- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
- Konu Sahibi SEVDALAR.ONADIR
uzun zamandır buharlı temizleyici araştırması yapıyordum..orta karar birşey istiyordum ne çok pahalı (ariete) ne de çok ucuz olsun(h2o) istedim dayanıklı ve güçlü bir alet arıyordum..en son fakir 2 in 1 ile karcher sc3000 arasında kalmıştım..fakirin hiç bir sitede kaç bar basınçlı olduğunu bulamadım ve en sonunda gittigidiyordAN 410 tl ye karcher sc 3000 aldım ...iyikide almışım inanılmaz güçlü ve portatif...büyük birşey bekliyordum ama ufacık bişey geldi şu en küçük süpürgeleri düşünün o kadar bişey..kazanı 1 lt gayet yeterli bence...fırın mutfak dolapları cam duvar ve yerleri temizledim inanılmaz bir temizlik gücü var ...bu kadar beklemiyordum..komşudan arçelik sream alıp denemiştim ondan çok daha kuvvetli ve malzeme yapısı daha kaliteli bir de o omuza askılıydı çok rahat edemedim...parkelere denediğimde korktum biraz araları açılır diye ama bişey olmadı...kutudan 1 büyük 1 kçük bez ve 1 derz fırçası çıkıyor servisi aradım çok ilgililer adrese teslim 5 büyük havlu 5 lastikli havlu 4 derz fırçasını kapıda ödeme 100 tl ye yolluyorlar...büyük havlu almaya gerek yoktu aslında normal bezlerde mandallı başlık olduğu için kullanılabilirdi...cam için çekçek koymuşlar yeterli gelmez zannetmiştim ama buharı tutup çekçekce çekince gayet güzel temizledi...kafi gelmezse 40 tl ye ayrı cam başlığı var ama bana yeterli geldi onu sipariş etmedim...herkese tavsiye ederim...sorularınız olursa yanıtlıyabilirim...
bende sv 1802 var (dana boy diyebiliriz