilirim bir akıl verin kızlar kıvamında olsun imşalla

Dedektiflik gerektiren konulardan alalım plzz kayın/halay eksenli olanlar beni geriyor bir miktar

Yaa sen de iyi ki varsın bir daha böyle sorun yaşama ve açacağın başlıklar ya hu çok mutluyum, bu kadar mutlulukla nasıl başa çıkabilirim bir akıl verin kızlar kıvamında olsun imşalla
Bdvdeki konulara bodoslama dalabilirsin mesela güzel konu bulursan beni de çağır kuzum

Tabi ki de mesaj kutusu nasıl kapalı oluyor öle bişe mi var valla varsa da ben yapmadım :) neyse buyrun
Profil ayarlarını ben de çok iyi bilemiyorum :) sizin profile tıklayınca özel mesaj atamadım, rica etsem siz mesaj atabilir misiniz bana, oradan yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…