- 2 Şubat 2022
- 269
- 73
- 48
- 27
- Konu Sahibi dilosssssss
-
Kızımda erik limon ne varsa yedim midem de asırı bulandı 3 Ay .Öncelikle sorun anne adayları ve annelerimize. Ben 7 haftalık hamileyim ve cinsiyet icin cok heyecanliyim ama koku hassasiyetinden baska bir belirtim yok malesef canimda sadece ekşi çekiyor ve tuzlu erik yiyorum haftadır boyle olupta oğlunuz mu oldu kızlarınız mı cevap verirseniz cok mutlu olurum
AaaKızımda erik limon ne varsa yedim midem de asırı bulandı 3 Ay .
Simdi yine eksi yedim limonlar ve midem yine igrenc şekilde bulandı. Erkek . İnanmıyorum o yüzden belirtilere
Gönlünden ne geciyorsa o olur insallah hayirlisiylaİlk hamiligmde koku hassasyti, eksi ve tuzlu şeyler yeme ki 9 ay boyunca öyleydi. Oğlum oldu şimdi yine aynı durumdayim, bir de Rabbim kız evlat nasip eder inşallah diyordum. Bakalım ne olur.
Bu belirtilere göre oğlan bende öyle oldu hayırlı olsunÖncelikle sorun anne adayları ve annelerimize. Ben 7 haftalık hamileyim ve cinsiyet icin cok heyecanliyim ama koku hassasiyetinden baska bir belirtim yok malesef ve birde çok iştahsızlık cekiyorum 1 buçuk kilo vermişim canimda sadece ekşi çekiyor ve tuzlu erik yiyorum haftadır boyle olupta oğlunuz mu oldu kızlarınız mı cevap verirseniz cok mutlu olurum
YaaaHiç midem bulanmadı acı ve tatlı şeyler daha baskın geldi yerken kızım oldu
Benim arkadaşım da mide bulantısı çok yaşadı 7 kilo verdi neyi çok yedi hatırlamıyorum ama onunda kızı olmuştuYaaahamile degilken de tatli sevmezdim şimdi de hic canim istemiyor
YaaaBu belirtilere göre oğlan bende öyle oldu hayırlı olsun
Sağlıklı olsunlar insallah insan merak etmeden de duramiyorBenim arkadaşım da mide bulantısı çok yaşadı 7 kilo verdi neyi çok yedi hatırlamıyorum ama onunda kızı olmuştu
Allah uzun omurler versin prensese insallahYe ekşisi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkı’yı diyorum
Ben deli gibi nar ekşisi içerdim kızım oldu
Amin kuzum hepimizin çocuklarına Allahım uzun ömürler versinAllah uzun omurler versin prensese insallah
Amin inşallah saglikla sihhatle hepimiz icinGönlünden ne geciyorsa o olur insallah hayirlisiylabenim önce saglikli olsun da gonlumden kız ama oglum olcakmis gibi geliyor beni gorenler de hamileligin suratindan belli oglun olucak kesin senin diyorlar bende belirtilerimi yazayim basina gelen illaki vardir diye konu acmak istedim
Ay midem bulanıyor du tatlıdan inankiYaaapeki tatlı falan yermiydiniz çünkü benim canim hic istemiyor
Merhaba dilosss yeni hamile olan biri olarak taze taze bende kendi bilgilerimi paylaşmak istedimÖncelikle sorun anne adayları ve annelerimize. Ben 7 haftalık hamileyim ve cinsiyet icin cok heyecanliyim ama koku hassasiyetinden baska bir belirtim yok malesef ve birde çok iştahsızlık cekiyorum 1 buçuk kilo vermişim canimda sadece ekşi çekiyor ve tuzlu erik yiyorum haftadır boyle olupta oğlunuz mu oldu kızlarınız mı cevap verirseniz cok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?