Bugünü ulusal şanssızlık günü ilan ediyorum

Hepsi hergün sayılır nöbetçileri var atm lerin para koymaya gelirler yani bizim bankada öyle aynıdır muhtemelen
Hadi bakalım daha haber çıkmadı ama erken gibi gözüküyor, bekliyorum.
Yardımların için çok teşekkür ederim kuzum

Ben para yatırırken olmuştu. Bankamatiğe yatırırken parayı aldı hesaba geçmedi. Bankamatik numarasını filan sordu çağrı merkezi 2-3 günde de yatmıştı hesaba.

Ben para yatırırken olmuştu. Bankamatiğe yatırırken parayı aldı hesaba geçmedi. Bankamatik numarasını filan sordu çağrı merkezi 2-3 günde de yatmıştı hesaba.
Benimde para çekerken oldu, hazne açılmadı paramı da vermedi.
Bakalım artık ne olacak, merakla bekliyoruz :)

Yorumlarda tesadüf edince aklıma düştü haber var mı acaba bankadan. Kk olarak gurur meselemiz oldu bu konu artık
Yatmadı, güzel günleri bekliyor gibi bekliyorum.. Ama gelmeyecek gibi bir his var içimde ajdhhajsjdj
Annenden para istedim, yüksek model telefonun var,satıp model düşürürsün artık yapacak birşey yok dedi jajfjaha

Anne haklı konu kilit ben yağmur duasına şemsiyeyle giden insanım, o para geri dönecek, emin gibiyim

Anne haklı konu kilit ben yağmur duasına şemsiyeyle giden insanım, o para geri dönecek, emin gibiyim
Ayy hadi hayırlısı.. 2 gündür müşteri hizmetlerini taciz etmekten gına geldi, artık dönsün bir zahmet, çok bekletti.

Ayy hadi hayırlısı.. 2 gündür müşteri hizmetlerini taciz etmekten gına geldi, artık dönsün bir zahmet, çok bekletti.
Hissediyorum eveett bu ayın sonuna kadar sorunun çözülüyor. Para görüyorum miktarını söylemem için şu hesaba 121543XXX 500 TL yatırıyorsun ve mutlu oluyorsun

Tacizden anlıyorlar eline sağlık o para buraya gelecek bak işaretledim
Tam ibanımı yazayım da oraya gelsin. Şaka bir yana gayri ihtiyari bildirim merkezine girdim, sonuçlandı diyor ama göremedim, müşteri hizmetlerini arıyorum şuan

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam ibanımı yazayım da oraya gelsin. Şaka bir yana gayri ihtiyari akbank bildirim merkezine girdim, sonuçlandı diyor ama göremedim, müşteri hizmetlerini arıyorum şuan
Aaaa Akbank mı, benim de çalıştığım favori bankam, oradaysa hesabın kesin hemen çözerler raaadol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…