canım bende doğuma kadar kustum hem işyeri hem servisde yatarken kalkarken hep hormonlar suçlusu sen vitamin ve yemeni içmeni eksiktme bebeğe yarıyor cnm 9 ayda sadece 7 kilo aldım zaten bebek ve eşinin ağırlığıydı o da sadece kraker ve soda içebiliyordum dene istersen sağlıkla kucağına al cnmArkadaşlar ilk baştan itibaren mide bulantım hep vardı. İlk başta daha idare edilebilirdi ancak 7. Haftadan sonra asla dayanamadım. Klasik prilam vs yeterli gelmedi. Z...r isimli ilacı kullandım doktor tavsiyesiyle 1 kutu ancak gebelik kategorisi c ve 2. Kutuyu almak istemiyorum. Tekrar prilama döndüm şu an ama dayanamıyorum hem açım hem her kokudan midem bulanıyor kusuyorum. Yediğim kuru ekmek onu da kusuyorum. Yemek yok, meyve yok, çok şükür ilk zaman ekmek ile sudan da midem bulanıp ağzıma alamıyordum. Bütün hayatım durdu evin tek kokmayan odasında yaşıyorum, lavobaya her gittiğimde kusuyorum çünkü orası da kokuyor. Eşim, kedim bile kokuyor çıldıracak gibi oluyorum. Pandemiden ve kokudan dolayı hastanede yatışı da kabul etmedim. Çare bulamıyorum. Bir gün geçecek mi sanki hep böyle kalacak gibi hissediyorum. Her gece dua ediyorum bu sabah bari geçsin diye ama yok geçmiyor
Valla bende 5+1 hiç midem bulanmıyor bende birazda olsa bulansada şu sigaradan tiksinsem istiyorumArkadaşlar ilk baştan itibaren mide bulantım hep vardı. İlk başta daha idare edilebilirdi ancak 7. Haftadan sonra asla dayanamadım. Klasik prilam vs yeterli gelmedi. Z...r isimli ilacı kullandım doktor tavsiyesiyle 1 kutu ancak gebelik kategorisi c ve 2. Kutuyu almak istemiyorum. Tekrar prilama döndüm şu an ama dayanamıyorum hem açım hem her kokudan midem bulanıyor kusuyorum. Yediğim kuru ekmek onu da kusuyorum. Yemek yok, meyve yok, çok şükür ilk zaman ekmek ile sudan da midem bulanıp ağzıma alamıyordum. Bütün hayatım durdu evin tek kokmayan odasında yaşıyorum, lavobaya her gittiğimde kusuyorum çünkü orası da kokuyor. Eşim, kedim bile kokuyor çıldıracak gibi oluyorum. Pandemiden ve kokudan dolayı hastanede yatışı da kabul etmedim. Çare bulamıyorum. Bir gün geçecek mi sanki hep böyle kalacak gibi hissediyorum. Her gece dua ediyorum bu sabah bari geçsin diye ama yok geçmiyor
6.7.hafta arası başlıyor sizde henüz erken ailemde annem ve bende oldu 2 ablamda bulantı olmadı inş.hafif atlatırsınValla bende 5+1 hiç midem bulanmıyor bende birazda olsa bulansada şu sigaradan tiksinsem istiyorumAma sizede üzüldüm Allah yardımcınız olsun
Valla bende 5+1 hiç midem bulanmıyor bende birazda olsa bulansada şu sigaradan tiksinsem istiyorumAma sizede üzüldüm Allah yardımcınız olsun
Ya aşırı da olsun istemem yeterki sigara illetinden kurtuluyum6.7.hafta arası başlıyor sizde henüz erken ailemde annem ve bende oldu 2 ablamda bulantı olmadı inş.hafif atlatırsın
Ayyy keşkeeeeeee bendeee tiksinsemSigara kokusu en tiksindiğim şey mesela şu an
canım bende doğuma kadar kustum hem işyeri hem servisde yatarken kalkarken hep hormonlar suçlusu sen vitamin ve yemeni içmeni eksiktme bebeğe yarıyor cnm 9 ayda sadece 7 kilo aldım zaten bebek ve eşinin ağırlığıydı o da sadece kraker ve soda içebiliyordum dene istersen sağlıkla kucağına al cnm
Bende 6.haftadan beri bulanti yasiyorum. Gercekten hayattan sogudum. Sirf ayakta durabilmek icin yiyorum. Yasadigim sehirde esimle yalniziz ve esim cok gec saatlere kadar calisiyor. Birilerinin yardimina cok intiyac duyuyorum. Yani Allah yardimcimiz olsun ben de umitle bitecegi gunleri bekliyorumArkadaşlar ilk baştan itibaren mide bulantım hep vardı. İlk başta daha idare edilebilirdi ancak 7. Haftadan sonra asla dayanamadım. Klasik prilam vs yeterli gelmedi. Z...r isimli ilacı kullandım doktor tavsiyesiyle 1 kutu ancak gebelik kategorisi c ve 2. Kutuyu almak istemiyorum. Tekrar prilama döndüm şu an ama dayanamıyorum hem açım hem her kokudan midem bulanıyor kusuyorum. Yediğim kuru ekmek onu da kusuyorum. Yemek yok, meyve yok, çok şükür ilk zaman ekmek ile sudan da midem bulanıp ağzıma alamıyordum. Bütün hayatım durdu evin tek kokmayan odasında yaşıyorum, lavobaya her gittiğimde kusuyorum çünkü orası da kokuyor. Eşim, kedim bile kokuyor çıldıracak gibi oluyorum. Pandemiden ve kokudan dolayı hastanede yatışı da kabul etmedim. Çare bulamıyorum. Bir gün geçecek mi sanki hep böyle kalacak gibi hissediyorum. Her gece dua ediyorum bu sabah bari geçsin diye ama yok geçmiyor
Z ile baslayan ilacınızı biliyorum doktor önerdiyse neden onu kullanmıyosun iyide geliyosa kullan bence bsey olmaz merak etmeArkadaşlar ilk baştan itibaren mide bulantım hep vardı. İlk başta daha idare edilebilirdi ancak 7. Haftadan sonra asla dayanamadım. Klasik prilam vs yeterli gelmedi. Z...r isimli ilacı kullandım doktor tavsiyesiyle 1 kutu ancak gebelik kategorisi c ve 2. Kutuyu almak istemiyorum. Tekrar prilama döndüm şu an ama dayanamıyorum hem açım hem her kokudan midem bulanıyor kusuyorum. Yediğim kuru ekmek onu da kusuyorum. Yemek yok, meyve yok, çok şükür ilk zaman ekmek ile sudan da midem bulanıp ağzıma alamıyordum. Bütün hayatım durdu evin tek kokmayan odasında yaşıyorum, lavobaya her gittiğimde kusuyorum çünkü orası da kokuyor. Eşim, kedim bile kokuyor çıldıracak gibi oluyorum. Pandemiden ve kokudan dolayı hastanede yatışı da kabul etmedim. Çare bulamıyorum. Bir gün geçecek mi sanki hep böyle kalacak gibi hissediyorum. Her gece dua ediyorum bu sabah bari geçsin diye ama yok geçmiyor
Z ile baslayan ilacınızı biliyorum doktor önerdiyse neden onu kullanmıyosun iyide geliyosa kullan bence bsey olmaz merak etme
Bulantılarla yasamak cok daha zor anlıyorum seni bende yasıyorum cok iştahsızım hcbsey yiyemiyorum
Bende 6.haftadan beri bulanti yasiyorum. Gercekten hayattan sogudum. Sirf ayakta durabilmek icin yiyorum. Yasadigim sehirde esimle yalniziz ve esim cok gec saatlere kadar calisiyor. Birilerinin yardimina cok intiyac duyuyorum. Yani Allah yardimcimiz olsun ben de umitle bitecegi gunleri bekliyorum
Z ile baslayan ilacınızı biliyorum doktor önerdiyse neden onu kullanmıyosun iyide geliyosa kullan bence bsey olmaz merak etme
Bulantılarla yasamak cok daha zor anlıyorum seni bende yasıyorum cok iştahsızım hcbsey yiyemiyorum
malesef bulantı yedirmiyor seni çok iyi anlıyorumm bende bulantı kesilsede iştahsızlık oluyor oda yedirmiyor valla hepsi cok zor ya bi an önce gecsede rahatlasakPrilam iştahımı aşırı açıyor ama bulantım çok olduğu için yiyemiyorum sadece.
Ben de senin gibiydim ama tek farkla, prilam bana epey etki etti. Hoş hala bazen bana mısın demiyor kusuyorum ama çoğunlukla iyi geldi çok şükür. İmkanın varsa evde yalnız kalma derim, şahsen ben annemde daha rahat ediyordum. Kendi evim daha fena kokuyordu çünkü. İşin acı yanı iki tane kedicigim var ve onlar da kokuyor gibi geliyorhalbuki eminim mis gibiler ve hamilelik öncesi içime sokardım resmen öpmekten. Hamilelik beni de çok etkiledi canım, özellikle psikolojik olarak.
malesef bulantı yedirmiyor seni çok iyi anlıyorumm bende bulantı kesilsede iştahsızlık oluyor oda yedirmiyor valla hepsi cok zor ya bi an önce gecsede rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?