bukadar erken kipirtarmi

55seyda55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
829
19
118
Samsun
slm arkadaslar ben on haftalik hamileyim dokuz haftalik hamileyken doktorum ultrasyonda kipirtamalarini gosterdi sanki arada bende kipirdadigini hisseder gibi oluyorum sizce normalmi birde erkek bebek cabuk kiprasir diyolar dogrumu

slm arkadaslar ben on haftalik hamileyim dokuz haftalik hamileyken doktorum ultrasyonda kipirtamalarini gosterdi sanki arada bende kipirdadigini hisseder gibi oluyorum sizce normalmi birde erkek bebek cabuk kiprasir diyolar dogrumu

Benim bebeğimde 9 haftalıktı ultrasonda kollarını bacaklarını oynatıyordu :)
Hatta doktor bile dedi bu haftalarda nadir olur kıpırdaması demişti..
Bende böyle pıt pıt diye birşeyler hissediyordum ama bebeğin hareketleri değilmiş..
Onu hissetmen bu haftalarda biraz imkansız gibi rahim büyüdüğü için onu hissediyor olabilirsin..
Bu arada kızım olucak onun cinsiyetle bir ilgisi yok.. Hayırlı olsun bebişin..

bebek tabii kıpırdar ama senin bu haftada onu hissetmen imkansız.Bağırsak hareketleri olabilir hissettiğin şey.

bana da cok olası gelmiyor hissetmek. ben bır sey hıssetmıyorum en azından:)

canım bence kişiden kişiye değişiyor bende çok erken hissettim cinsiyetle bi ilgisi varmı bilemem ama oğlum olacak nasipse bence doğru hissetmişsindir sağlıkla al bebeğini kucağına

arkadaslar verdiginiz cevaplar icin tesekkurler ama arada oynuyomus gibi geliyo benim annemde erkek kardesim icin diyodu ikibucukaylikken oynadi diyodu simdi bende hissediyorum bilmiyorum ilk bebegim oldugu icin nasil oldugunu da ama ilkdefa boyle oluyo kiprasiyo gibi geliyo zaten ultrasyndada gorundu cok hareketli dedi doktorum

benimde ilk bebeqim cnm 12. haftada kıpırdamaya başladı kızım tabi banada kimse inanmadı :)) ama ben emindim hatta ilk sert tekmeyi 14. haftada attı prensesim bir an boşta bulundum çıqlık atmıştım korkumdan :)) cinsiyetle alakası yok yani bence

hergun hissetmesemde arada kiprastigini anliyorum.on haftalikken nelere aseriyordunuz arkadaslar bende bulanti oldugu icin heptuzlu eksi yiyorum bulantimi gidersn diye

Tıp imkansiz diyor ama keyif sizin. Hissediyorum mutluyum dedikten sonra kime ne :)

Gercek kipirdanmalar baslayinca fark hemen cikiyor. 1.yi net soyleyemem ama 2.de 14. Haftada hissettim.

Ayni sey banada oldu dr' uma sordum dediki bebek daha cok kucuk sana hissettirecek sekilde hareket etmesi imkansiz...

Bu hissettigin yani hareket sandigin sey bebege damarlardan pompalanan kan demisti... Genelde bu kan akisini Anneler bebek hareketi zanneder demisti...

belkide boyle birsey olabilir ama iceride biseyler oluyor anliyrm ozellikle yatinca oluyo

Ben 9. haftada hissettim ilk bir kaç saniye.Sonrasında da ara ara seyirme şeklinde hissediyorum.Doktorum Prof ve çok iyi bir doktor ona sorduğumda gülümseyerek 'evet bazıları hissedebilir bu kadar erkende olsa' dedi.Zaten bende çok emindim hissettiğimin bebek olduğundan hatta doktoruma 'bazıları bu kadar erken imkansız diyor' dedim 'hayır değil olabilir' dedi.

Bayanlar selam hepinize bir sorum olacak... Bebişinizin kalp atışlarını elinizi karnınıza koyduğunuzda ilk hangi haftada hissettiniz?? Dün elim karnımda uzanıyordum bi ara benim kalp atışımın yaklaşık iki katı hızda bi tıp tıp geldi elime ama yanılmış olabilirim tabi 8. hafta çok erken değil mi? Bide heyecan yaptım dünden beri kontrol edip duruyorum

Son düzenleme:
hergun hissetmesemde arada kiprastigini anliyorum.on haftalikken nelere aseriyordunuz arkadaslar bende bulanti oldugu icin heptuzlu eksi yiyorum bulantimi gidersn diye

10 haftalık değilim ama geceleri şalgaaaam diye uyanıyorum :) bulantımı geçiren tek şey de yeşil elma tvsiye ederim şu granny smitt diye yazanlar namı diğer arjantin elması

Arkadaşlar 16. Haftamdayım hala birşey hissetmiyorum .. Sürekli devam eden bi seyirme var ama hep aynı hareketı yapacak değil ya o bebeğin haraketi xdeğil.. Artık hissetmek ıstıyorum.

kaç gündür yazılmamış ama arkadaşlar benm de bu konuda bi sorum olcaktı..bugün tam 11+4 olduk..ben ilk defa böyle tekme gbi değil de içimde bişeyin inip kalktığını hissettim sanki..gaz hareketi deniyor biliyorum ama neden önceki gaz hareketlerini böyle sanmamıştım..farklıydı sanki yaa.. ve bu olduğunda uzanmış tv seyrediyordum..kumanda karnımın üstündeydi..kumandanın acayip sallandığını gözümle gördüm..biraz sonra normale döndü..bilemiyorum mümkün değil diyorlar ama olabilir bence ya.herkeste farklıdır çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…