Bulanti ve tiksinme gibi belirtileriniz kacinci haftada bitti yardimmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi nqhn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nqhn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
180
1
116
Tecrubeli annelerden ve anne adaylarindan yardim istiyorum 9+3 oldum 5. Haftada sabah bulantilarim ve koku hassasiyetim basladi ama artik nerdeyse hic kalmadi normal mi bu sizin kacinci haftanizda gecti bunlar...

Tecrubeli annelerden ve anne adaylarindan yardim istiyorum 9+3 oldum 5. Haftada sabah bulantilarim ve koku hassasiyetim basladi ama artik nerdeyse hic kalmadi normal mi bu sizin kacinci haftanizda gecti bunlar...
Benimde 5. Haftada hafif başlamıştı,13. Haftada iyice azaldı ve kesildi ama baya ağır geçmişti bu dönem.İlk hamileliğimdede 7. Haftada başlamıştı oda sanırım 3 buçuk ay falan sürmüştü,her hamilelik farklı oluyor sanırım

Canım benimde 5.haftada başladı ve 12 haftaligim bıçak gibi kesildi ha koku hassasiyeti devam mesela buz dolabıni hala acamiyorum :/

Valla gecmesini birak onlar bende hic olmadi 19 haftalik hamileyim ama 3 kere istifra ettm oda cok yedim herseyi karistirdm die hic ole syler yasamadm saadece cok aseriyordum okdr bence normal kafana takma

bende iki hamilelik yasadim ikisindede 3.5 aylikken gecmeye basladi seninki cabuk bitmis yogunsa birden azaldiyda bence bi kontrole git kafan daha rahat olur.

bende iki hamilelik yasadim ikisindede 3.5 aylikken gecmeye basladi seninki cabuk bitmis yogunsa birden azaldiyda bence bi kontrole git kafan daha rahat olur.
anormal bir durum yok bence bende tiksinme kusma istahsizlk hic olmsdi sadece 3 deva istfra ettm oda yemekleri bitbirine karstrdgm icin brnce gayt nrmal

Tecrubeli annelerden ve anne adaylarindan yardim istiyorum 9+3 oldum 5. Haftada sabah bulantilarim ve koku hassasiyetim basladi ama artik nerdeyse hic kalmadi normal mi bu sizin kacinci haftanizda gecti bunlar...[/QUOTE. Korkma canim. Herkeste ayri oluyormus o. Benimkide 10. Haftada biraz hafifledi 12 Haftada neredeyse tamamen gitti. Ama cok kafana takiliyorsa git bir doktora bence

16. Haftaya kadar surdu bende. 16da bir gun boyunca kusturdu sonra bicak gibi kesildi. Herkeste farkli canim, iyi sanslar...

Benim 6 . haftada başladı 10.haftaya girdiğim gün hafif bulantı oldu ve kusmadim artık. Hatta belirtilerim geçti diye tedirgin olup hastaneye gitmiştim :)

Evet bugun gittim dr.a bebegim gayet iyiymis bi problem yok bulantilarim iyice azaldi bazen 3,4 gun olmadigi oluyo asermem bas donmem hic bisey yok cok sukur :)

5 aylık oldum ama bulantım geçmedi dün sabah kadar yatamadım oturdum ağladım bu yüzden:(

Aynisi bende de oldu şuan durum nasıl peki

Back
X