hayırlı olsun canım olası beta hcg isteyecektir dr. bu haftada genelde ulturasonda göremiyorlar bebişi çok miniminnacık oluyorlar çünkü. Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim. Dr un neler söylediğini ve test sonuçlarını paylaş lütfen
amin inşallah tatlım..ALLAH nasib ederse cuma gününe randevu aldık gidicez bakalım..çok mutluyum yaradan mutluluğumuzu daim etsin yarım bırakmasın inşallah...
Merhaba arkadaşlar benim bebişimde 6 haftalık cumartesi günü gittim dr 125 cm daha çok küçük haftaya kontrolümde kalp atışlarınıda duyarım inşllh Allah herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alırız inşllh.
Merhaba İlk defa yazıyorum arkadaşlar. dün akşam Beta hgc 48 civarı çıktı arkadaşlar. doktorum 1 ay sonraya randevu verdi.
hepimiz için hayırlısı olur umarım.
eşekkür ederim canım evet minik ultrasonda göremedi beta istedi 226 çıktı cuma testler yapılıcak doktorum çok yogundu ayrıntıları cumaya sakladı ama ultrasonda göremeyince kötü oldum sonucu alınca çığlık atmışım
slm kızlar bende bebek bekliyorum 7+4 . bugün dr gittim minik mucizemin kalp atışları inanılmazdı..rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah..kucağımıza almayı yüzlerini görmeyi inşallah .görüşmek üzere kızlar
bu daolmayalım diye
amin inşallah canim. yanlız anlayamadığım bir şey var bebiş 1.25 cm mi mm mi? Eğer cm se maşallah allah nazardan saklasın ne güzel büyümüş annişi o.
canım yanlış yazmışım 1.25 cm değil 1.12 cm kesenin ölcüsü 6. haftada bu ölçülerde oluyor sanırım şimdi 6 hafta 5 günlük oldu heralde bu hafta kalp atışlarını duyarım inşllh
merhaba arkadaşlar,
ben de kısmet olursa temmuz 2012 de anne olacağım. kan testlerim pozitif, doktorum bu cumartesiye randevu verdi.
cumartesi günü tam 6 haftalık olacak. umarum keseyi ve belki şanslıysam bebeği görürüm :)
selam kızlar bende hamile olduğumu dün sağlık ocağında yapılan idrar testiyle öğrendim. eşimin bugün doğumgünü o yüzden ona akşama söylerim diye dün bişey demedim.bakalım hayırlısı yarın doktora gitmeyi düşünüyorum hala inanamıyorum dün ordaki hemşire hamilesin dediğinde bile inanamadım kesinmi diye tekrar tekrar sordum. o testlerde hamile çıkıpta hamile olmama olasılığı yoktur değilmi kızlar hala kesinmi acaba diye düşünüyorum çünkü
idrar testi pozitifse kesindir canım hiç korkma. ve bence süper doğum günü hediyesi. hoşgeldin aramız. dr a ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?