- 7 Ağustos 2012
- 980
- 84
- 118
Pınarcım aynen senin gibi düşünüyorum diyetimiz aynı olacak temel mantık bu :)))Bu şekilde hem yağdan veriyoruz kiloları hem de kalıcı oluyor :) Ben bi ara 68lere kadar çıkmıştım sonra yavaş yavaş sıkmadan 58lere düştüm ama dikkat etmeyince tekrar aldım 62yim şimdi. İnşallah bu sefer 55leri görürüm ve kalırım :)Spor işi sıkıntı tembel milletiz :) Düğün yeri falan haklısın ya şimdi ben de düşününce mutlaka oluyordur sıkıntılar, üzüntüler... Galiba iş ciddiye binince insanın daha sabırlı ve anlayışlı olması gerekiyo 
Bu arada alışveriş konusunda aynen benim de birkaç eksiğim var alalım güzelce yapalım diyetlerimizi :)
Elif sen de mutlaka sabah kahvaltında neler yiyebileceğini düşün ayarla sabah iyi kahvaltı yapmadığından öğle ve akşama yükleniyosun sanırım :) Müsli fln da hızlı bi kahvaltı olabilir senin için hem lezzetli
Bu arada alışveriş konusunda aynen benim de birkaç eksiğim var alalım güzelce yapalım diyetlerimizi :)
Elif sen de mutlaka sabah kahvaltında neler yiyebileceğini düşün ayarla sabah iyi kahvaltı yapmadığından öğle ve akşama yükleniyosun sanırım :) Müsli fln da hızlı bi kahvaltı olabilir senin için hem lezzetli