bulamadım. yazıp rahatlamak belki...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KV_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
2.591
4.976
133
32
başlık bulamadım. konu açarken yazıyor ya orda; belki yorum belki sadece yazıp rahatlamak diye. Galiba 2.

Hatırlayanlar vardır belki bilmiyorum. Konu açmıştım sevgilimin yalanıyla ilgili.

o kadar karışığım ki daldan dala atlicam galiba. hatalar olursada affola; telden yazıyorum.

işimden istifa ettin; yurtdışına; doğup büyüdüğüm yere dönüyorum. tükendim... yaşadıklarım ağır geliyor. 23 yaşındayım ama o kadar yoruldum ki. bende de hata var; çok düşünüyorum herşeyi. çünkü bana göre herşeyin bir sebebi var. Var zaten ama düşünmesem olmayacak! çok kızıyorum kendime.

yurtdışında eğitimime devam edicem. yaşadıklarımdan kaçmıyorum ama bi süre sora uzaklaşmam gerektiğini hissediyorum.

o günden sonra sevgilimden ayrıldım. canım çok yandı. inanın hala seviyorum. bi kaç kez annesiyle konuştum; dünya iyisi bi kadın. bana anlattı sevgilimin yaşadıklarını; dedim ya herşeyin sebebi var diye; gerçekten var. hala inanmıyorum kötü biri olduğuna ama salak yerine koyulduğumu hissediyorum.
şu yaşıma kadar kimseye boyun eğmedim. eğmicem. 16 yaşıma kadar annem beni kolay getirmedi. canım nasıl yanıyor bi bilseniz.

herkesin kendine göre derdi tasası var. çok üzülüyorum; insanlar neden kötülük yapar ki? neden can yakar bile bile. doğruyu söylemek dürüst olmak çok mu zor?
ya yaptığınız şeyin arkasında durun. ya da durmayacaksanız yapmayın.

tuhaf hissediyorum; bomboş...

bi yandanda heyecan galiba; geri dönücem, yeni ortam; iş değil okul hayatı falan. korkuyorum ama bi yandan kendime güceniyorum. 6.5 senedir herşeyimi kendim hallediyorum.

galiba annem hep yanımda; koruyup kolluyo beni...

bu arada annneler günün kutlu olsun anne...

Beybi yaşı yanlis mi yazdin? 16?

annem vefat ettiğinde ben 16 yaşındaydım. yani o yaşıma kadar beni büyüttü. sonra 6 senedir işte kendim bi şekilde büyüdüm. o anlamda..

karma karışık yazdım biliyorum. kusura bakmayın

başın sağolsun canım.. sen de anne olacaksın çok güzel bir anne..

Ben yazmisim gibi...

Reactions: KV_
Ya ben konuyu anlamadim.
Annenizede uzuldum basiniz saolsun

Allah razı olsun.

konu karmakarışık. şu an hissettiğim gibi. bi önceki konumu okuyabilirsiniz isterseniz. şu an özetleyecek mecalim yok kusura bakmayın.

hislerim karışık. boş hissediyorum. o aslında

Başınız sağolsun canım

Anneciğine bol bol rahmet diliyorum. Güçlü olmaya calış . Daha cok gencsin kesinlikle okuluna devam et mesleğini al eline inş cok iyi yerlere gelirsin . Daha karsınıza kimler kimler cıkar . Daha güzel ve mutlu günler gelicek , cünkü cok gensiniz ve toysunuz ondan bu kadar kırılmışsınız . İlerde sevip cok sevilceksin ve bu günleri gülerek hatırlıycan emin ol . Lütfen cok iyi yerlere gelin , kafanızı okulunuza verin .

çok teşekkür ederim yorumalr için...

hayat öyle ya da böyle devam ediyor; bunu artık kabullendim ama o kadar zorlanıyorum ki bazen.
tökezleyecek lüksüm yok diyerekten devam ediyorum işte :)

herşeye rağmen bu günlerede şükür...

Eski konunuza baktim erkek arkadasiniz yalanmi soyluyormus konunun gercegi nedir

canım yanlış hatırlamıyosam kardeşim yok öldü diye yalan söylemişti galiba sevgilin. sebebi varsa sebep sevgilin ağır psikopat yani. okurken korkmuştum. kurtulduğuna sevin ve hiç arkana bakma. ay inşallah yanlış hatırlamamışımdır

yok yok; doğru hatırlıyosunuz. aynen öyle yapmıştı. onuda geçtim; en hassas noktamı kullandı; annem hasta dedi. o kadar hassas bi konu ki bu benim için..

bunu ömrüm boyunca unutmam ben. biz ilişkiye başlamadan önce ben onu uyardım; kolay kolay güvenmem birine dedim. beni üzersen daha bişeyleri düzeltemezsin dedim.

bundan sonra eğitimim için ne gerekiyosa onu yapıcam. bana yakın çevrem der çok güçlüsün diye. ama birde bana sorun nasıl ayakta duruyorum..

tabiki canım seni anlıyorum. yaşamak çok zor geliyodur şimdi. ama güçlü durmanı takdir ettim. kazanan sen olacaksın. eski sevgilinin çok ağır psikolojik sıkıntısı var. hayal dünyasında yaşıyo ve bu hayallere kendisini inandırmış. evlendiğinizde yapmadığın bişey için illede yaptın diye sana şiddet uyguladığını düşünsene. adam cidden hasta

23 yasindaymissin, genceciksin ne kadar yorulmus olabilirsin ki? Nefes aliyorsun hayattasin bak ne guzel yurt disina gidiyorsun orada egitimine devam edeceksin. Ne kadar sansli oldugunu gormen icin Allah vermesin ille bir musibet mi yasaman lazim? Degerini bil bazi seylerin

ya kızlar bu dun konusu olan kız. 16 yaşında 31 yaşında bir admala evlenmiş istemiş, kaçmış adam bunu yurtdıuşıundan bulmuş. sonra kızı cok kısknamış, suan kız 25 yaşında adam da 37 yaşındaymış. ama adam onun sevgiliymiş de bir sürü şey...
inandırıcı değil.

basin sagolsun canim konunu bilmiyorum ama kalp yakan bir adam var belli.. sen onune bak canim bunlar hep sana aci ama tecrübe. . ve bu acılar seni eger izin verirse güçlendirecek .. kendini yasadiklarini düşünme git egitime yoğunlaş çok yogunlas .. aklına düştükce isine dersine kitaplarına seviyorsan muziklerine tiyotralarina yogunlas.. ve seneye bugun tekrar guncelleme yap burda .. bak nasil mutlu olacaksin..annen sen agla diye dogurmadi seni

karıştırıyosunuz. eski konumun linkini attım. önce iyi bakın sonra böyle şeyler yazın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…