Bugünün Hamişleri 2012Temmuz - Ağustos Anneleri Buyrun Burada Paylaşalım

tolsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
192
1
46
İstanbul
Selam arkadaşlar, minik mucizem 6. haftasını bitirmek üzere. Mucizem diyorum çünkü ona ulaşıncaya kadar fiziksel ve psikolojik olarak bir çok acı çektim. Eminim herkesin bir hikayesi vardır. Hem hikayelerimizi hem de bebeklerimizin gelişimini, hamileliğimizin nasıl geçtiğini burada paylaşalım. Birbirimize destek olalım.

Merhaba ben de 9 ay gibi bir bekleyişten sonra hamile olduğumu öğrendim.Daha çok yeni.5 haftalık hamileyim.Geçen hafta öğrendim.Umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.Rabbim onları korusun.

Son düzenleme:

çok sevindim :) inşallah bebişlerimizi sağ salim alıcaz kucağımıza. aslında benim sat a göre 8. haftada olmam gerekiyordu, fakat dr. geç döllenme dedi. birazcık geriden takip ediyor minnoşum ama olsun hem bu hafta çok güzel büyümüş. İnşallah sen de çarçabuk kalp atışlarını duyarsın. Dr. a gittin mi? gittiysen neler dedi? Bana bugün bir takım kan testleri de yaptılar. Gerçi hepsinin sonucu çıkmadı bazıları yarın çıkacakmış

meraba ben de bugün bebeşim olacağını öğrenenlerdenim..sanırım daha minicik.3,5 haftalık gibi teyzeleri..

benımde 3 gun gecıktı bakalım sonucum ne eğer hamıleysem bende ağustos annesi olacağım inşaallah

bat 23 kasımdı dün silik bugün biraz daha belirgin çizgi çıktı yarın doktora gidicem bakalım ne çıkıcak

hayırlı olsun canım olası beta hcg isteyecektir dr. bu haftada genelde ulturasonda göremiyorlar bebişi çok miniminnacık oluyorlar çünkü. Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim. Dr un neler söylediğini ve test sonuçlarını paylaş lütfen

meraba ben de bugün bebeşim olacağını öğrenenlerdenim..sanırım daha minicik.3,5 haftalık gibi teyzeleri..

süper ya ne güzel haberler bunlar. hamiş haberi aldıkça mutlu oluyrum. allah hepimizin bebişlerini korusun. sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.ne zaman gitmeyi planlıyorsun dr canım?

slm kızlar bende geldim 7. haftamdayım :)))

casper 10 cum süper ben de 7. haftamdayım 6 yı yeni bitirdik. kalp atışlarını dinledin mi minnosşunun. Ne büyük bir mucize değil mi. Ben bazen rüya görüyormuşum gibi hissediyorum. Çok enteresan bir duygu. allahım hepimizin bebişini kucağımıza almasını nasip etsin.

2012 Temmuz anneleri olarak birlikte derleştiğimiz,konuştuğumuz bir topiğimiz var.Sizleride bekleriz...

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/477651-2012-temmuz-anneleri-paylasim-alani.html

merhaba habisshcim. ben bu topiği açmadan önce epey bakındım temmuz 12 anneleri için ama göremedim. öyle olunca da bu topiği açtım. işin içine ağustos hamişlerini de dahil ettim. bilseydim, tabiki topiğinize gelirdim. ama hiç birşey için geç değil. varsın olsun 2 topiğimiz. farklı topikler olması birbirimize destek olmamızı engellemeyecektir. hepimizin bebişleri hayırlı olsun...

Son düzenleme:
benımde 3 gun gecıktı bakalım sonucum ne eğer hamıleysem bende ağustos annesi olacağım inşaallah

süper canım... ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. bak ben de meraklandım şimdi. test yapar yapmaz heber ver lütfen. peki herhangi bir belirti var mı?

Merhaba arkadaşlar benim bebişimde 6 haftalık cumartesi günü gittim dr 125 cm daha çok küçük haftaya kontrolümde kalp atışlarınıda duyarım inşllh Allah herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alırız inşllh.

süper ya ne güzel haberler bunlar. hamiş haberi aldıkça mutlu oluyrum. allah hepimizin bebişlerini korusun. sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.ne zaman gitmeyi planlıyorsun dr canım?

amin inşallah tatlım..ALLAH nasib ederse cuma gününe randevu aldık gidicez bakalım..çok mutluyum yaradan mutluluğumuzu daim etsin yarım bırakmasın inşallah...

Merhaba İlk defa yazıyorum arkadaşlar. dün akşam Beta hgc 48 civarı çıktı arkadaşlar. doktorum 1 ay sonraya randevu verdi.
hepimiz için hayırlısı olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…