Buharlı temizleyici?

meraklibirkisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
3.432
1.996
53
Uygun fiyatlı ve fazla yer kaplamayan bir temizleyici arıyorum. Bu konuda çok bilgili değilim kullananlar markasını ve artılarını eksilerini yazabilir mi? Özellikle ocak temizlemekten sıkıldım kenarları hep lekeli kalıyor mutfak dolaplarımı da siliyorum temiz olmuyor. Camlarını silende varmış. İşte öyle genel kullanılabilir bir ürün istiyorum.

Karcher sc3 var kayınailem aldı hepımız kullanalım die

İnanın abartıldığı gibi değil .bence değmez . Ben bi kere getirdim amaaan didim bunla oynayana kadar kırk kere yaparım kendım . Öyle hergun evde açıp kullanılacak bir ürün hiç değil zaten. Yeni yapı dolapların kaldırabilir kaplamasını ,kapıları da aynı şekilde . ayrıca kurulama istiyor iz kalmaması için

Duvar parke ocak temizlemek ıcınde o paraya değmez . Camlara falan onla uğraşana kadar fırçala çek geç .

Evet ya o su olayını bende duydum ama belki dedim bazı markalara özeldir. Bilemedim kafam karışık aslında çok istiyorum ama sonra pişman olup nir köşeye atmakta istemiyorum çünkü evimde öyle yerimde yok kullanabileceksem almak istiyorum. En çok ocak gözüme batıyor tabi sadece onun içinde almaya değmez

Sadece Ocak ıcın ufak alıp gecın .var küçük elde kullanmalıklar

Bunlarında yorumlarında su damlatıyor yazıyordu galiba hemen hemen hepsinin bir sorunu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…