- Konu Sahibi Mutlulugum
-
Tefal görünüm olarak çok daha hoş ama ütüde genelde philips diye duydum.Ama sizde demişsiniz azur serisinden bahsediliyor.Bence siz her iki markaya da tarafsız yaklaşacak bir yere gidin evkur vs.gibi..Gelen şikayetleri,tercih edilme oranlarını sorun.Bu tarz bir kaç yere fikir sorarsanız daha net bir fikir olur.
canım benim ne çok ortak yönümüz var benim askerimde 8 ay var ve bende 1 ay önce aldım...
burda bu başlık altında her yere yazdığım gibi şimdide yasıyorum kesinlikle TEFALLL
hem benim akrabalarım hemde askerimin akrabaları tefal kullandı ve kendi evimizdeki 3yıldır arıza bile çıkarmadı bende geçen ay tefal outletten bu resimdeki modeli gidip aldım inan hiç tereddüt bile etmedim..ayrıca garantiyide evlendiğin tarihte başlatıyolar
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canımŞuanda Tefal fikri ağır basıyor Vermiş olduğun linkte de iki marka yarı yarıya ancak benim vermiş olduğum philips ütünün modelinden pek kullanan yok sanırım daha çok azur modelinden bahsediliyor. Ben buhar kazanlı alacapım için % 90 Tefal'e karar vermiş gibi gibiyim Eğer sende farklı bi yorum veya bilgi görüp bana haber verirsen çooook sevinirim ...
canım outlet olarak şirinevlerden almıştım ama beşiktaş kadıköy üsküdardada açılmış duyduğum kadarıyla 100-200 milyon kadar indirim oluyo ve ben roventanın elektrik süpürgesini teflon tenceremi ütümü düdüklü tenceremi tavamı felan aldım hediye olarak fritöz ve 3lü tava verdi...
bana msj olarakta ulaşabilirsin canım her konuda yardımcı olurum benim askerimde gelmeden hazırladık herşeyi hayırlısıla gelseler bi
Rica ederim tatlım ne demek.Canım bendede tefal ağır basıyor hem görüntü itibariyle hemde etrafımdakiler tefal ömürlük diyorlar buhar kazanlı ütülerde çok pahalı 750 tl benim alacağım bıraz düşmesini bekledim ama değişme olmadı fiyatında pek sen ne kadara alacaksın canım fiyatını öğrenebildinmi?
Canım benim fiyatlar düşmüyor malesef... Bende bekledim ama hep aynı fiyat.. benim istediğim ütünün fiyatıda 700 tl civarı ama bak outletlerde biraz daha indirimli oluyormuş sen ne dersin ?
Arkadaşlar merhaba... Ben aranıza yeni kaltıldım. Sizler gibi çeyiz telaşı içindeyim. Nişanlım şuan askerde9 ayımız kaldı...bende o gelene kadar çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum. Tüm aldıklarımı sizinle paylaşıcam ancak bişey sormak istiyorum...
Buhar kazanlı ütülerin daha güzel olduklarını söylüyor etrafımdakiler... Hem zamandan tasarruf ettiklerini hemde daha az yorulduklarını söylüyorlar... Bu bilgilere dayanarak bende kazanlı ütü alacağım ancak iki marka arasında kararsız kaldım. Tefal'in Protect Pro Express Anti-Calc GV9360 marka ütüsüne karar kılmışken dün akşam ablam Philips'in ütülerinin Tefalden daha iyi olduğunu söyledi.Bende sizlere danışmak istiyorum... Sizde hangi ütü daha iyidir? Almak istediğim 2 ürününde resmini ekliyorum size, eğer aranızda kullanan yada etrafında kullanmış kişilerden duydukları bilgiler varsa ve sizlerde benimle paylaşırsanız çok sevinirim...
Protect Pro Express Anti-Calc GV9360
9100 series Buhar Kazanlı Ütü Auto Calc Clean ECO
Kızlar en sonunda karar verdim ve gittim Tefal'den aldımoutletten aldım başka bir model bu ama şuan en son çıkan modelin tüm özelliklerini taşıyor sacede dışında taşıma ve koruma bölümü yok :) Outlett olduğundan dolayı oldukçada uygun bir fiyata 490 TL ücret ödedim.. Yanında 3 lü teflon Lale tava serisini yine çok uyguna 3 tavayı 90 tlye aldım birde rondo seti aldım onuda 99 tl ye aldım... Yanındada 100TL'lik çelik bıçak seti hediye verdiler
İşte resimleri...
ohhh güle güle kullan canım mutlulukla inşallah çok güzel çok beğendim umarım herşey gönlünce olur.
Çok teşekkür ederim tatlımmmm amiinn inşallah hepimiz mutlulukla huzurla kullanalım aldıklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?