- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi eksikklavye
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Kızlar;
Benim bir kere oldu sanırım ama tabi inşallah benimle ilgisi yoktur. Lise son sınıfta bir erkek arkadaşım vardı. Babası kanserden vefat etmişti. Birbirimize çok bağlanmıştık. Aslında ben öyle sanıyordum. Araya tatil girince uzaklaştı benden. Bense çalıştığı için üstüne gitmiyordum. Sonra ayrıldı. ama ben üniversiteyi kazanınca göndermek istemedi. Ayrıldığımız halde, sen orda beni unutursun, değişirsin falan diyordu. Yani kısacası bir öyle, bir böyle davranıyordu. O kadar çok şey yapıyordu ki, çok mutsuz ediyordu beni. Benim üniversiteye gideceğim gün arkadaşımla beni karşılamaya geldi. (arkadaşımla aynı yeri kazanmıştık). Sanki tüm yaz problemli olan, ayrılan biz değilmişiz gibi davrandı. Benden ayrılmak istemediğini, onu unutmamamı istiyordu. Anlam veremiyordum ama çok mutluydum tabi. yolda sürekli ondan ve yaptıklarından bahsediyordum arkadaşıma. Arkadaşım sonunda dayanamadı, yeter artık! dedi. Onun ne mal olduğunu bilmiyorsun, ayrıldınız diye anlatmak istemedim ama bu kadarı da fazla, dedi. Oysa bizimki yaz boyu daldan dala konmuş. Başkasıyla beraber olmuş... Başımdan kaynar sular döküldü. Madem başkasıyla beraber neden mert birisi gibi hayatımdan çıkmamıştı. Ve en mutlu günümde şok olmuştum. Kalbim çok acıdı ve dedimki
-Dilerim Allahtan en mutlu zamanında en kötü acıyla yıkılır, dedim. (onun yaşadığı en kötü acının babasının kanser nedeniyle gözlerinin önünde çektiği acılardı)
Onu uzun süre unutamamıştım. Bir gün ortak bir arkadaşımızla karşılaştım. Ona sordum nasıl diye, çünkü hala özlüyordum onu. Arkadaşım :
-Senin haberin yokmu? Abisini de kanserden kaybetti, dedi.
Abisinden bir sağlık problemi yoktu ama bir sene kadar sonra vefat etmiş.
Kendimden çok utandım. Hala dua ediyorum Allah'ıma. Mekanını cennet etsin. Ve inşallah benim bu ölümle ucundan bile alakam yoktur.![]()