Merhaba ben de 9 ay gibi bir bekleyişten sonra hamile olduğumu öğrendim.Daha çok yeni.5 haftalık hamileyim.Geçen hafta öğrendim.Umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.Rabbim onları korusun.
bende bugün testle öğrendim artık aranızdayım ilk tecrübem Allah utandırmasın
hoşgeldinnnnn, bebişin hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. ne kadar geçti bat tan?
merhaba kızlaar kısmetse bende temmuz annesi olcam.9haftalık hamileyim.
bat 23 kasımdı dün silik bugün biraz daha belirgin çizgi çıktı yarın doktora gidicem bakalım ne çıkıcak
meraba ben de bugün bebeşim olacağını öğrenenlerdenim..sanırım daha minicik.3,5 haftalık gibi teyzeleri..
merhaba kızlaar kısmetse bende temmuz annesi olcam.9haftalık hamileyim.
slm kızlar bende geldim 7. haftamdayım :)))
2012 Temmuz anneleri olarak birlikte derleştiğimiz,konuştuğumuz bir topiğimiz var.Sizleride bekleriz...
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/477651-2012-temmuz-anneleri-paylasim-alani.html
benımde 3 gun gecıktı bakalım sonucum ne eğer hamıleysem bende ağustos annesi olacağım inşaallah
süper ya ne güzel haberler bunlar. hamiş haberi aldıkça mutlu oluyrum. allah hepimizin bebişlerini korusun. sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.ne zaman gitmeyi planlıyorsun dr canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?