slm kızlar.dün ariete 703 için tanıtıma geldiler hoşuma gitti aldım.uzun zamandır araştırıyordum.henüz cok fazla inceleyemedim ama güzel bişeye benziyor.ben günlük temizlik için stedim insallah kullanıslıdır.benim koltuğum koyu lacivert denemek için azıcık üstünden geçirdim rengini parlattı.yer silmek için denedim yerleri ıslak bırakmıyor o yönden de güzel.deterjan olmadığı için iz kalmıyor yerlerde.ama çekme özelliği yok kirler ucundaki beze geliyor.kendi bezi yok eski kullanılmış havlu takılıyor ucuna.o yüzden önce sıkıca süpürülmesi gerekiyor evin.tanıtıma gelen kişiye rezil oldum halıdan bir kir çıktı anlatamam.elimle silince o kadar kir çıkmıyordu.duvarları sildi duvardan bile ne biçim kir çıktı.camları çok güzel siliyor hiç iz kalmıyor.deterjansız silindiği için cama dokununca parmak izi de kalmıyor.makine internette göründüğünden çok daha küçük o yüzden kullanımı da aynı elektrik süpürgesi gibi zorlamıyor insanı.şimdilik deneyimim bu kadar.iyice bir inceleme yaptıktan sonra yazıcam size.inşallah verdiğim paraya deymiştir.