• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulantı kusma açlık depresyon mutsuzluk

9 ay doğuma gidene kadar yaşadım
Sizi en iyi ben anlarim.
Yapacak hicbirsey yok
Prilam veriliyor oda faydasiz.
Diğer birtane var oda çok zor durumda veriyorlar ama çok da önerilmiyor içmeyin diyorlar.
Dediğim gibi şuan dönmek istemedigim tek şey hamileligim.
Yatarak kusarak geçirdim.
Ne yesem cikiyordu.
Toplam 4 kilo aldım hamilelikte.
Çok çok zor 9 ay sabredeceksiniz.

Sağolun teşekkürler evet bu ilaç iyi gelmediyse değerleri de gelmez tsh biraz hızlı çalışıyor o artıyor dedi bunun içinde ilaç gerek yok dedi :KK61:
Tiroid benim de yavas calısıyor hasimato var, ilac kullanıyorum düzene girmesi için. Siz tiroid hapı kullanıyor musunuz?

Merhabalar
Prilam kullanıyorum fayda etmiyor

Haftalık serum takviyesi verebilir doktorunuz eğer ki yemek yemiyor ve sürekli kusuyorsanız. Bir başkasının desteğini almadan gerçekten çok zor ben de sürekli annemlerde kayınvalidemlerde kalarak geçirmek durumunda kaldım. Hala bulantılarım devam ediyor ama artık en azından mutfağa girip bi makarna yapabiliyorum. Kokmayan şeyler bile kokar oldu. Olmazsa bir kaç haftalığına annenize gidip siz kalın. Eşiniz kendi kendini idare etsin. Daha mantıklı olabilir.

9 ay doğuma gidene kadar yaşadım
Sizi en iyi ben anlarim.
Yapacak hicbirsey yok
Prilam veriliyor oda faydasiz.
Diğer birtane var oda çok zor durumda veriyorlar ama çok da önerilmiyor içmeyin diyorlar.
Dediğim gibi şuan dönmek istemedigim tek şey hamileligim.
Yatarak kusarak geçirdim.
Ne yesem cikiyordu.
Toplam 4 kilo aldım hamilelikte.
Çok çok zor 9 ay sabredeceksiniz.
:KK61:

Benim hamileliğim de çok ağır geçti.
İlk 6 ay devamlı çıkardım, yediklerim 1 dakika bile midem de kalmıyordu, çıkarması ayrı eziyet.
Sonra çıkarmalarım durdu ama mide sıkıntılarım doğumda bile devam etti.
En rahat ettiğim zamanlar uyuduğum zamanlardı.
Daha etkin bir ilaç varsa denemekte fayda var, bir de limon ekşi iyi geliyordu bana biraz.
Bir de serum filan takviye olabiliyor.
Rabbim yardımcınız olsun, kolaylaştırsın inş.

Haftalık serum takviyesi verebilir doktorunuz eğer ki yemek yemiyor ve sürekli kusuyorsanız. Bir başkasının desteğini almadan gerçekten çok zor ben de sürekli annemlerde kayınvalidemlerde kalarak geçirmek durumunda kaldım. Hala bulantılarım devam ediyor ama artık en azından mutfağa girip bi makarna yapabiliyorum. Kokmayan şeyler bile kokar oldu. Olmazsa bir kaç haftalığına annenize gidip siz kalın. Eşiniz kendi kendini idare etsin. Daha mantıklı olabilir.
Yani yatış verdi öncedenden ama belki idare ederim bir kaç haftayı bekledim daha kötü oldum.annemlerde kaldım bir süre sonra geri geldim evime.eşim idare eder beni de idare ediyor ama herşey boşa gidiyor;(

Benim hamileliğim de çok ağır geçti.
İlk 6 ay devamlı çıkardım, yediklerim 1 dakika bile midem de kalmıyordu, çıkarması ayrı eziyet.
Sonra çıkarmalarım durdu ama mide sıkıntılarım doğumda bile devam etti.
En rahat ettiğim zamanlar uyuduğum zamanlardı.
Daha etkin bir ilaç varsa denemekte fayda var, bir de limon ekşi iyi geliyordu bana biraz.
Bir de serum filan takviye olabiliyor.
Rabbim yardımcınız olsun, kolaylaştırsın inş.
Sağolun teşekkürler anlattığıniz gibiyim uykuda rahatım bir tek.onun dışında bütün günüm bulantı ve çıkardı çıkarcam diye bekliyorum limon denemedim deneyecgim.

Haklısınız sizi çok iyi anlıyorum şu an çünkü bende hamileyim ve çalışmak zorundayım en azından siz evdesiniz öyle düşünün bu günlerde gelip geçecek meyve yiyin kraker yiyin yemek yemeyin kokuyorsa eğer hafif şeylerle geçiştirin. Allah yardımcınız olsun sabredin.

Haklısınız sizi çok iyi anlıyorum şu an çünkü bende hamileyim ve çalışmak zorundayım en azından siz evdesiniz öyle düşünün bu günlerde gelip geçecek meyve yiyin kraker yiyin yemek yemeyin kokuyorsa eğer hafif şeylerle geçiştirin. Allah yardımcınız olsun sabredin.
Sağolun teşekkürler.size de kolaylıklar dilerim

Hamileliğinde hiçbirşey hissetmeyenleri çok kıskandım valla ben de perişandım bulantıdan.

Ben de gebeliğimin 12. haftasındayım. 6. haftadan beri bulantı- kusma halindeyim. Sudan bile midem bulanıyor. Koku hassasiyeti oluştu, her şey kokuyor. Ne yemek yapabiliyorum, ne de eşimin evde yemek yapmasına izin veriyorum. Doktorum 11. haftada tavan yapacak sonra giderek azalacak demişti. Dediği gibi de oldu. Birkaç gündür suyu rahat içmeye başladım. Sabahları sade poğaça ya da açma (üzerindeki susamları ayıklayarak) yiyorum. İş yerinde öğle yemeği ne çıktıysa yiyebilecek hale getirmeye çalışıyorum. Mesela mide bulatımı artıracak çorba ve yemek varsa pilavla yoğurt yiyorum sadece. Akşam da iş çıkışı ev yemekleri satan bir yere uğrayıp kendimize yemek seçip paket yaptırıyoruz. Yağlı, bol salçalı, baharatlı, ekşili yemekler bulantımı arttırdığı için uzak duruyorum. Gün içinde köy elması, armut gibi çok ekşi veya tatlı olmayan meyvelerden yemeye çalışıyorum. Bulantıma iyi geliyor. Size tavsiyem imkanınız varsa ev yemeği yapan yerlerden sipariş verin. Mümkün değilse de ya anneniz yanınızda kalsın ya da siz ailenizin yanında kalın bulantılı süreci atlatana kadar.

Ben de gebeliğimin 12. haftasındayım. 6. haftadan beri bulantı- kusma halindeyim. Sudan bile midem bulanıyor. Koku hassasiyeti oluştu, her şey kokuyor. Ne yemek yapabiliyorum, ne de eşimin evde yemek yapmasına izin veriyorum. Doktorum 11. haftada tavan yapacak sonra giderek azalacak demişti. Dediği gibi de oldu. Birkaç gündür suyu rahat içmeye başladım. Sabahları sade poğaça ya da açma (üzerindeki susamları ayıklayarak) yiyorum. İş yerinde öğle yemeği ne çıktıysa yiyebilecek hale getirmeye çalışıyorum. Mesela mide bulatımı artıracak çorba ve yemek varsa pilavla yoğurt yiyorum sadece. Akşam da iş çıkışı ev yemekleri satan bir yere uğrayıp kendimize yemek seçip paket yaptırıyoruz. Yağlı, bol salçalı, baharatlı, ekşili yemekler bulantımı arttırdığı için uzak duruyorum. Gün içinde köy elması, armut gibi çok ekşi veya tatlı olmayan meyvelerden yemeye çalışıyorum. Bulantıma iyi geliyor. Size tavsiyem imkanınız varsa ev yemeği yapan yerlerden sipariş verin. Mümkün değilse de ya anneniz yanınızda kalsın ya da siz ailenizin yanında kalın bulantılı süreci atlatana kadar.
Cevabınız için teşekkürler bir 2 kere dışardan denedim ama sonu yine aynı oldu.kuruyemis ile takılıyorum şuan bakalım
Bulantı kusmalar zamanla biticek sanırım yeni gebesiniz
İnşallah.evet 15 haftalık şuan.

Eşinizin olmadığı zamanlar siz ailenizin yanında kalsanız olmaz mı?

Prilam iyi gelmezse başka ilaçlar da verilicek, bana doktorum verdi, bide miğde koruyucu ekledi miğdemi rahatlatti biraz

Back
X