- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Ahahanasıl enteresan bu teyzeler ya
![]()
Benim kv şahsına münhasırdır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahanasıl enteresan bu teyzeler ya
![]()
9 ay kustum gebeliğimde ama ilk 3,5-4 ay aşırı kustum diyebilirim. Kusmasam da hep bulandım vs. hiç geçmeyen sürekli bi bulantım vardı. Bana en iyi gelen -eğer tansiyon sorununuz yoksa- tuzlu sarı leblebi oldu. Ve nane şekeri de işe yarayan bi alternatif. Eşim 15 çeşit falan nane şekeri almıştı bir tanesi iyi geldi deneyerek iyi geleni bulabilirsiniz. Bir de onların tatlandırıcılı olanlarını tercih edin. Sağlıkla doğsun bebeğiniz. Bu arada biraz da kendinizi bu kadar salmayın. Ben bulantılarıma rağmen 9 ay yemek yaptım. Bulansam da kendimi bırakmadım. İşe de gittim. Gezmeye de gittim. Hatta şehir değiştirdim vs. Biraz üstüne gidin bence teslim olmayınMerhabalar;
Gebeliğin başından beri başlıktaki olduğu gibiyim.troit hızlı çalıştığı için( doktorumun söylediği) her gün kusuyorum tadım tuzum yok sürekli açım ve yataktayim markete bile inecek gücüm yok .eşim işi gereği 1 hafta işyerinde kalıyor o sürede tek kalıyorum bulunduğum şehirde ailem yok eşimin ailesiyle de görüşmüyrum.kizkarrdesim annem ara sıra kalıp gidiyor çünkü bir bir kokuya gelemiyorum yemek yapamıyorum eşim yine gidecek tek kalmak zorunda kalacağım kızkardeşim gelecek yine ama çok üzülüyorum çünkü 2 tane çocuğu var annem de tansiyon ve akciğer rahatsızlığı var.ne olacak bu halim bilmiyrum nereye kadar olacak? gebeliğin tadını cikaramiyrm herşey kokuyor bana
Arkadaşlarimla da buluşamıyorum çünkü aniden kendimi kusarken buluyrum.cok mutsuzum.ağlıyorum surekli.bu süreci benim gibi yaşayan var mı nasıl atlatcagim bunu yardım edin lütfen
Özellikle limon kolonyası beni kusturuyordu mesela. Bir de hamileliğimde 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne olduğum için kolonya türevi bişey kullanıyordum mecbur. Ben zeytin kolonyası ve portakal kolonyası kullanmıştım.Yorumunuz için teşekkürler
Serum için gitmeyi düşünüyorum hatta ilk işim şuan diyebilirim gercekten sabahtan beri sadece 3 adet ceviz ile duruyrum.kolonya için iyi fikir aklimda bulunsun
Benim kv şahsına münhasırdır![]()
Hangisi değil ki ah ah
Bizi de damızlık görüyorlar![]()
Benimki de ama yemezsen cocuk beslenmez ki diyorAy çok şükür benimki o kadar şeyetmiyortuhaflıkları daha tuhaf
![]()
Benimki de ama yemezsen cocuk beslenmez ki diyorhatta akıl falan vermiş eşime vitamin alın çocuk beslenmez sonra diye, bi ara eşim gazına gelmiş annesinin dedim kızdırma beni git doktora söyle
bulantilardan naneli şeker yedim doktorumun onayiyla aman yeme şeker hastası olursun sonra diyo
![]()
Bizde iyi Diyoruz öyle cok ilgilenmez zaten kaynanam, arada ilgilencegi tutuyor, karışmaya yer arıyor ondanBenimki de yemezsem çocuğun büyümeyeceğini düşündü ama çok şükür gelişimi gayet iyi. Yiyebiliyor musun nefes alabiliyor musun diyen yok tabi. Sürekli bebeğin çelimsiz olacağınız zannetti ben de son kontrole kadar hiö söylemedim boyunu kilosunu hep üst sınırda gitti oysa ki çok şükür. En son eşim dayanamadı ısrar edip durmayın yese kusuyor kusunca tekrar yiyemiyor bebek zaten bir hafta ileride gelişimi dediondan beri ısrar eden yok çok şükür
![]()
15 haftadasın bitmek üzere bu sıkıntıların. Bende böyleydim sehpa bile kokuyor gibi geliyor midemi bulandırıyordu. Su içmek istiyor içemiyor, açlıktan midem bulanıyor ama yemeklerden tiksiniyordum. İlk 3 bazen 4 ay normal yaşadıklarınız sonra geçiyor iştah açılıyor :)Merhabalar;
Gebeliğin başından beri başlıktaki olduğu gibiyim.troit hızlı çalıştığı için( doktorumun söylediği) her gün kusuyorum tadım tuzum yok sürekli açım ve yataktayim markete bile inecek gücüm yok .eşim işi gereği 1 hafta işyerinde kalıyor o sürede tek kalıyorum bulunduğum şehirde ailem yok eşimin ailesiyle de görüşmüyrum.kizkarrdesim annem ara sıra kalıp gidiyor çünkü bir bir kokuya gelemiyorum yemek yapamıyorum eşim yine gidecek tek kalmak zorunda kalacağım kızkardeşim gelecek yine ama çok üzülüyorum çünkü 2 tane çocuğu var annem de tansiyon ve akciğer rahatsızlığı var.ne olacak bu halim bilmiyrum nereye kadar olacak? gebeliğin tadını cikaramiyrm herşey kokuyor bana
Arkadaşlarimla da buluşamıyorum çünkü aniden kendimi kusarken buluyrum.cok mutsuzum.ağlıyorum surekli.bu süreci benim gibi yaşayan var mı nasıl atlatcagim bunu yardım edin lütfen
Bir yandan onu da düşünüyorum bitmek üzere belki diye ama kararsızım15 haftadasın bitmek üzere bu sıkıntıların. Bende böyleydim sehpa bile kokuyor gibi geliyor midemi bulandırıyordu. Su içmek istiyor içemiyor, açlıktan midem bulanıyor ama yemeklerden tiksiniyordum. İlk 3 bazen 4 ay normal yaşadıklarınız sonra geçiyor iştah açılıyor :)
Zaten yapabileceğin hiçbir şey yok şuan. Ağlamak dışında. Onu da yapıp kendine eziyet etme :)Bir yandan onu da düşünüyorum bitmek üzere belki diye ama kararsızım