Beybi yaşı yanlis mi yazdin? 16?
başlık bulamadım. konu açarken yazıyor ya orda; belki yorum belki sadece yazıp rahatlamak diye. Galiba 2.
Hatırlayanlar vardır belki bilmiyorum. Konu açmıştım sevgilimin yalanıyla ilgili.
o kadar karışığım ki daldan dala atlicam galiba. hatalar olursada affola; telden yazıyorum.
işimden istifa ettin; yurtdışına; doğup büyüdüğüm yere dönüyorum. tükendim... yaşadıklarım ağır geliyor. 23 yaşındayım ama o kadar yoruldum ki. bende de hata var; çok düşünüyorum herşeyi. çünkü bana göre herşeyin bir sebebi var. Var zaten ama düşünmesem olmayacak! çok kızıyorum kendime.
yurtdışında eğitimime devam edicem. yaşadıklarımdan kaçmıyorum ama bi süre sora uzaklaşmam gerektiğini hissediyorum.
o günden sonra sevgilimden ayrıldım. canım çok yandı. inanın hala seviyorum. bi kaç kez annesiyle konuştum; dünya iyisi bi kadın. bana anlattı sevgilimin yaşadıklarını; dedim ya herşeyin sebebi var diye; gerçekten var. hala inanmıyorum kötü biri olduğuna ama salak yerine koyulduğumu hissediyorum.
şu yaşıma kadar kimseye boyun eğmedim. eğmicem. 16 yaşıma kadar annem beni kolay getirmedi. canım nasıl yanıyor bi bilseniz.
herkesin kendine göre derdi tasası var. çok üzülüyorum; insanlar neden kötülük yapar ki? neden can yakar bile bile. doğruyu söylemek dürüst olmak çok mu zor?
ya yaptığınız şeyin arkasında durun. ya da durmayacaksanız yapmayın.
tuhaf hissediyorum; bomboş...
bi yandanda heyecan galiba; geri dönücem, yeni ortam; iş değil okul hayatı falan. korkuyorum ama bi yandan kendime güceniyorum. 6.5 senedir herşeyimi kendim hallediyorum.
galiba annem hep yanımda; koruyup kolluyo beni...
bu arada annneler günün kutlu olsun anne...
Ya ben konuyu anlamadim.
Annenizede uzuldum basiniz saolsun
başın sağolsun canım.. sen de anne olacaksın çok güzel bir anne..
canım yanlış hatırlamıyosam kardeşim yok öldü diye yalan söylemişti galiba sevgilin. sebebi varsa sebep sevgilin ağır psikopat yani. okurken korkmuştum. kurtulduğuna sevin ve hiç arkana bakma. ay inşallah yanlış hatırlamamışımdırbaşlık bulamadım. konu açarken yazıyor ya orda; belki yorum belki sadece yazıp rahatlamak diye. Galiba 2.
Hatırlayanlar vardır belki bilmiyorum. Konu açmıştım sevgilimin yalanıyla ilgili.
o kadar karışığım ki daldan dala atlicam galiba. hatalar olursada affola; telden yazıyorum.
işimden istifa ettin; yurtdışına; doğup büyüdüğüm yere dönüyorum. tükendim... yaşadıklarım ağır geliyor. 23 yaşındayım ama o kadar yoruldum ki. bende de hata var; çok düşünüyorum herşeyi. çünkü bana göre herşeyin bir sebebi var. Var zaten ama düşünmesem olmayacak! çok kızıyorum kendime.
yurtdışında eğitimime devam edicem. yaşadıklarımdan kaçmıyorum ama bi süre sora uzaklaşmam gerektiğini hissediyorum.
o günden sonra sevgilimden ayrıldım. canım çok yandı. inanın hala seviyorum. bi kaç kez annesiyle konuştum; dünya iyisi bi kadın. bana anlattı sevgilimin yaşadıklarını; dedim ya herşeyin sebebi var diye; gerçekten var. hala inanmıyorum kötü biri olduğuna ama salak yerine koyulduğumu hissediyorum.
şu yaşıma kadar kimseye boyun eğmedim. eğmicem. 16 yaşıma kadar annem beni kolay getirmedi. canım nasıl yanıyor bi bilseniz.
herkesin kendine göre derdi tasası var. çok üzülüyorum; insanlar neden kötülük yapar ki? neden can yakar bile bile. doğruyu söylemek dürüst olmak çok mu zor?
ya yaptığınız şeyin arkasında durun. ya da durmayacaksanız yapmayın.
tuhaf hissediyorum; bomboş...
bi yandanda heyecan galiba; geri dönücem, yeni ortam; iş değil okul hayatı falan. korkuyorum ama bi yandan kendime güceniyorum. 6.5 senedir herşeyimi kendim hallediyorum.
galiba annem hep yanımda; koruyup kolluyo beni...
bu arada annneler günün kutlu olsun anne...
canım yanlış hatırlamıyosam kardeşim yok öldü diye yalan söylemişti galiba sevgilin. sebebi varsa sebep sevgilin ağır psikopat yani. okurken korkmuştum. kurtulduğuna sevin ve hiç arkana bakma. ay inşallah yanlış hatırlamamışımdır
tabiki canım seni anlıyorum. yaşamak çok zor geliyodur şimdi. ama güçlü durmanı takdir ettim. kazanan sen olacaksın. eski sevgilinin çok ağır psikolojik sıkıntısı var. hayal dünyasında yaşıyo ve bu hayallere kendisini inandırmış. evlendiğinizde yapmadığın bişey için illede yaptın diye sana şiddet uyguladığını düşünsene. adam cidden hastayok yok; doğru hatırlıyosunuz. aynen öyle yapmıştı. onuda geçtim; en hassas noktamı kullandı; annem hasta dedi. o kadar hassas bi konu ki bu benim için..
bunu ömrüm boyunca unutmam ben. biz ilişkiye başlamadan önce ben onu uyardım; kolay kolay güvenmem birine dedim. beni üzersen daha bişeyleri düzeltemezsin dedim.
bundan sonra eğitimim için ne gerekiyosa onu yapıcam. bana yakın çevrem der çok güçlüsün diye. ama birde bana sorun nasıl ayakta duruyorum..
ya kızlar bu dun konusu olan kız. 16 yaşında 31 yaşında bir admala evlenmiş istemiş, kaçmış adam bunu yurtdıuşıundan bulmuş. sonra kızı cok kısknamış, suan kız 25 yaşında adam da 37 yaşındaymış. ama adam onun sevgiliymiş de bir sürü şey...
inandırıcı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?