bulantı bulantı defol git :)

ekozi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
2
0
36
İstanbul
12+4 haflık gebeyim, sabahları hiç bulantım yok akşam 9 dan sonra komaya giriyorum halaaa, aç dolanıyorum sadece gözleme domates salata yiyebiliyorum 1 ay hergün önceside de serum yiyordum, doktorum zofer diye bir ilaç verdi kullanan varmı aranızda, geçiyormu en önemlisi yemek yiyebilecekmiyim? Bu arada hiç bir sosyal güvencemiz yok ilaç da epey pahalıymış

Ben de gece gündüz bu durum var. Ama benim ki hamilelik reflüsüymüş, mide suyum devamlı ağzıma geliyor, yediklerimi de çıkarıyorum, zaten 1.5 aydır doğru düzgün yediğimde yok.
Bugün doktora gideceğim, reflü için ilaç yazacak umarım ve serum için hastaneye de yatırabiliriz dedi telefonda.
Bazı gebeliklerde 16. haftaya kadar devam edebiliyormuş bulantı.
Gebelik bulantısı ise, en kısa zamanda geçer inş. Cidden çok zor.
Allah yardımcınız olsun.

Amiiin, Allah sizinde yardımcınız olsun ben 2 kez yattım hastaneye serum ile beslediler inan çok daha rahat oluyor, şimdilerde çok az tek tip beslenebiliyorum herşey kokuyor. Çok zor ama ne güzel bir şey için bu zorluklar değilmi?

Ben de gece gündüz bu durum var. Ama benim ki hamilelik reflüsüymüş, mide suyum devamlı ağzıma geliyor, yediklerimi de çıkarıyorum, zaten 1.5 aydır doğru düzgün yediğimde yok.
Bugün doktora gideceğim, reflü için ilaç yazacak umarım ve serum için hastaneye de yatırabiliriz dedi telefonda.
Bazı gebeliklerde 16. haftaya kadar devam edebiliyormuş bulantı.
Gebelik bulantısı ise, en kısa zamanda geçer inş. Cidden çok zor.
Allah yardımcınız olsun.

gebeliğim donemimde özellikle 6.aydan sonra agzıma acı eksi su gelmeye baslamıstı ve gogsumde korkunc bir yanma oluyordu, jinekologuma gittigimde bu durumun cok normal oldugunu ve gebelik döneminde özellikle 5-6. aylardan sonra reflünün artmasının cok normal oldugunu ve dogumdan sonra ortadan kalkacagını soylediler ve aynen o sekilde oldu. bu sırada ama reflüden kurtulmam içinde doktorum rennie duo diye gebelikte reflüde kullanılabilen bir ilaç verdi ve bu sayede ben reflü sorunumu atlattım... umarım size de iyi gelir, acil sifalar diliyorum...
Allah yardımcınız olsun...:nazar:

Back
X