• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulaşık makinesinde hangi deterjanı kullanıyorsunuz??

pril kullanıyorum. bide makinede kötü bi koku oluyoya onun için bimde makineye asılan kokular varmış hiç kullandınızmı nasıl oluyor.
benim makinem yeni. makine kurulurken ben yoktum servis eşime koca kutu tablet parlatıcı tuz falan satmış. mecbur ilk zamanlar onlardan kullandım ama çok acaip koktu makinem. pril aldım biraz geçti kokusu ama sanki hala kokuyo gibi geliyo bana.

canım ben kullandım gayet memnun kaldım 4 lira gibi bişey ücreti de

Bence fairy dene gerçekten çok çok başarılı bir ürün ben hem makinasını hemde normal el deterjanını kullanıyorum tam kelimeyle harika bir ürün

Bence fairy dene gerçekten çok çok başarılı bir ürün ben hem makinasını hemde normal el deterjanını kullanıyorum tam kelimeyle harika bir ürün
ben el deterjanını kullanıyorum makine için olanını görmedim elde çok güzel yıkıyor makineyide deniyim deterjanım bitince
ben makinemi aldığımdan beri hiç tuz kullanmadım.. servis kullanmanıza gerek yok dedi.. makinem arçelik 6551 HI
bizede yok dediler tablet alın dediler ama ben yinede koydum sonuçta sular kireçli tuz kullanmak lazım bence
fairy yeni makine tableti çıkarmış 14 lü satılıyor deneme amaçlı aldım çok güzel yıkıyor çok parlatıyor deneyin derim
meraqk ettim ya almam lazımm
pril kullanıyorum. bide makinede kötü bi koku oluyoya onun için bimde makineye asılan kokular varmış hiç kullandınızmı nasıl oluyor.
benim makinem yeni. makine kurulurken ben yoktum servis eşime koca kutu tablet parlatıcı tuz falan satmış. mecbur ilk zamanlar onlardan kullandım ama çok acaip koktu makinem. pril aldım biraz geçti kokusu ama sanki hala kokuyo gibi geliyo bana.
ben calgon kullanıyorum çokda memnunum sanırım birazda makine ve sularlada alakalı bu şikayetler
kötü koku içinde calgonun makineye asılna kokulu şey neyse adı ondan kullanıyorum miss gibi limon kokuyor makinem çok şükür sorun yaşamadım

kızlar size bi tavsiyem var. dün bimden bind activit b. makinesi tableti aldım. hakikaten mükemmel denilecek derecede güzel yıkıyo ve parlatıyo. kesinlikle bi alın deneyin derim.

Back
X