Bulaşık Makineleri Bulaşık makinesi derdi :(

Parlatıcı koyarım 3 4 günde bir yine aynı makine temizleyiviside denedim canım olmuyor tamirci çağırdım " jel deterjan alın tableti eritemiyor " dedi yine olmadı
Parlatıcı 3-4 günde bir konulmaz canım,Parlatıcı haznesini dolduruyorsun iyice sonra kullanıyorsun,zaten bitince Parlatıcı gözü kırmızı olarak yanıyor,servisi bile böyle tarif etti.

Çamaşır suyu bulaşık makinesinin ömrünü azaltıyormuş,makinenin içindeki lastikleri eritiyormuş canım.

Servis bizede en iyisi toz deterjan dedi,her servis farklı öneriyor demekki.

Tatlim ayni sorun bende de vardi ben deterjanimi degistirdim finish quantum jel ve finish performans guclendirici al bak sonuc ne kadar mukemmel olacak bu arada biz yillardir arcekikciyiz ve ben cooook memnunum
Finish kullanıyorum zaten canm yine ayni

Benim makinam arçelik canım, memnunum. Finishin tablet deterjanını kullanıyorum ama yarısını kırıp kullanıyorum gayet temiz çıkıyor. Parlatıcıyı da kırmızı ışığı yanınca koyuyorum. Tuz ilk aldığımızda koymuştum bir daha da koymadım. Kırmızı ışığı yanıyor ama koymuyorum.

ariston kullanıyorum çok güzel ama makinama iyi bakıyorum ayda bir muhakkak makina temizleyiciyle temizlerim filtresini haftada bir temizlerim o yüzden pırıl pırıl çıkar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…