birde 28 aralıkta gel ikili test yapıcaz dedi doktor.acaba ozamana cinsiyet hakkındada bişey öğrenebilirmiyizki kızlar varmı bi fikri olan:)13.haftamıza yeni girmiş olcaz rabbim nasip ederse.rüyada elma kurdu gördüm netten baktım kurtçuk kız çocucu demekmiş:)tabi mutlu oldum ay heyecan yaptım hiç farketmez erkek kız sağlıklı olsunda.ama işte merak ediyorum yinede:)
dün keseyi gördük çok şükür, gerçekten değişik bir duygu :)
1 hafta sonraya randevu verdı dr, yani tam 7+0 iken kalp atışı için gideceğiz. inşallah duyarız. siz ne zaman duymuştunuz?
Selam kızlar bende yeni hamileyim bunda önce 3 düşüğüm oldu su an çok tedirginim o yüzden kısmet olursa bende ağustos annesi olacağım şuan 5 haftalık hamileyim bilgilerimizi paylaşalım inş
Merhabalar herkese ve de hayırlı olsun aynı zamanda bebişler :)) ben 5+3 haftalık hamileyim ve sanırım bulantılarım başladı,çok mu erken merak ettim,kimsede bi belirti yok ... Kendimi çok halsiz hissediyorum ve ağzımda acaip bir tat var,normal mi acaba?
Merhabalar herkese ve de hayırlı olsun aynı zamanda bebişler :)) ben 5+3 haftalık hamileyim ve sanırım bulantılarım başladı,çok mu erken merak ettim,kimsede bi belirti yok ... Kendimi çok halsiz hissediyorum ve ağzımda acaip bir tat var,normal mi acaba?
arkadaşlar ben 7 kasımda en son adet olmuştum 24 günde bir adet olurum..29unda hamile olduğumu öğrendim ve şimdilik herşey yolunda galiba.:)))bir sıkıntım yok 2.doktor kontrolüm ayın 12sinde keseyi görücez inşallah.ben kaç haftalık hamile oluyorum yaa hesap işim doğrumu sizce 4+2 diye düşünüyorum ama...
merhaba, bende beş yıllık uzunnn bir uğraştan ve iptal edilen iki aşılama tedavisinden sonra doğal yolla hamile kaldım. üçüncü aşılama tedavisine başlamak için dr a gittiğimde tesadüfen hamile olduğumu öğrendim ve hala rüyada gibiyim. bugün tam 8+1 hamileyimmmm: ancak yumurta takibine göre iki hafta geç yumurtladığım için sanıyorum 6 hafta civarında henüz. iki gün önce ilk ultrasonuma girim, ancak yalnızca keseyi görebildik. kalp atışlarını duyamadık malesef. kısmetse bir hafta sonra kalp atışları için tekrar gideceğim. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.