Buldumu Layığını

Merhaba Kızlar;
Benim bir kere oldu sanırım ama tabi inşallah benimle ilgisi yoktur. Lise son sınıfta bir erkek arkadaşım vardı. Babası kanserden vefat etmişti. Birbirimize çok bağlanmıştık. Aslında ben öyle sanıyordum. Araya tatil girince uzaklaştı benden. Bense çalıştığı için üstüne gitmiyordum. Sonra ayrıldı. ama ben üniversiteyi kazanınca göndermek istemedi. Ayrıldığımız halde, sen orda beni unutursun, değişirsin falan diyordu. Yani kısacası bir öyle, bir böyle davranıyordu. O kadar çok şey yapıyordu ki, çok mutsuz ediyordu beni. Benim üniversiteye gideceğim gün arkadaşımla beni karşılamaya geldi. (arkadaşımla aynı yeri kazanmıştık). Sanki tüm yaz problemli olan, ayrılan biz değilmişiz gibi davrandı. Benden ayrılmak istemediğini, onu unutmamamı istiyordu. Anlam veremiyordum ama çok mutluydum tabi. yolda sürekli ondan ve yaptıklarından bahsediyordum arkadaşıma. Arkadaşım sonunda dayanamadı, yeter artık! dedi. Onun ne mal olduğunu bilmiyorsun, ayrıldınız diye anlatmak istemedim ama bu kadarı da fazla, dedi. Oysa bizimki yaz boyu daldan dala konmuş. Başkasıyla beraber olmuş... Başımdan kaynar sular döküldü. Madem başkasıyla beraber neden mert birisi gibi hayatımdan çıkmamıştı. Ve en mutlu günümde şok olmuştum. Kalbim çok acıdı ve dedimki
-Dilerim Allahtan en mutlu zamanında en kötü acıyla yıkılır, dedim. (onun yaşadığı en kötü acının babasının kanser nedeniyle gözlerinin önünde çektiği acılardı)
Onu uzun süre unutamamıştım. Bir gün ortak bir arkadaşımızla karşılaştım. Ona sordum nasıl diye, çünkü hala özlüyordum onu. Arkadaşım :
-Senin haberin yokmu? Abisini de kanserden kaybetti, dedi.
Abisinden bir sağlık problemi yoktu ama bir sene kadar sonra vefat etmiş.
Kendimden çok utandım. Hala dua ediyorum Allah'ıma. Mekanını cennet etsin. Ve inşallah benim bu ölümle ucundan bile alakam yoktur.:58:

inşallahh tutar:))ben de onunla konuşmak için ofislerine gitmiştim beni ordan kovdu.gözlerim yaşlı o kapı örtüldüğünde dedim ki rabbim sana bu ofisin hayrını göstermesin...şimdi yaptığı her iş elinde kalıyo ne bileyim en basit gördüğüm şey bu.ve hayatında hala biri yok öyle bomboş yaşıyo...hiç mutlu olmasın hiç...üç ay önce görüşmüştük yüzyüze tekrar görüşelim diye kendi istedi.iki hafta önce bir baktımki ben haber beklerken o beni face den arkadaşlarından da çıkarmış..haketmedimi şimdi tüm ahlarımı??

yurtdışına gidecek diye ayrılalım dedi, ben orda çok uzun süre kalacağım beni bekleme hayatı kaçırma dedi... yurtdışına gitti, 1sene dolmadan geldi... arayacak diye hep bekledim aramadı... sonra nasıl olduysa hatırlamıyorum tekrar görüşmeye başladık... hayatında başka biri varken beni kandırmaya çalıştı... ben de meyil vermiştim açıkçası, hayatında biri olduğunu sonradan öğrendim... benim hayatımdaki tek ahım onadır... inşallah ömrü boyu beni unutamaz, içinde uhde olarak kalır die söylemiştim... ara sıra karşılaşıyoruz, bakışlarından anlıyorum herşeyi... ama çok geç, hala arkasındayım ahımın, ömür boyu acı çekecek... bense çok mutlu olduğum bir ilişkideyim, ama ona olan hırsımı atamadım üzerimden işte.. ama acı çektiğini gördükçe oh olsun diyorum, çok mu gaddarım :s

bende ah ettim sayilir, ve su an o mutlu ve rahat adami oynayan adam isyerinde herkesle kavgali, kilik kiyafeti berbat durumda ve saclari dökülmüs.
Annesini henüz görmedim, insallah o en kisa zamanda hakettigini görür.

Merhaba Kızlar;
Benim bir kere oldu sanırım ama tabi inşallah benimle ilgisi yoktur. Lise son sınıfta bir erkek arkadaşım vardı. Babası kanserden vefat etmişti. Birbirimize çok bağlanmıştık. Aslında ben öyle sanıyordum. Araya tatil girince uzaklaştı benden. Bense çalıştığı için üstüne gitmiyordum. Sonra ayrıldı. ama ben üniversiteyi kazanınca göndermek istemedi. Ayrıldığımız halde, sen orda beni unutursun, değişirsin falan diyordu. Yani kısacası bir öyle, bir böyle davranıyordu. O kadar çok şey yapıyordu ki, çok mutsuz ediyordu beni. Benim üniversiteye gideceğim gün arkadaşımla beni karşılamaya geldi. (arkadaşımla aynı yeri kazanmıştık). Sanki tüm yaz problemli olan, ayrılan biz değilmişiz gibi davrandı. Benden ayrılmak istemediğini, onu unutmamamı istiyordu. Anlam veremiyordum ama çok mutluydum tabi. yolda sürekli ondan ve yaptıklarından bahsediyordum arkadaşıma. Arkadaşım sonunda dayanamadı, yeter artık! dedi. Onun ne mal olduğunu bilmiyorsun, ayrıldınız diye anlatmak istemedim ama bu kadarı da fazla, dedi. Oysa bizimki yaz boyu daldan dala konmuş. Başkasıyla beraber olmuş... Başımdan kaynar sular döküldü. Madem başkasıyla beraber neden mert birisi gibi hayatımdan çıkmamıştı. Ve en mutlu günümde şok olmuştum. Kalbim çok acıdı ve dedimki
-Dilerim Allahtan en mutlu zamanında en kötü acıyla yıkılır, dedim. (onun yaşadığı en kötü acının babasının kanser nedeniyle gözlerinin önünde çektiği acılardı)
Onu uzun süre unutamamıştım. Bir gün ortak bir arkadaşımızla karşılaştım. Ona sordum nasıl diye, çünkü hala özlüyordum onu. Arkadaşım :
-Senin haberin yokmu? Abisini de kanserden kaybetti, dedi.
Abisinden bir sağlık problemi yoktu ama bir sene kadar sonra vefat etmiş.
Kendimden çok utandım. Hala dua ediyorum Allah'ıma. Mekanını cennet etsin. Ve inşallah benim bu ölümle ucundan bile alakam yoktur.:58:

Herşey Allah'tan..

çook iyi giden arkadaşlığımızın ardından çıkmaya başlamıştık. yapamadık ayrıldık. bişiler ters gidiyodu ama düzeltebilirdik. denemedi bile. çook üzüldüm çok ağladım. pişman oldu sürekli ortak dostumuza beni soruyodu falan. ama canımı çok yakmıştı o acıyla umarım hiç mutlu olamaz demiştim. benimleyken olumsuzluklara bile pozitif bakan insan gitmiş isyankar asi biri olmuş çıkmış. şimdi kiminle çıksa yürütemiyo. çıktıklarını resmen kullanıyomuş ( ortak arkimizden duyduklarım bunlar.. ) geçen yine faceden eklemişti. asla kabul etmem. eden buluyo işte o kadar canımı yakmıcaktı.. :61:

benimde çok sevdiğim biri vardı
ah etmedim ama döktüğüm göz yaşları belki etkili oldu yada annem benim yerime ah etti bilemiyorum
2 kez evlenip boşanmış:44:

Farklı zamanlarda iki farklı adam benimle ilgili arkamdan hikayeler uydurmuşlardı, ikisiyle de sokakta bile yanyana yürümüşlüğüm yok, ama onların hikayeleri baya samimi detaylar üzerineydi.

Biri trafik kazası geçirmiş, tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş.
Diğeri uyuşturucu komasından gitmiş.

İkisinde de ah etmedim, Allahından bulsun demedim, buldum ikisini de yüzüme anlat neler yapmışız dedim utandırdım ve kapattım konuyu.

Ama karmaya inanıyorum ben, yaptığın bütün iyilikler ve bütün kötülükler bu hayatta, ölümden sonraki hayatta, bir sonraki hayatta, hangi inançta olursan ol, gelir seni ya mükafatlandırır, yada ızdırap içinde kıvrandırır.

bize düşen sadece sabredip beklemek, muhakkak herkes hak ettiğini bulacaktır ama işte o anı beklerken bizden de çok şey gidiyor malesef

çok ah ettim ve hala da ediyorum.umarım mutsuzluğunu ve acılarını görmek de nasip olur. belki o zaman bu nefretime su serpilir...

gözlerim kör olacaktı neredeyse ağlamaktan..
hayat bitmiş gibiydi o beni terkedince.
kısa süre sonra evlenmiş. arkadaşlar saklamış benden.
ben depresyondan 70 kiloyu geçmiştim o vakitlerde

bilmiyorum hayatı kötü gidiyor mu?

ayrıldıktan yıllar sonra arkadaşlarıyla konuşmuş,
"hiç haber almıyorum ondan? sesi soluğu hiç çıkmadı.
keşke onunla evlenseydim ya da onu hiç tanımasaydım"

sevmiyorum artık tabii ki fakat yazarken bunları içim buruldu.
10 sene geçmiş aradan ama hala acıtıyor. hofff

Back
X