- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 44
- Konu Sahibi -Thanatos-
Ben o parayla ne ayakkabılar ne botlar ne kazaklar alırdım. Harcasaydım içim yanmazdı..
Asıl derdin buysa zaten paranı alırsın.
Bende gariban öğrenci sandim seni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o parayla ne ayakkabılar ne botlar ne kazaklar alırdım. Harcasaydım içim yanmazdı..
Bdv da topluyoz biz o beddualari reisKimin ahını aldıysam çıksın ortaya, hadi kendimi geçtim, paramdan ne istediniz yane saf hayallerle çekiyordum o parayı
![]()
Kimin ahını aldıysam çıksın ortaya, hadi kendimi geçtim, paramdan ne istediniz yane saf hayallerle çekiyordum o parayı
![]()
Öyle bir hakları mi varmış.Kameraya bakıcaklarmış, benden sonra başkası gelip aldıysa vermeyebilirlermiş..
Parayı bir yere vermem lazım değildi ama tekim sonuçta illaki lazım oluyor. Bir de benim paramın hepsi vadede olduğu için annem kendisi hesabından havale yapmıştı, üzüldüm yani çok.İmk
İmkanınız varsa en yakın şubeye gidin.
Kendinize birebir bir muhatap bulun.
Numaralarını alın, normal şartlarda yarına yatmış olması lazım.
Bugün hesaplar sayılacak, fazlası görülüp size yatacak.
Bana kira öderken çok oldu bu
Ev sahibi de anlayışsız, kaç kere sıkıntı yasadim, kira parama el koyulunca.
Ama dediğim gibi arayın siz sürekli, peşinde olmazsanız gider bir de.
Bana da öyle söylendi.Bankadan bankaya fark olabilir uygulamada. ATM gün sonunda sayılır, fazla çıkar siz de o tutarda paranızı alamadığınız için paranın size ait olduğu hükmedilir. Tabi işlemler incelenir aynı zamanda.
Özel mi banka, kamu mu?Bana da öyle söylendi.
Bakılacak kameralar incelenecek dedi. Tamam dedim,bekliyoruz bakalım.
Allah allah.Asıl derdin buysa zaten paranı alırsın.
Bende gariban öğrenci sandim seni.
Ahahaha, sorma sorma bdv nazarıNazar hep nazar.
İnşallah çözülür para mevzu, telefondan değil de direkt şubeye giderek bi konuşun.
Ahahhaa, hep sizin yüzünüzden başıma geldi bunlar. :/Bende de bugün bi ugursuzluk var ki çözemedim kesin dün gecenin şampanyasını okuttu sanırım konu sahibi onun acısı çıkıyor herhalde bizden :/
Allah allah.
Bu işin şakası hanımefendi.
Kah gariban öğrenciyim, kah zengin bir insanım.
Fakirde olsa zenginde olsa garibanda olsa öğrencide olsa herkes havaya giden parasına üzülür. Kendi param değil annemin yolladığı paraydı, asıl üzüldüğüm nokta bu. O kadının emeği var o parada.
Bedduaları dünkü konudan aldığımı düşünüyorum, başka açıklaması olamazBdv da topluyoz biz o beddualari reis![]()
Valla varmış herhalde bilemedim.. Para hanede yoktu yani ben napabilirim dimi. Zaten görevliye atm nin önünden ayrılabilir miyim diye sordum o da tabiki dedi öyle ayrıldım.Öyle bir hakları mi varmış.
Ne alaka, bütün gün nöbet mi tutacaksınız orda.
Bence her türlü vermeleri lazım.
O konuya yazamadım gri olmakla meşguldümBedduaları dünkü konudan aldığımı düşünüyorum, başka açıklaması olamaz![]()
Toplanıp besmele şerifi zinciri başlatalımAhahhaa, hep sizin yüzünüzden başıma geldi bunlar. :/
Yaaa, inan bana bugün aldığım en güzel haber bu. Neymiş cinsiyeti miniğim izinİnşallah alırsın paranı canım.
Hazır konun varken ben de dökülüyim
Bugün benim içinde garip bir gündü.
Hastaneye gitmek için taksi çağırdım, uygulamada taksi geldim diye haber verdi ama yok ortada. Şoförü aradım neredesiniz diye bulunduğum yeri tarif ettim kar buzda 5 dk daha bekledim dondum gelmedi, yine aradım tekrar dedim bekliyorum sizi.
5 dk.sonra baktım uygulamada aynı yerde duruyor, taksinin bulunduğu yere yürüyerek gittim ve bindim.
Takside sizin gibi şoföre ilk defa rastlıyorum bulunduğum yere gelmediniz dedim, o da bana ben de sizin gibi birine ilk defa rastlıyorum dedi ve tartıştık. Taksiyi durdurdum ve indim, uygulama taksi ücretini çekti kartımdan ama ben de şikayet mesajı yazdım şoförle ilgili. Cevap gelir herhalde.
Sonra başka bir taksiyle kliniğe gittim ve bebişin şu an sağlıklı olduğunu ve cinsiyetini öğrendim.![]()
Özel sanırım :/Özel mi banka, kamu mu?
Hayır bana atm numarasını falan sormadılar ama sistemde hangi atmden çektiğim gözüküyordur illaki. Sadece şehrimi semtini ve bağımsız atm olup olmadığını sordular.2 gün sonra almıştım .Bence baska birkac kisi oldugu icin almaya cesaret edemezler. Bana sey demişti musteri hizmetleri ,her hafta atm'ler kontrol ediliyor,o zaman dediğiniz gibiyse paranız hesabınıza yuklenir.Bir de atm'nin numarasini musteri hizmetlerine soylediniz mi? Ona gore kayit olusturuyorlar