• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulantı kusma açlık depresyon mutsuzluk

MephisTo

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
301
240
18
Merhabalar;
Gebeliğin başından beri başlıktaki olduğu gibiyim.troit hızlı çalıştığı için( doktorumun söylediği) her gün kusuyorum tadım tuzum yok sürekli açım ve yataktayim markete bile inecek gücüm yok .eşim işi gereği 1 hafta işyerinde kalıyor o sürede tek kalıyorum bulunduğum şehirde ailem yok eşimin ailesiyle de görüşmüyrum.kizkarrdesim annem ara sıra kalıp gidiyor çünkü bir bir kokuya gelemiyorum yemek yapamıyorum eşim yine gidecek tek kalmak zorunda kalacağım kızkardeşim gelecek yine ama çok üzülüyorum çünkü 2 tane çocuğu var annem de tansiyon ve akciğer rahatsızlığı var.ne olacak bu halim bilmiyrum nereye kadar olacak? gebeliğin tadını cikaramiyrm herşey kokuyor bana
Arkadaşlarimla da buluşamıyorum çünkü aniden kendimi kusarken buluyrum.cok mutsuzum.ağlıyorum surekli.bu süreci benim gibi yaşayan var mı nasıl atlatcagim bunu yardım edin lütfen

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ama bebek doğana kadar sanırım bu şekilde devam edicek gibi görünüyor allah yardımcınız olsun

Hamilelikten çok korkuyorum zaten, tuz biber oldu şu an, Allah yardımcınız olsun bilgili değilim bu konuda ama forumda arama yaparak belki benzer şikayetleri yaşayan üyelerin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz

Hamilelikten çok korkuyorum zaten, tuz biber oldu şu an, Allah yardımcınız olsun bilgili değilim bu konuda ama forumda arama yaparak belki benzer şikayetleri yaşayan üyelerin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz
Sağolun teşekkürler inşallah bu süreci yaşamazsınız:(

Çok geçmiş olsun.
Bende bulantı yok ama fikir açısından yazmak istedim.
Çubuk kraker çok işe yarıyor.
Sabahları uyanınca hemen bir iki tane ağzına atsan, gün içerisinde de ne zaman miden bulansa yesen iyi gelir.
Ekmek bastırıyor.
Beraber yiyebiliyorsan peynir koy içine öyle tüket.
Hani tuzlu şeyler daha iyi geliyor ya ondan dedim.

Özellikle de çubuk kraker birebir.

Merhabalar;
Gebeliğin başından beri başlıktaki olduğu gibiyim.troit hızlı çalıştığı için( doktorumun söylediği) her gün kusuyorum tadım tuzum yok sürekli açım ve yataktayim markete bile inecek gücüm yok .eşim işi gereği 1 hafta işyerinde kalıyor o sürede tek kalıyorum bulunduğum şehirde ailem yok eşimin ailesiyle de görüşmüyrum.kizkarrdesim annem ara sıra kalıp gidiyor çünkü bir bir kokuya gelemiyorum yemek yapamıyorum eşim yine gidecek tek kalmak zorunda kalacağım kızkardeşim gelecek yine ama çok üzülüyorum çünkü 2 tane çocuğu var annem de tansiyon ve akciğer rahatsızlığı var.ne olacak bu halim bilmiyrum nereye kadar olacak? gebeliğin tadını cikaramiyrm herşey kokuyor bana
Arkadaşlarimla da buluşamıyorum çünkü aniden kendimi kusarken buluyrum.cok mutsuzum.ağlıyorum surekli.bu süreci benim gibi yaşayan var mı nasıl atlatcagim bunu yardım edin lütfen
Bebek buyudukce bulantilarin azalir insallah.

Tuzlu kraker ye sabahlari hafif şeyler ye .

Prilam etkili gelmediyse daha etkili bir ilaç var onu vermeliydi. Yapıcak bisey yok diye bisey yok nasıl doktor, çare bulucak.
Prilam kullandığım halde devam ediyordu bulantılarım doktor daha etkili bi ilaca geçebiliriz ama en son çare dedi. Ben dayanmayı seçtim. Ama sizin durum ağır gibi gözüküyor bence tekrar görüşün dr la. Eşinizin de uzak olması tuz biber olmuş. Çok geçmiş olsun :(

Prilam etkili gelmediyse daha etkili bir ilaç var onu vermeliydi. Yapıcak bisey yok diye bisey yok nasıl doktor, çare bulucak.
Prilam kullandığım halde devam ediyordu bulantılarım doktor daha etkili bi ilaca geçebiliriz ama en son çare dedi. Ben dayanmayı seçtim. Ama sizin durum ağır gibi gözüküyor bence tekrar görüşün dr la. Eşinizin de uzak olması tuz biber olmuş. Çok geçmiş olsun :KK43:
Sağolun teşekkürler evet bu ilaç iyi gelmediyse değerleri de gelmez tsh biraz hızlı çalışıyor o artıyor dedi bunun içinde ilaç gerek yok dedi :KK61:

Back
X