• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bukadar caresiz kalmamistim

Canım çok şanslısın bunu ilerde mükemmel erkeği bulduğunda anlayacaksın. Verilmiş sadakan varmış evlendikten sonrada değişebilir Di ve sen yuvamı kurtarayım diye çırpınabilirdin daha çok yıpranırdın. Allah bazen senin için dünyanın sonu gibi gözüken şeyi hayırsız olduğu için sonlandırıyor sevilen kuluymuşsun. Ben çok denk geldim omzumda ağlayan çok arkadaşım oldu ama seviyordu diye erkekler çok seviyormuş gibi yapar ama hiç sevmemiş gibi de giderler canım gamsızlar. Biranda böyle değişmesini anlamadım ama sevmiyorum diyorsa yoluna bak biraz tecrübem varsa bu hayattda sakın ama sakın arama asla konuşmaya çalışma eğer ararsan küçülürsün. Dik dur arama sorma vicdan azabı olarak kal onun hayatında.

Bir şey soracağım, eşiniz siz evlenmeden önce beraber olduğunuz bir ortamda bir kızı gözleriyle taciz etse, siz uyarsanız, o da size "e kız da önümde eğilmeseydi" dese ne derdiniz? Evlilikten korkmuş, çocuk gibidir erkekler mi? Yapmayın lütfen. Bunun evlilikten korkmakla alakası yok.

Konu sahibi, sizinkinde ayrılmaya dair adap da yok. O kadar hatrınız yok ki, bir açıklamayı çok görmüş. Ayrıca kadına karşı bakış açısını da belli etmiş son anda, helal. Önünüze bakın, bence bir ateşten kurtulmuşsunuz. Kimseyi zorla evlilik birliği içerisine sokamaz kimse. Hele büyüklerin filan müdahil olması bana çok çocukça geliyor inanın. Çocuklarını oyun arkadaşı yapmaya çalışır gibi bir ortam canlanıyor kafamda.
Bir ömür mutluluklar.
Saygi duyuyorum canim dusuncenize..Yasiniza baktim cok kucukk..evlimisiniz bilmiyorum ama emin olun bi 10 sene sonra bakis acinizin degismesii olabilir bu tarz olaylara..bende sizler gibi dusunuyodum..2 kere nisandan ayrildim..esimden once..ya cok pisman oldummm sonradan yaptihim hareketler..cocukca diyosun ya..asil bu cocukluk..bu kisiler sevgili degiller nisanlilar ...soz vermisler..kendi dusuncemi soledim..cocuk korkmuss..hepsi buu..ben kizi sevmedigini dusunemiyorum..baska kiza bakmasida...birakin allah askinaa..bizler bile bakiyoruzz..guzrl bi hatun gecince..dikkatimizi cekiyorr..rahatsiz edici sekilde bakmasi dogru degil tabikidee..ben ondan bahsetmkyorumm..hayat deneyimlerden ibaret birazda..nerdeyse sizin 2 kati yasinizdayimm..bole hatalar cok yaptim ..burdaki arkadasinda yapmasini istemem..hemen biseyler bitsin kurtulayim moduna girmek yanlis.ya cok kucuksun daha tatlim..tepkilerin cok hos kendimi gordum bian..ama 40 yasina grldiginde inan bole dusunmiceksin..

Bir şey soracağım, eşiniz siz evlenmeden önce beraber olduğunuz bir ortamda bir kızı gözleriyle taciz etse, siz uyarsanız, o da size "e kız da önümde eğilmeseydi" dese ne derdiniz? Evlilikten korkmuş, çocuk gibidir erkekler mi? Yapmayın lütfen. Bunun evlilikten korkmakla alakası yok.

Konu sahibi, sizinkinde ayrılmaya dair adap da yok. O kadar hatrınız yok ki, bir açıklamayı çok görmüş. Ayrıca kadına karşı bakış açısını da belli etmiş son anda, helal. Önünüze bakın, bence bir ateşten kurtulmuşsunuz. Kimseyi zorla evlilik birliği içerisine sokamaz kimse. Hele büyüklerin filan müdahil olması bana çok çocukça geliyor inanın. Çocuklarını oyun arkadaşı yapmaya çalışır gibi bir ortam canlanıyor kafamda.
Bir ömür mutluluklar.
Peki ben bisey sorcam esiniz siz evlenmeden once beraber oldugunuz bir ortamda nisanliniz size deseki niye o erkegi gozlerinele taciz ediyorsun nisanliniz sizi uyarsa e erkekte onumde egilmesydi deseniz ne yapardiniz...bana sevgilim yapsaydii..off derdimm bune derdimm..surrkli denetleniyorummm..sıkardi beni sevgilimin tavirlari..ve hayatim boyunca beni bole kisitlicak diye korkardim.

Saygi duyuyorum canim dusuncenize..Yasiniza baktim cok kucukk..evlimisiniz bilmiyorum ama emin olun bi 10 sene sonra bakis acinizin degismesii olabilir bu tarz olaylara..bende sizler gibi dusunuyodum..2 kere nisandan ayrildim..esimden once..ya cok pisman oldummm sonradan yaptihim hareketler..cocukca diyosun ya..asil bu cocukluk..bu kisiler sevgili degiller nisanlilar ...soz vermisler..kendi dusuncemi soledim..cocuk korkmuss..hepsi buu..ben kizi sevmedigini dusunemiyorum..baska kiza bakmasida...birakin allah askinaa..bizler bile bakiyoruzz..guzrl bi hatun gecince..dikkatimizi cekiyorr..rahatsiz edici sekilde bakmasi dogru degil tabikidee..ben ondan bahsetmkyorumm..hayat deneyimlerden ibaret birazda..nerdeyse sizin 2 kati yasinizdayimm..bole hatalar cok yaptim ..burdaki arkadasinda yapmasini istemem..hemen biseyler bitsin kurtulayim moduna girmek yanlis.ya cok kucuksun daha tatlim..tepkilerin cok hos kendimi gordum bian..ama 40 yasina grldiginde inan bole dusunmiceksin..
36 yasındayım hiç böyle deneyimlerim sonucu saçma çıkarımlarım olmadı.

Peki ben bisey sorcam esiniz siz evlenmeden once beraber oldugunuz bir ortamda nisanliniz size deseki niye o erkegi gozlerinele taciz ediyorsun nisanliniz sizi uyarsa e erkekte onumde egilmesydi deseniz ne yapardiniz...bana sevgilim yapsaydii..off derdimm bune derdimm..surrkli denetleniyorummm..sıkardi beni sevgilimin tavirlari..ve hayatim boyunca beni bole kisitlicak diye korkardim.
Bir erkeği yiyecek gibi bakarsanız kim olsa aynı tepkiyi verir aklsajhadhd :)
Kısıtlanmakla alakasını kuramadım.

bende anlayamiyorum... tamam madem bitti duygun kalmadiysa birsey yapamam sil herseyi dedim birkac gün düsünecem dedi?!
oldu paşam onun kararlarıyla mı oluyormuş?
affedip affetmemeyi siz bilirsiniz dönerse eğer
bende acaba hakkınızda bişey mi duydu diye şüphelendim

merhaba hanimlar nereden baslayacagimi bilmiyorum ama isin icinden cikamaz hale geldim.
yaklasik 9 aydir nisanliyim bundan önce de sevgililik dönemimiz vardi bir süre ve bir ay sonra nikahim olacakti.
bu güne kadar en ufak bir süphe düsmedi icime beni sevmiyor olabilirmi diye, hersey okadar güzeldiki.
nikah elbisemi aldik yeri ayarladik dügün ev balayi derken hic strese girmeden yavas yavas yapiyorduk herseyi el ele vererek ikimizde calisan insanlariz zaten.
gezmemizden de eksik kalmiyorduk kimse de karismiyordu bize
cumartesi günü bulustuk sabahtan kahvalti yaptik gezdik dolastik güneslendik öptü sarildi beni cok sevdigini söyledi balayi planlarini konustuk. aksam üstü de arkadaslarimiz katildi sohbet muhabbet derken gece eve birakti beni uyumaya gitmeden önce beni nekadar sevdigini tekrar söyledi.
ertesi gün icin de yüzmeye gidecegiz diye anlastik. sabah oldu yüzmeye gittik surat bes karis.
benimle ilgilenen sarilan öpen adam yok cok soguktu bana karsi. birseye sinirlenmis demek ki sus dilek dedim.
bu zamana kadar bir kadinin icine düsecek kadar bakmayan adam karsidan duran kizi gözleriyle soydu resmen.
dalmistir dedim sustum ama durum öylebir raddeye geldi ki istersen gideyim dedim sinirli birsekilde.
gönlümü almasi gerekirken e önümde egilmeseydi dedi. bu nasil bir cevap sen kafayi mi yedin derken biz tartismaya basladik ve hicbirsekilde özür dilemedi sadece kendini savundu.
ki bu benim tanidigim adam olamaz imkansiz birsey....
birkac gün rahat biraktim konusmadik kendine gelir özür diler diye düsündüm
dün ablasini cagirmis konusmak istemis ve demiski ben artik dilegi istemiyorum ona karsi duygularim kalmadi ona sarilamiyorum ondan tiksiniyorum ben evlenecek adam degilmisim nikahi dügünü iptal edin.
ama cuma günü ablasina yüzük fotografi göndermis evlenme teklifi icime sinmedi abla tekrar yapacam 04.07 tarihinde dilege bunu aldim cok sevinir degil mi diye.
ablasida haliyle sen dalgami geciyorsun daha birkac gün önce yüzük aldin borc altina girip simdi ayrilmak istiyorum da ne demek oluyor diye sormus.
tek cevabi insan olarak seviyorum onu ama duygularim kalmadi....
dün sakami yapiyor diye aradim aynisini bana telefondada dedi. seni sevmiyorum artik ne zamandan beri ayrilmak istiyordum bu kücük tartisma bahanem oldu dedi. ve ben suan yasadiklarima inanamiyorum.....
peki dedim kapattim ama ölü gibiyim. nikahi bugün aradim iptal ettim tanidigim adam o degil gidemiyorum ayaklarim, gönlüm, kalbim gitmiyor... söylediklerine inanamiyorum.
cumartesi sarildigim öptügüm elini tuttugum adam bu degil...
akil verin bana lütfen kafayi yemek üzereyim ben ne yapayim?
evliliğe giden yolda ilk adımı atacakken bunu atmaktan korkan biri
siz kendiniz gibi olmuşsunuz adam da biraz sizin susmanızı istiyormuş bence.bunlardan rahatsız oluyor gibime geldi.hayırlısı olsun
bu kadar sinsi olanını bizde görmedik :))

Back
X