Buket'in Diyet Günlüğü: Hedefim 3 Ay Sonra 80'ler :)

Günlük,

Bugün unutmazsam tartılacağım.. Dün unuttum tartılmayı acaba verdim mi :44:

Sahuru 01:30 da yatmadan önce yaptım. Güllaç yedim ya sahurda ayran içtim sadece.. :17:

Yaaaa nasıl tartılmayı unutursun.Ben meraktan çatlarım.Bu kadarcık yemeyle nasıkl duruyorsun.Valla ben baygınları oynarım.

Tartılınca hemen yaz.İnşallah iyisonuçlr alırsın.

Günlük,

Bugün unutmazsam tartılacağım.. Dün unuttum tartılmayı acaba verdim mi :44:

Sahuru 01:30 da yatmadan önce yaptım. Güllaç yedim ya sahurda ayran içtim sadece.. :17:

Yaaaa nasıl tartılmayı unutursun.Ben meraktan çatlarım.Bu kadarcık yemeyle nasıl duruyorsun.Valla ben baygınları oynarım.

Tartılınca hemen yaz.İnşallah iyi sonuçlar alırsın.

Son düzenleme:
Modelist ama şu an evdeyim.7 ay önce ayrıldım.Ve bebek tedavisine başlayacağımız için işe başlamıyorum.Malum stres yasak.

Ohhh ne güzel.. Bende seneye bebek sahibi olmak istiyorum.. :24: 2013 evliliğimin 5. yılı olacak inşallah :nazar: 5. yıl şerefine bir bebek :1:

Ben zaten yazımın başındada yazmıştım.Diyeceksinki ''bana söyleyene bak.Benden aşağı kalır yanı yok'' diye.:52:Bende fazla kaçırdım.
Eeeee zaten bunun için burdayız.Birbirimizi uyaralım diye.Destek olalım diye.
Ben 84 kg idim.Geçen hafta cuma 78,600 kg dım.Bakalım yarın ne çıkacağım.

Ohhh kız ben senin kilona geleyim inan başka birşey istemem :46: Tamam arada yiyebilirsin ama abartma sakın :1:

Ohhh kız ben senin kilona geleyim inan başka birşey istemem :46: Tamam arada yiyebilirsin ama abartma sakın :1:

İşte elimden geldiği kadar abartmamaya çalışıyorum.Bugün tartıldım sonuç:
27.07.2012____ 78.6
03.08.2012____ 77.7

900 gr daha gitti. Çok az.Ama yememden herşeyi komple çıkarmadım.Kendime engel olamadığımda azıcık tadımlık yiyiyorum.
Sen hala tartılmadın mı?

Canım Günlüğüm,
2 sayfalarda sürünüyorsun. Demek ki seni çok ihmal etmişim. Ne yazık kilo milo vermemişim. Oruç tutmadığım halde.
Bugün kocişle iş çıkışı denize gideceğiz. En az 1 saat yüzeceğim. Kendime güzel bir mayo da aldım. Bikini giydiğim günlere dönerim inşallah.. 21:00 den sonra ağzıma birşey sürmüyorum 2 gündür. L-Carnitine araştırıyorum bir yandan da.. Bakalım :44:

Canım günlüğüm,
uzun zaman oldu sana yazmayalı.. 110 kg oldum yine. Bayramdı ramazandı derken :1: Yine kendimi kampa sokmalıyım. İsveç diyetini denemeyi düşünüyorum :44:

Back
X