Bugünün Hamişleri 2012Temmuz - Ağustos Anneleri Buyrun Burada Paylaşalım

eşekkür ederim canım evet minik ultrasonda göremedi beta istedi 226 çıktı cuma testler yapılıcak doktorum çok yogundu ayrıntıları cumaya sakladı ama ultrasonda göremeyince kötü oldum sonucu alınca çığlık atmışım

slm kızlar bende bebek bekliyorum 7+4 . bugün dr gittim minik mucizemin kalp atışları inanılmazdı..rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah..kucağımıza almayı yüzlerini görmeyi inşallah .görüşmek üzere kızlar

bu da olmayalım diye

amin inşallah tatlım..ALLAH nasib ederse cuma gününe randevu aldık gidicez bakalım..çok mutluyum yaradan mutluluğumuzu daim etsin yarım bırakmasın inşallah...

mehtap8 cim merakla bekliyoruz yarın haberlerini, bizi habersiz bırakma hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

amin inşallah canim. yanlız anlayamadığım bir şey var bebiş 1.25 cm mi mm mi? Eğer cm se maşallah allah nazardan saklasın ne güzel büyümüş annişi o.

Merhaba İlk defa yazıyorum arkadaşlar. dün akşam Beta hgc 48 civarı çıktı arkadaşlar. doktorum 1 ay sonraya randevu verdi.
hepimiz için hayırlısı olur umarım.

merhaba arkadaşım bebişin hayırlı olsun. yanlız benim kafamı kurcalayan birşey oldu. dr un neden sana 1 ay sonraya randevu verdiğini anlayamadım. bu 1 ay boyuncaki kontroller çok önemli. üstelik beta hcg 1500 ler civarına gelince kese 1 hafta sonrasında da bebiş ve kalp atışları gözüküyor. ve eğer sen 30 kasımda yaptırdığın testte 48 se değerin ayın 10 u 12 si gibi 1500 lere gelecektir. Bence ihmal etme. Mesala bende kalp atışları duyulmadan kan ve hormon testi yapmadılar. kalp atışlarının duyulduğu gün yapılan testlerde tsh ım yüksek çıktı. evet bebeğim için çok büyük bir risk yok. ama yinede bu test sonucunda verilen ilacı ne kadar erken alırsan o kadar iyiymiş. kısacası bence sen ayın 10u 15 i gibi tekrar görün ihmal etme. bazı dr lar pek bi rahat oluyorlar.

goodjincim korkma görmemesi çok normal. değerin 1500 olmadan keseyi göremiyorlar. bebişde kese göründükten bir hafta sonra merhaba diyor merak etme. şöyle hesap yapabilirsin : beta hcg değeri her 48 saatte bir, 2 kat artar. Bu da 1 -2 haftaya kadar hem keseyi hem de bebişini göreceğin anlamına gelir. Kan testlerini de ihmal etme yukarda da yazdığım gibi bende tsh biraz yüksek çıktı hemen ilaç başlattılar. inşallah sen de herşey çok yolunda gider. habersiz bırakma canım

inşallah nazar hepimizden uzak durur. miniciğin hayırlı olsun canım. test yaptırdı mı drun. yaptırdıysa hangi testlerdi. paylaşırmısın...

amin inşallah canim. yanlız anlayamadığım bir şey var bebiş 1.25 cm mi mm mi? Eğer cm se maşallah allah nazardan saklasın ne güzel büyümüş annişi o.

canım yanlış yazmışım 1.25 cm değil 1.12 cm kesenin ölcüsü 6. haftada bu ölçülerde oluyor sanırım şimdi 6 hafta 5 günlük oldu heralde bu hafta kalp atışlarını duyarım inşllh

merhaba arkadaşlar,

ben de kısmet olursa temmuz 2012 de anne olacağım. kan testlerim pozitif, doktorum bu cumartesiye randevu verdi.
cumartesi günü tam 6 haftalık olacak. umarum keseyi ve belki şanslıysam bebeği görürüm :)

selam kızlar bende hamile olduğumu dün sağlık ocağında yapılan idrar testiyle öğrendim. eşimin bugün doğumgünü o yüzden ona akşama söylerim diye dün bişey demedim.bakalım hayırlısı yarın doktora gitmeyi düşünüyorum hala inanamıyorum dün ordaki hemşire hamilesin dediğinde bile inanamadım kesinmi diye tekrar tekrar sordum. o testlerde hamile çıkıpta hamile olmama olasılığı yoktur değilmi kızlar hala kesinmi acaba diye düşünüyorum çünkü

canım yanlış yazmışım 1.25 cm değil 1.12 cm kesenin ölcüsü 6. haftada bu ölçülerde oluyor sanırım şimdi 6 hafta 5 günlük oldu heralde bu hafta kalp atışlarını duyarım inşllh

inşallah canım inşallah. kalp atışını duyuncaya kadar vakit geçmek bilmiyor zaten. insan duyduktan sonra biraz daha rahatlıyor. çarçabuk büyür de sanada bir an önce minicik kalbini duyurur.

selam hoşgeldin canım aramıza. inşallah canım. sonuçları bize bildir ltf..

idrar testi pozitifse kesindir canım hiç korkma. ve bence süper doğum günü hediyesi. hoşgeldin aramız. dr a ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?

arkadaşlar merhaba bende 6+1 im yarın kontrolüm var ama mide yanması dışında belirtim yok benim gibi belirti yaşamayan var mı ?

henüz belirti için erken olabilir canım benimde mide yanmasından başka şikayetim olmamıştı
gögüz agrısı ve 15 gün kadar mide bulantısı oldu herkeste farklı oluyor belirtiler

ıyı aksamlar bende ıkı saat once gordum cift çizgileri:)) ama korkuyorum yanılma payı varmı evde yapılan testlerde yarın kan testıne gıdecem lutfen yardımcı olun

azennn
hayırlı olsun cift çizgi cıktıysa yanılma pek olmuyor canım günün gecti mi

sevgili tolsen hoşbulduk :)

mutlaka sonuçları bildireceğim, şu cumartesi günü bi gelsin :) sizler de gelişmeleri yazın arkadaşlar.

herkese hayırlı cumalar..

idrar testi pozitifse kesindir canım hiç korkma. ve bence süper doğum günü hediyesi. hoşgeldin aramız. dr a ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?

hoşbulduk canım eşime söyledim akşam havalara uçtu resmen diğer hediyeleri falan gözü görmedi zaten bugün gittik doktora keseyi gördü ama bebek daha çok küçük olduğu için görünmezmiş daha 9mm cikmiş

kızlar bende geldiiiim temmuz annesi olucam inşallah Rabbim nasip ederse.8 haftamız bitti 9 danda 2 gün aldık teyzeleri:)bebişimin kalbini geçen pazartesi gördük boyu 1.3 cmdi.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…