bulantıların 11. haftada ya da 12. haftada kesilir.8. haftayı atlattın mı bulantıların yavaş yavaş azalır. sinirlilik hali ise üzgünüm ki hamilelik boyunca sürer. ben de en ufak şeye kızıyorum. öğretmenim, öğrencilerime karşı sabırlıyım Allaha'a şükür ama işten çıkınca hıncımı trafikten,evdekilerden çıkarıyorum.
bu hamileliğim de bulantım olmadı. doktor artık olmaz dedi ama ilk hamileliğimde berbattım. çok kilo vermiştim. bu sefer ise acayip kasık ağrısı koyu kahve akıntı yaşıyorum. her hamilelik farklı bir hikaye canım.
evde kayınvalidelerinin olması da çok zor bir durum. insan istediği gibi hareket edemez. büyük olarak bunu düşünmeleri lazım gerçi ama neyse artık. bu ara bir şey yiyemediğine üzülme ne de olsa bulantılar geçince iştahın açılacak...
canım benim serum alacak kadar mı bulantıları var tühh gerçekten üzüldümama üzülme bebişine birşey olmaz çünkü 3 aya kadar anneden beslenir sonrasında gıdana dikkat etmek gerekir zaten o zaman kadar bulantıların geçer. geçmiş olsun tatlım umarım en kısa zamanda geçer.Teşekkür ederim yorumun için, gerçekten zor bir süreç, ilk gebeliğim.. Dün akşam serum aldım biraz daha nefes alır gibi olsam da sabah kalktım yine aynıAllah hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim serum alacak kadar mı bulantıları var tühh gerçekten üzüldümama üzülme bebişine birşey olmaz çünkü 3 aya kadar anneden beslenir sonrasında gıdana dikkat etmek gerekir zaten o zaman kadar bulantıların geçer. geçmiş olsun tatlım umarım en kısa zamanda geçer.
bende ilk haftalarda bulantılar yüzünden çok kötü günler geçirdim.. bilirim o sıkıntıyı.. hiç geçmeyecek diye ağlıyordum sürekli :) ama geçti çok şükür..
seninkide geçer ama biraz sabretmen lazım.. benim 4 ayda geçti ama bazılarının daha kısa sürebiliyormuş..
Allah kolaylık versin.. bol bol dinlen..
benide mide bulantısı mahvediyor son bir haftadır aştı kendini insan herşeyden tiksinirimiyemek bile yapamıyorum mutfağa girince mideme bişiler oluyor ay herşey bukadarmı kötü kokar insan kendini bile kokuyo hissedermi bir düşük yaptım onda hiç böle olmamıştım rabbim yardımcımız olsun..
benim kusmam yok boş boş bulantıTam aynı hafta içerisindeyiz sanırım. Çok afedersin geçen hafta kusmalarımdan dolayı öyle zorlandım ki, doktor kesenin yanında kanaman oluşmuş dedi, sürekli yatıyorum ve wc gidip geliyorum bulantılardan.
Lakin dediğim gibi son verdiği ilaçtan sonra bir hayli nefes aldım diyebilirim.
Allah yardımcın olsun arkadaşım, sağlıkla geçirelim tüm şu süreci inş.
merak ettim seni. umarım bulantıların azalmıştırBen de öyleyim, bunalımda gibiyim, ağlayıp duruyorum bulandıkça..
Birkaç serum ve ZOFER isimli bir ilaçtan sonra çok daha rahatım ama.
Umuyorum bir an önce geçer, teşekkür ediyorum yorumun için.
kızlar ben cok fenayım sürekli mide bulantısı kusma halsizlik cok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyse her sey o kadar kötü ki Allahım ne zaman gececek bu bulantılar Allah yardımcımız olsun
merak ettim seni. umarım bulantıların azalmıştır
kızlar ben cok fenayım sürekli mide bulantısı kusma halsizlik cok kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyse her sey o kadar kötü ki Allahım ne zaman gececek bu bulantılar Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?