Bulantı Yüzünden Zofer Ya Da Zofran Kullananlar?

Ben 20 gün önce Doğum yaptım su içmenin ne güzel bişey olduğunu şimdi anlıyorum sabır sabır geçiyor benim doğuma kadar sürdü ama geçiyormuş kızıyordum geçer diyenlere ama geçiyor sağlıkla kucağına al inşaAllah
Topiği okumayı bitirdim ikinci hamileliğinizmiş gözünüz aydın uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inşallah. Zoferden dolayı bi aksaklık yok bebeğinizde değilmi? Bugün 7. Haftamdayım korkarak başladım zofere

Çok teşekkür ediyorum. Sanki sonsuza kadar sürecekmiş gibi... Bunu duymak güzel. Zofer kullandınız mı hamilelik boyunca ?
Doğumdan bi gün öncesine kadar kullandım canım. İlk günler daha zor ilk 5 ay evden çıkamadım sonra biraz daha iyi oluyorsun ama ilaçsız kafamı yerden kaldıramıyorum. Son haftalarda artık bişey yiyemediğim için bebeğimin kan şekeri düşük çıktı doğduğunda çok zordu ama geçecek biraz daha azalacak bazılarının 12. Hafta azalıyormuş inşaAllah seninde öyle geçer

Topiği okumayı bitirdim ikinci hamileliğinizmiş gözünüz aydın uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inşallah. Zoferden dolayı bi aksaklık yok bebeğinizde değilmi? Bugün 7. Haftamdayım korkarak başladım zofere
Yok çok şükür canım amin inşaAllah darısı başınıza sağ salim 💕 korkmayın için bu bulantı için zoferden başkası yalan ben serum da taktırıyordum arada acile git zoferli 1000lik serum taktor su içemediğimiz için idrarda keton çıkıyor oda tehlikeli

Çok teşekkür ediyorum. Sanki sonsuza kadar sürecekmiş gibi... Bunu duymak güzel. Zofer kullandınız mı hamilelik boyunca ?
Geçmiş olsun, iki gebeliğimde de doğuma kadar kustum, ilkinde zofer kullanmıştım, 2.de kullanmadim.. Zofer kullansam da 4-5saat sonra bulantım geri dönüyordu.. Bi anlamı yoktu yani ama ilk gebelikte panik oluo insan :) umarım en kısa sürede geçer bulantılarınız, annenize sorun, hayattaysa annanenize de sorun, onlarınki nasılmış..
biraz da genetik bu iş..
Ikisinde de doğum yaptığım gün bitti bulantı, bulantısız 20.günüm bugün :)) darısı size olsun

Buaralar 2. Bebeği düşünüyorum ve 2 yıl sonra tekrar konuya bakmak. Tek kelime ya, yaşamayan bilemez, Allah'ım ne korkunç günlerdi. Hiç unutmuyorum 10.hafta, ilk kutuyu bitirdim, vicdan yapıyorum ve çevrenin sözleri baskısı zaten malum. İlaç bitti zaten ve eşim ise gitti,gurbet zaten kimse yok ve ben sabah 6dan akşam 6 ya kadar kustum. En son kan gelmeye başlamıştı, karnım bobreklerim ağrıyor, elim ayağım titriyor ve hüngür hüngür ağlıyordum. Bunu yazdıktan sonra 2.den vazgeçtim:)) annelik bu galiba, buna rağmen hala dogurmayi düşünmek. ,2.de öyle olmaz diyenlere de aldanmayayim ozaman😕

Buaralar 2. Bebeği düşünüyorum ve 2 yıl sonra tekrar konuya bakmak. Tek kelime ya, yaşamayan bilemez, Allah'ım ne korkunç günlerdi. Hiç unutmuyorum 10.hafta, ilk kutuyu bitirdim, vicdan yapıyorum ve çevrenin sözleri baskısı zaten malum. İlaç bitti zaten ve eşim ise gitti,gurbet zaten kimse yok ve ben sabah 6dan akşam 6 ya kadar kustum. En son kan gelmeye başlamıştı, karnım bobreklerim ağrıyor, elim ayağım titriyor ve hüngür hüngür ağlıyordum. Bunu yazdıktan sonra 2.den vazgeçtim:)) annelik bu galiba, buna rağmen hala dogurmayi düşünmek. ,2.de öyle olmaz diyenlere de aldanmayayim ozaman😕
Aynı beni anlatmışsınız bende doğuma gidene kadar zofer içtim
Sürekli serum takılıyordu çünkü vücudum susuz kalmıştı nstde bebek oynamıyırdu benim şekerim düşmüş bebeğim hipoglisemi doğdu beş gün yoğun bakımda kaldı ah neler çektik hiç bişey yiyemiyordum eğer zofer içtiyse sadece uyuyabiliyordum yada meyve yiyordum başka hiç bişe yemedim 10 kilo vermiştim unutuyor insan benim kızım da başka problemler çıktı yoksa ben unuttum yapardım ikinciyi Rabbim nasip ederse 😀

Bende 6 haftalık hamileyim hayatımda hiç yaşamadığım kadar ağır mide bulantısı yaşıyorum doktorum zofer yazdı sabahları yarım alıyorum korkuyorum bişey olur zarar verir bebeğime diye içtikten ne kadar süre sonra bişeyler yiyebilirim siz nasıl yapıyorsunuz bu yeme işini bana yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻

Bende 6 haftalık hamileyim hayatımda hiç yaşamadığım kadar ağır mide bulantısı yaşıyorum doktorum zofer yazdı sabahları yarım alıyorum korkuyorum bişey olur zarar verir bebeğime diye içtikten ne kadar süre sonra bişeyler yiyebilirim siz nasıl yapıyorsunuz bu yeme işini bana yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
Ya kıyamam :) bakma güldüğüme ne kadar zor olduğunu ben çok iyi bilirim o bulantıya zofer iyi geliyor sadece gözlerimi açabilmek için içiyordum o ilacı bişey yine yiyemiyordum ben sadece mevsim meyvesi ne varsa onu yiyordum idrara çıkamıyordum aç ve susuz kaldı vücudum 10 kilo verdim

Aynı beni anlatmışsınız bende doğuma gidene kadar zofer içtim
Sürekli serum takılıyordu çünkü vücudum susuz kalmıştı nstde bebek oynamıyırdu benim şekerim düşmüş bebeğim hipoglisemi doğdu beş gün yoğun bakımda kaldı ah neler çektik hiç bişey yiyemiyordum eğer zofer içtiyse sadece uyuyabiliyordum yada meyve yiyordum başka hiç bişe yemedim 10 kilo vermiştim unutuyor insan benim kızım da başka problemler çıktı yoksa ben unuttum yapardım ikinciyi Rabbim nasip ederse 😀
Zofer bende gaz yaptı saya

Zofer bende gaz yaptı saya
Valla artık bulantıdan öte bişey yaşıyordum ben beynim durmuştu resmen gözlerimi dahi açamıyordum konuşamıyordum bile işaretle anlatıyordum öyle anlar oluyordu ki... Zofer içince gözlerimi açabiliyordum konuşabiliyordum birazda olsa ama hepsi geçiyor yeter ki sağlıkla doğsun bebeklerimiz. Benim doğumdan sonra geçti 🥴🤭🤫inşaAllah sizin hemen geçer

18. Hafta bitene kadar kustum bulandim asla gecmeyecek diye dusunuyordum. Gunduz zofer zofran muadili onzyd (4mg) yatmadan evvel prilam ... hala cantamda tasirim acil durum icin. Birakmamda soyle oldu bgn iyim sanirim vs die. Bi gun ictim bi gun icmedim baktim ki iyim artk kusmuyorum. Tabi hala aci, kizartma vs tuketmiyorum

iki kizimda da doguma gidene kadar kullandim, yine de asla gecmedi sadece hafiflemisti. yine de biseyler yiyemedim, cok sukur kizlarim da hic bi sorun yok, ALLAH yardimciniz olsun:(

Ya kıyamam :) bakma güldüğüme ne kadar zor olduğunu ben çok iyi bilirim o bulantıya zofer iyi geliyor sadece gözlerimi açabilmek için içiyordum o ilacı bişey yine yiyemiyordum ben sadece mevsim meyvesi ne varsa onu yiyordum idrara çıkamıyordum aç ve susuz kaldı vücudum 10 kilo verdim

Yaaaa çok zor Allahım 😭😭😭ben sürekli ağlamaklıyım ömür boyu böle olcam düşüncesindeyim birde panik atak ilacını bıraktım başım fır dönüyor siz şuan nasılsınız peki

Şimdi nasılsınız düzeldinizmi ben ömür boyu böle kalçam düşüncesine kapıldım

Şimdi nasılsınız düzeldinizmi ben ömür boyu böle kalçam düşüncesine kapıldım
cok sukur iyiyim , tiksindigim herseyi bi sure sonra yemeye basladim, unutuluyor canim dogumdan sonra hersey geciyor, Allah kolaylik versin sanada insallah

Yaaaa çok zor Allahım 😭😭😭ben sürekli ağlamaklıyım ömür boyu böle olcam düşüncesindeyim birde panik atak ilacını bıraktım başım fır dönüyor siz şuan nasılsınız peki
Bi şekilde azalıyor ilk aylar gibi olmuyor tabi sürekli giden r otobüste giden yolcu gibisin asla mola yok hep bulantın var gibi Rabbim kolaylık versin canım evet hiç geçmeyecek sanıyorsun ama en kötü ihtimalle doğumda geçiyor 😁 bebeğine odaklan onunla konuş

Şimdi içtim inş fayda eder...hiç iyi hissetmiyorum kendimi ağrım yok ama mutsuzum. Bu hamilelik beni mahvetti

Şimdi içtim inş fayda eder...hiç iyi hissetmiyorum kendimi ağrım yok ama mutsuzum. Bu hamilelik beni mahvetti
Ben ilacı bölüp içiyordum 8 lik ise ikiye bölüyorduk ilerleyen dönemlerde 2 mga kadar düşürdüm ama asla içmediğim günü hatırlamıyorum çok pahalı bide 8 kutu bitirdim galiba 😁

Back
X