- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Hepsi hergün sayılır nöbetçileri var atm lerin para koymaya gelirler yani bizim bankada öyle aynıdır muhtemelenSenden duymak içimi rahatlattı ❤
Peki atm hergün sayılıyor mu, şube Atmsi değil bu arada.
Hadi bakalım daha haber çıkmadı ama erken gibi gözüküyor, bekliyorum.Hepsi hergün sayılır nöbetçileri var atm lerin para koymaya gelirler yani bizim bankada öyle aynıdır muhtemelen
Bu hafta bitmeden yatar para hesabına cnmHadi bakalım daha haber çıkmadı ama erken gibi gözüküyor, bekliyorum.
Yardımların için çok teşekkür ederim kuzum ❤
Aayy umarımBu hafta bitmeden yatar para hesabına cnm
Ben para yatırırken olmuştu. Bankamatiğe yatırırken parayı aldı hesaba geçmedi. Bankamatik numarasını filan sordu çağrı merkezi 2-3 günde de yatmıştı hesaba.Şimdiden söyleyeyim, bu dert mi diyecek olanlar, evet dert. Hatta şuanda benim için hayatımdaki en büyük dert.
Öncelikle topuklu botumun topuğunun yamulması (şaşırma kk, evet yamulması :/) sonucu totomun üstüne yumuşak imiş yaptım.
Gidip hiç pozitifliğimi bozmadan ayakkabımı değiştirdim.
Sonra arabayı kaçırdım, geç kaldım,taksiye bindim.
Bir atmnin önünde durup para çekiyim dedim,atm paramı vermedi. QR kodla çekiyordum bildiğin parayı bana vermedi ama hesabımdan düştü. Saftirik Saftirik 6 7 dakika atmnin önünde nöbet bekledim,işlem yapmak isteyenleri de "bakın bu atm para yutuyo, paranızı alıp vermiyollağğ" diyerek korkuttum, tabi bu arada taksimetre yazıyor. Vermeyince müşteri hizmetlerini aradım. Parayı sizden sonra başkası alırsa parayı size iade edemeyiz dedi. Bu nasıl oluyor yahu? Sizin atm nizin suçunu neden ben ödüyorum. Az buz biz para değildi yani, eh öğrenciyim başka şehirdeyim illaki o para bana lazım oluyor. Başına gelen var mı? Nasıl halledildi? Kaç günde paranızı yatırdılar?Çok mutsuzum çok.
Ben o parayla ne ayakkabılar ne botlar ne kazaklar alırdım. Harcasaydım içim yanmazdı..
Benimde para çekerken oldu, hazne açılmadı paramı da vermedi.Ben para yatırırken olmuştu. Bankamatiğe yatırırken parayı aldı hesaba geçmedi. Bankamatik numarasını filan sordu çağrı merkezi 2-3 günde de yatmıştı hesaba.
Yatmadı, güzel günleri bekliyor gibi bekliyorum.. Ama gelmeyecek gibi bir his var içimde ajdhhajsjdjYorumlarda tesadüf edince aklıma düştü haber var mı acaba bankadan. Kk olarak gurur meselemiz oldu bu konu artık
Verebildim, zaten sadece onu verebildim. :/Taksi noldu onu meral ettim parasını verebildiniz mi?
Anne haklı konu kilitYatmadı, güzel günleri bekliyor gibi bekliyorum.. Ama gelmeyecek gibi bir his var içimde ajdhhajsjdj
Annenden para istedim, yüksek model telefonun var,satıp model düşürürsün artık yapacak birşey yok dedi jajfjaha
Ayy hadi hayırlısı.. 2 gündür müşteri hizmetlerini taciz etmekten gına geldi, artık dönsün bir zahmet, çok bekletti.Anne haklı konu kilitben yağmur duasına şemsiyeyle giden insanım, o para geri dönecek, emin gibiyim
Hissediyorum eveett bu ayın sonuna kadar sorunun çözülüyor. Para görüyorum miktarını söylemem için şu hesaba 121543XXX 500 TL yatırıyorsun ve mutlu oluyorsunAyy hadi hayırlısı.. 2 gündür müşteri hizmetlerini taciz etmekten gına geldi, artık dönsün bir zahmet, çok bekletti.
Tacizden anlıyorlar eline sağlıkAyy hadi hayırlısı.. 2 gündür müşteri hizmetlerini taciz etmekten gına geldi, artık dönsün bir zahmet, çok bekletti.
Sende mi brütüs?Hissediyorum eveett bu ayın sonuna kadar sorunun çözülüyor. Para görüyorum miktarını söylemem için şu hesaba 121543XXX 500 TL yatırıyorsun ve mutlu oluyorsun
Tam ibanımı yazayım da oraya gelsin. Şaka bir yana gayri ihtiyari bildirim merkezine girdim, sonuçlandı diyor ama göremedim, müşteri hizmetlerini arıyorum şuanTacizden anlıyorlar eline sağlıko para buraya gelecek bak işaretledim
Aaaa Akbank mı, benim de çalıştığım favori bankam, oradaysa hesabın kesin hemen çözerler raaadolTam ibanımı yazayım da oraya gelsin. Şaka bir yana gayri ihtiyari akbank bildirim merkezine girdim, sonuçlandı diyor ama göremedim, müşteri hizmetlerini arıyorum şuan
Mesajını düzenle dava falan açarlar ahahaAKBANKI SEVERİM.
Marka itibarını zedeleme falan gibilerden haMesajını düzenle dava falan açarlar ahaha
Çok seviyorum bankacım sizi
Aynen boşver düzenle gitsinMarka itibarını zedeleme falan gibilerden hasonra konu açarım acilll avukat yardımı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?