• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bukadar caresiz kalmamistim

Sizin olayınıza benzer bir olaya şahit oldum.Erkek tarafının arkadaşıydım.Arkadaşım yıllarca bir kız tarafından reddedildi.Kız başka başka insanlarla sevgili oldu,ayrıldı.Arkadaşım en sonunda umudu kesti,kendi hayatına bakmaya karar verdi.Çok tatlı bir kız arkadaşı oldu.İşler ciddileşecekken Arkadaşımı reddeden diğer kız,arkadaşıma mesaj attı.Yeşil ışık yaktı ve arkadaşım sevgilisinden ayrıldı.Sevgilisi olan kızın redden kızdan hiç haberi yoktu.İkisi beraber olunca öğrendi.Yazdıklarınızı okuyunca aklıma direk bu olay geldi.
Benimde aklıma aynen öyle bir şey geldi..

ben gayet sakin bir sekilde ona cok buyuk bir hayal kirikligina ugradigimi, onu ömrümün sonuna kadar affetmeyecegimi ve ailemle bu konuyu konusup nikahi dügünü iptal edecegimi söyledim.
yaptim da.. tek problem aklim almiyor hicbirseyi silmedi fotograflar vs hersey duruyor ailesiyle de konusmamis bana da birkac gün zaman ver dedi. bende kapattim telefonu tartismadim..
geri dönecegim demiyorum sadece tam anlamiyla gidemiyorum diyorum aklimda bukadar soru isareti varken.
Yavrum zaman ver nedir sen onun oyuncagi mısın canı isteyince dünyayı senin başına geçirirsin ondan sonra da bana zaman ver desin bak eğer bunu sineye çekersen İnan bana sonra bunun 10 katını 20 katını yüz katını yaşayacaksın sana yazık değil mi seni de bir anne doğurmadı mı ne münasebet ya

Yavrum zaman ver nedir sen onun oyuncagi mısın canı isteyince dünyayı senin başına geçirirsin ondan sonra da bana zaman ver desin bak eğer bunu sineye çekersen İnan bana sonra bunun 10 katını 20 katını yüz katını yaşayacaksın sana yazık değil mi seni de bir anne doğurmadı mı ne münasebet ya

haklisin bu duruma düsecek bir kadin degildim ben diyorum... dedigim gibi mesele kalmak degil aslinda sadece anlamaya calisiyorum.
ama sanirim bu sekilde kendimi hasta edecegim

Bence siz ona zaman, mühlet vermeyin, "senin bu tavrından sonra; sen kimsin de senin bana bizi düşünmek için vereceğin bi güne muhtaç olayım, senden haber bekleyeyim ?" deyin. Bakın biz nasıl güçlü erkek seviyorsak sırnaşık yapışık erkek sevmiyorsak erkekler de öyle. Onunla son kez konuşun ama asla aciz bir şekilde değil, "beni istemeyeni ben hiç istemem sensiz en fazla 2 gün ağlarım 3.gün seni unuturum. Ailem ya da ben yeni birini bulurum önüme bakarım seni unutmak zor değil hele senin şu iğrenç tavrından sonra" deyin çat engelleyin. Eğer üstüne düşüp ben ne yaptım sana bana bir şansverin derseniz emin olun asla kıymetinizi anlarsa da anlamayacak.

haklisin bu duruma düsecek bir kadin degildim ben diyorum... dedigim gibi mesele kalmak degil aslinda sadece anlamaya calisiyorum.
ama sanirim bu sekilde kendimi hasta edecegim
anlamaya çalışma o dengesiz bak senin dengelerini bozmuş seni de altüst etmiş yol ver gitsin hiçbir şekilde ayağına kapansa dahi geri dönmemelisin şu yaptığı affedilebilir bir şey mi sence

Evlilikten korkup kaçmıştır evliliğin yükü ağır demek ki kendini hazır hissetmemiş ama bırak ne hali varsa görsün sen arkana bakma onuda kesinlikle arama sorma aile muhatap olsun eğer gerekli olursa , hayat devam ediyor sen normal hayatına devam et

Her şeyi geçtim okuyordum yazdıklarınızı, bir kadınla ilgili "o da eğilmeseymiş" dediğini okuduğumda dedim ki aklınız varsa bir daha suratına bile bakmazsınız.

Gerçekten ne kadar iğrenç insanda hiç mi utanma olmaz ya.. Allah yüzünü göstermiş şimdi ağlıyor ama ileride göbek atar kurtulduğuna

Bitmesi tamam da 1 gunde tun duygularin degismesi anormal degil mi sizce de?

Dun asigim oluyorum diyen yarin sevmedigine nasil karar verebiliyor? Bu nasil bir rol yapmadir bunca zamandir soğumuş ise neden cok seviyor gibi davraniyordu kafamda deli sorular.

ben gayet sakin bir sekilde ona cok buyuk bir hayal kirikligina ugradigimi, onu ömrümün sonuna kadar affetmeyecegimi ve ailemle bu konuyu konusup nikahi dügünü iptal edecegimi söyledim.
yaptim da.. tek problem aklim almiyor hicbirseyi silmedi fotograflar vs hersey duruyor ailesiyle de konusmamis bana da birkac gün zaman ver dedi. bende kapattim telefonu tartismadim..
geri dönecegim demiyorum sadece tam anlamiyla gidemiyorum diyorum aklimda bukadar soru isareti varken.
Boyle adice bir ayrılığı kim yasasa senin durumunda olurdu, dusuncellerin normal zamanla gececek hepsi.
Hatta verılmıs sadakam varmıs diyeceksın

Peki ailen, aılesı bir sey demedı mı.
Filmlerdeki gibi nikahı tek basına iptal edip evdekilere Hersey yolunda dememıssındır heralde? Cevrendekılerın tepkisi ne oldu?

insanın acaba 04.07 tarihinde evlilik teklifi ile şok bir sürpriz mi yapacak diye düşünesi geliyor. Ama bu yine de başka kadına bakmasını ve tartışma çıkarıp sizi kırmasını affettirmez :sinirli: işin içinde başka bir şey var sanki
Sürpriz yapsa bile affetmesin bence resmen densizlik bu yaptığı

Boyle adice bir ayrılığı kim yasasa senin durumunda olurdu, dusuncellerin normal zamanla gececek hepsi.
Hatta verılmıs sadakam varmıs diyeceksın

Peki ailen, aılesı bir sey demedı mı.
Filmlerdeki gibi nikahı tek basına iptal edip evdekilere Hersey yolunda dememıssındır heralde? Cevrendekılerın tepkisi ne oldu?

ailemle konustum seninle böyle konusan bir adamla olmani bizde istemiyoruz hayirlisi degilmis dediler.
Ailesi desen cok üzgün anlam veremiyorlar, annesi ben oglumu taniyamiyorum cok üzgünüm seni cok seviyoruz hepimiz dedi. Suan sadece benim annem babam ve onun ailesinden birkac kisi biliyor... eve gider gitmez yemek yemeden uyuyormus zaten kimseyle konusmuyormus.

ailemle konustum seninle böyle konusan bir adamla olmani bizde istemiyoruz hayirlisi degilmis dediler.
Ailesi desen cok üzgün anlam veremiyorlar, annesi ben oglumu taniyamiyorum cok üzgünüm seni cok seviyoruz hepimiz dedi. Suan sadece benim annem babam ve onun ailesinden birkac kisi biliyor... eve gider gitmez yemek yemeden uyuyormus zaten kimseyle konusmuyormus.
Bence onun ailesiyle,arkadaşlarıyla da irtibatı kesin.Ondan haber getirecek insanlarla görüşmeyin bu sadece süreci zorlaştırır ve uzatır.

Olaylari istedigi kivama getirmis.Sen onun istedigi gibi nikahi dugunu iptal etmissin amacina ulasmis 3 5 gun sonra fotolari siler bir ayada varsa bir yamugu ortaya cikar. Erkekler nettir bu kadar kombine dusunemez ve baska biri yoksa aklinda evleneceği kiz dan bu kadar kolay vazgecmezdi .
Sana tavsiyem o yapmadan tum kapilari kapat ve sen bitir asla da gorusme. Bugun seni yari yolda birakan adamla bir omur yola cikilmaz.
Ama nedense sen de o gucu goremedim en ufak geri adim da dönecek gibi duruyorsun. adam agziyla insan olarak seviyorum demis sen psikolojik bulgu ariyorsun.

Bosver sen eve gittıgınde naptıgını, bunu sana diyen kimse onunla gorusmeyı kes mesela.
Ilıskıyı onursuz sekilde adice bitiren birini sana kim acindiriyorsa ondan uzak dur.

Bu cocuk ıcınde yemiyor falan diye uzulme sakin, ac kopek gibi Yedıgıne emınım ben.
Günlerdir ayrılmak istiyormus bahaneyle olmus, yemeden ıcmeden kesildi diye fıkra anlatmasınlar sanki silah dayadılar sakagına kizi terk et diye.

Back
X