bukadar acizmiyim ben

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
merhaba hanimlar

En son konu acmistim baba evindeyim cocuklarla diye neyse esim gelmisti konustuk hersey iyidi baristik taki eve gelene kadar eve geldikten sonra resmen degisti ve artik benden cok sogdugunu ve gicik oldugunu benimle devam etmek istemedigini bilmedini ama suan ayrilmakda istemedigini benim degistigimi ( bazi konularda degismem gerekiyordu ) gordugunu ama hala isinamadigini ve bi ka hafta sonra ( az kalmis oyle diyor) cevabini soylicegini soyledi.. ben blöf yapiyor zannediyordum ama sanki suan kendime olan guvencim hep gitti ben bosanmak istemiyorum ve karsilikli sozler vermistik tutarsak hersey iyi olucakti ama o suan resmen degisti... neler yapmam lazim nasil bir tutum sergilemem lazim sizce akil verin bana hanimlar bazen hic takmiyorum bazende bana soguk davrandigi icin hircinlasiyorum degisik duygular icerisindeyim

Hangi konularda sizin degistiginizi düşünüyor?
Eşiniz hangi konularda değişti?
Birbirinize verdiğiniz sözler neydi?
Bunları cevaplarsanız ciddi mi blöf mu yapıyor fikir verebiliriz.

Bu kadar kaftan sonra bir şey yapılmaz zaten.
Çok düşünme ben boşanmaya karar verdim de bitsin.

Hangi konularda sizin degistiginizi düşünüyor?
Eşiniz hangi konularda değişti?
Birbirinize verdiğiniz sözler neydi?
Bunları cevaplarsanız ciddi mi blöf mu yapıyor fikir verebiliriz.

Kafami cok takardim ben ona simdi takmiyorum mesela cocuklarla ilgilenmesi icin yardim etmesi icin zorlardim artik kendimi sinir etmemek icin yapmiyorum onun deyimiyle onu 'rahat birakiyorum'

Esim iyi anlamda degismedi cunku verdigi sozleri tutmadi mesela daha az bilgisayar oyunu cocuklarla daha fazla aktivite tutmadi malesef..

Verdigi sozlerde yukarda bahsettigim cocuklar ve bilgisayar ile ilgili zaten gitme nedenlerim oydu cok buyuk kavga ve agir sozler sonucu gittim geldi aldi konustuk iyi hos ertesi gun ben senden o agir sozler yuzunden kavgalar yuzunden sogdum dedi .. peki ozaman neden gelip gonlumu aldin diye sorarlar adama degilmi? Cevap yok..

Kafami cok takardim ben ona simdi takmiyorum mesela cocuklarla ilgilenmesi icin yardim etmesi icin zorlardim artik kendimi sinir etmemek icin yapmiyorum onun deyimiyle onu 'rahat birakiyorum'

Esim iyi anlamda degismedi cunku verdigi sozleri tutmadi mesela daha az bilgisayar oyunu cocuklarla daha fazla aktivite tutmadi malesef..

Verdigi sozlerde yukarda bahsettigim cocuklar ve bilgisayar ile ilgili zaten gitme nedenlerim oydu cok buyuk kavga ve agir sozler sonucu gittim geldi aldi konustuk iyi hos ertesi gun ben senden o agir sozler yuzunden kavgalar yuzunden sogdum dedi .. peki ozaman neden gelip gonlumu aldin diye sorarlar adama degilmi? Cevap yok..
Bence eşiniz aklı sıra sizi hizaya çekmeye çalışıyor. Işine gelirse ben böyleyim havalarında. Boşanmak istediğini zannetmiyorum, siz durumu kabullenin diye vakit kazanmaya çalışıyor gibi.
Yerinizde olsam dik durur, boşanmak istiyorsan kapı orada şeklinde davranırdım. O olmadan da mutlu olabileceginize inandırın eşinizi. Çocuklarınızla eğlenin, o yokmuş gibi davranın. Gezin tozun. Kendini değersiz hissetsin, sessizce yalnız bırakın onu. Aklı başına gelince u dönüşü yapacaktır. Zaten niyeti gerçekten boşanmaksa ayaklarına da kapansanız boşanır. Tek atımlık kurşununuz var, asıl ve mutlu durun. Kendinizi salmayın, bakımlı ve umursamaz olun. Neleri gözden çıkarması gerektiğini anlasın.
Allah yardımcınız olsun

Bence eşiniz aklı sıra sizi hizaya çekmeye çalışıyor. Işine gelirse ben böyleyim havalarında. Boşanmak istediğini zannetmiyorum, siz durumu kabullenin diye vakit kazanmaya çalışıyor gibi.
Yerinizde olsam dik durur, boşanmak istiyorsan kapı orada şeklinde davranırdım. O olmadan da mutlu olabileceginize inandırın eşinizi. Çocuklarınızla eğlenin, o yokmuş gibi davranın. Gezin tozun. Kendini değersiz hissetsin, sessizce yalnız bırakın onu. Aklı başına gelince u dönüşü yapacaktır. Zaten niyeti gerçekten boşanmaksa ayaklarına da kapansanız boşanır. Tek atımlık kurşununuz var, asıl ve mutlu durun. Kendinizi salmayın, bakımlı ve umursamaz olun. Neleri gözden çıkarması gerektiğini anlasın.
Allah yardımcınız olsun

Cok ama cok haklisiniz aynen boyle yapicam!

Umursama.sen bilirsin kendin geldin benimle konusup geri getirdin ben zaten bosanmaya hayatima bakmaya hazirim de.ve sus.neseli keyifli mutlu ol.o yokmus gibi olmasada mutlu olacakmis gibi.

Back
X