Bulantının böylesi

bcvk92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
71
34
3
kızlar merhaba
ben 8+5 günlük hamileyim ve son 2 haftadır öyle bulantım var ki tarifi yok
günde 1 bardak su içemiyorum hiçbirşey yiyip içemiyorum 3.5 kilo verdim
doktorum zofer hap verdi etki etmedi dramamine hap verdi etki etmedi
en son dün serum taktırmak zorunda kaldık ve serumdan sonra bir parça boş ekmek yedim ve onu bile
5 dk sonra tkrar çıkardım
ne yesem 10 dk durmuyo zaten yiyemiyorum yediğim şeyler kuru ekmek (tost makinasında kurutuyoruz)
ve patates haşlaması bunun dışında hiçbirşey yok
ne psikolojik ve başka bişey bu o kadar güçsüz kaldım ki ne yapacağımı şaşırdım
lütfen yardım edin lütfen

Sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker ye. Zeytinyağı ve limonu kstıstrp kuru ekmek ban. İnşallah iyi gelir

Bende seninle ayni durumdaydim çok ağir geçirdim o haftaları şuan 11. Haftamdayim rahatladım biraz ilaç olarak premesis i deneyebilirsin tamamen vitaminlerden oluşan bir ilaç mide bulantisi hormonlardan kaynakli olduğu için bu ilaçta o hormonlari destekleyen vitaminleri dengeliyor ve rahatlatiyor. Mideni boş tutma kussan bile yemeye çalış çünkü boş olunca bulantida çok oluyor. Suyu kesinlikle yemek aralarinda azar azar iç. Sabah kesinlikle portakal suyu içme ve yogurt yeme ara ögünlerine sıkıştır çünkü mide boşken iyice asit yapiyor bunlar. Bana armut ve beyaz leblebi iyi geldi. Eminim seninde 11. Haftadan itibaren hafifleyecek Allah yardimcin olsun.

Ah canim ya bende sana premesis hap diyeceğim gercekten bende ise yaradi ayaga kalktim umarim sanada faydasi olur doktoruna danıs bakalim

canım inanki çok zor günler geçiriyorum doktorum hergün serum dedi 3 kere taktırdım ardarda biraz daha iyiyim
bu şekilde idare edeceğim yine kötü olursam tekrar serum böyle bi çözüm bulduk
Rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin de bebeklerimiz için katlanıyoruz

Ah canim ya bende sana premesis hap diyeceğim gercekten bende ise yaradi ayaga kalktim umarim sanada faydasi olur doktoruna danıs bakalim

çok teşekkür ederimm bu hapıda sorucam zofer ve dramamine vermişti doktorum bu ikiside işe yaramadı bakalım buna ne derse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…