Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 5. Haftada hafif başlamıştı,13. Haftada iyice azaldı ve kesildi ama baya ağır geçmişti bu dönem.İlk hamileliğimdede 7. Haftada başlamıştı oda sanırım 3 buçuk ay falan sürmüştü,her hamilelik farklı oluyor sanırımTecrubeli annelerden ve anne adaylarindan yardim istiyorum 9+3 oldum 5. Haftada sabah bulantilarim ve koku hassasiyetim basladi ama artik nerdeyse hic kalmadi normal mi bu sizin kacinci haftanizda gecti bunlar...
Valla gecmesini birak onlar bende hic olmadi 19 haftalik hamileyim ama 3 kere istifra ettm oda cok yedim herseyi karistirdm die hic ole syler yasamadm saadece cok aseriyordum okdr bence normal kafana takmaTecrubeli annelerden ve anne adaylarindan yardim istiyorum 9+3 oldum 5. Haftada sabah bulantilarim ve koku hassasiyetim basladi ama artik nerdeyse hic kalmadi normal mi bu sizin kacinci haftanizda gecti bunlar...
anormal bir durum yok bence bende tiksinme kusma istahsizlk hic olmsdi sadece 3 deva istfra ettm oda yemekleri bitbirine karstrdgm icin brnce gayt nrmalbende iki hamilelik yasadim ikisindede 3.5 aylikken gecmeye basladi seninki cabuk bitmis yogunsa birden azaldiyda bence bi kontrole git kafan daha rahat olur.
Tecrubeli annelerden ve anne adaylarindan yardim istiyorum 9+3 oldum 5. Haftada sabah bulantilarim ve koku hassasiyetim basladi ama artik nerdeyse hic kalmadi normal mi bu sizin kacinci haftanizda gecti bunlar...[/QUOTE. Korkma canim. Herkeste ayri oluyormus o. Benimkide 10. Haftada biraz hafifledi 12 Haftada neredeyse tamamen gitti. Ama cok kafana takiliyorsa git bir doktora bence
Aynisi bende de oldu şuan durum nasıl pekiTecrubeli annelerden ve anne adaylarindan yardim istiyorum 9+3 oldum 5. Haftada sabah bulantilarim ve koku hassasiyetim basladi ama artik nerdeyse hic kalmadi normal mi bu sizin kacinci haftanizda gecti bunlar...